البته همه آموزشگاه ها مثل هم نیستن وقیمت ها فرق میکنن من خودم اول تو آرتا بودم اما از آرتا بیرون اومدم
ولی هزینه کلاس زمینی 2 میلیون هست
البته همه آموزشگاه ها مثل هم نیستن وقیمت ها فرق میکنن من خودم اول تو آرتا بودم اما از آرتا بیرون اومدم
ولی هزینه کلاس زمینی 2 میلیون هست
چند سالتونه!؟
اگر بخواید ارزون تموم کنید باید از طریق نظامی و به خرج خود دولت وارد بشید که به 2 صورت هست (بهترین راه هم همینه)
1- اول دبیرستان رو که تموم میکنید ازتون امتحان میگیرن و وارد سیستم آموزشی خودشون میشید تا خلبان جمهوری اسلامی بشید حالا چه جنگنده چه معمولی
2- وقتی فرم کنکور سراسری رو پر میکنید فکر کنم دانشگاه امام علی رو باید انتخاب کنید برای رشته خلبانی که این سخت پذیرشش و باید رتبه بالایی بیارید
سلام دوستان یه سوال داشتم.یعنی 2 تا.
1-fsx_sdk_sp1 چیه؟
2-میتونه مشکل منو که با نصب sp1 دارم حل کنه؟
بابا جریان این fokker 50 چیه ؟؟تو ارتفاع 1300 پایی موتورش خاموش میشه!!!!
![]()
سایت enpilot4u سایت دوست خود من هستش...با هم دانشجو بودیم..هر کسی هر چی میخواد به من بگه من بهش اطلاعات میدم
به نظر من کسی که میخواد کلاس بره بوتیا بره..من خودم آرتا رفتم مثل خر پشیمونم
دوستان کسی jeppesen simchart 4 برای fsx نداره؟
wow پس دیگه خیلی دیر شده! من 20 سالمه و دانشگاه میرم در واقع نرم افزار میخونم! راهی نداره؟ هزینها خیلی بالاست! چه شانس گندی!
کسی وضعیت مثل من رو داشته که خلبان شده؟
سلام.یکی اینجا نیست بگه چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟
نه هرگز.سلام دوستان یه سوال داشتم.یعنی 2 تا.
1-fsx_sdk_sp1 چیه؟
2-میتونه مشکل منو که با نصب sp1 دارم حل کنه؟
SDK مخفف Software Developer Kit هست و برنامه ای هستش که باهاش میشه FSX رو توسعه داد. توضیح بیشتر لازم نیست.
اون SP1 هم به این معنیه که نسخه ی SP1 از SDK رو دارید و اصلا به درد کار شما نمیخوره.
بخش Multiplayer برو و یک اکانت Game Spy بساز و بعدش رمز و USER رو همونجا بزن و وارد روم میشی. اونجا یک هاست انتخاب کن و بعد هواپیما و بسم الله.سلام.یکی اینجا نیست بگه چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟
خیلی سادس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)