تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 775 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

13 ويروس جديد و خطرناك ايراني در ياهو مسنجر

نظر شما چيه؟

سلام.
    احتمالا شما ويروس جديدي كه مرتب براي add شما پيغام هاي مختلفي را ميفرسته تا وارد يك سايت خاصي بشن را ديد.
    متن اين ويروس انگليسي هست .
    جديدا يه ويروسي ايراني شبيه همين پخش شده كه پيغام هاي مختلفي را براي add ليست شما ميفرسته
    مثل:
    Ba in barname mitoni moche ona yi keh ba cheragh khamosh bala miyano begiri) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يا

inam yeh sargarmi yeh jaleb keh sari ham Download mishe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    می بینید که خیلی حرفه ای و زیرکانه طرف کار کرده

دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟

.

چندتا نکته در این مورد
    اول اینکه پیغام های که برای افراد send to all ميشه هنگامي است طرف اصلا آنلاين نيست و حدس ميزنم كه پسورد را مي دزده
    و اينكه اكثر اين برنامه ها كار ميكنه

اگر كسي در نحوه كار كردن اين ويروس اطلاعاتي داره و اين كه چه جوري ميشه اين مشكل را حل كرد من را راهنمايي كنه
    مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mitamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من چند تا سوال دارم

1- اکسپلویت چیه و چکار میکنه؟
    2- برنامه یا کرک مطمئن برای مالتی لوگین کردن یاهو 7 (منظورم اینه که سالم باشه. یه وقت از اونا نباشه که پسورد رو واسه سازنده میفرسته)
    3- آیا برنامه ای چیزی هست که آی دی بهش بدی لوکیشن طرف رو در بیاره؟

مرسی

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

راه های نفوذی که در توسط برنامه نویسان برای نفوذ به یک چیزی نوشته می شه اکسپولایت می گوینند
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا مسنجر 1000000000000000 هم کار می کنه
    3- باید بگردم ! ولی کاری نداره ! وارد ایمیلت بشو از قسمت سکور ! ازاد می شه !

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Himself
    ممكنه بيشتر توضيح بدي؟
    معلومه دیگه ! یک باگ در یاهو میل بتا کشف شده ! که باگش به صورت مخفی هستش ! (پخشش نمی کنم چون دیدم بوتر همه دیدن چی کار کردند به بچه نباید داد ) و اینکه فک پیج که معلومه ! صفحه ی قلابی یا اینکه یک لینک بدی تروجان آلوده کنی با EViL htTp اگه درست نوشتم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammadagha
    1_زدن پس با دادن لينك
    2_وب كم دزدي
    3_تغيير پس
    4_دزدين اكانت
    5_زياد شدن پوسته هاي مسنجر
    گر چه ميدان پست هايم بيهوده است
    2-کار نمی کنه اگه هم کار کرد تروجانی هست که امروز در سایتم معرفی شد کار هم می کرد به گفته ی خودش و پاکش کردم
    1- بازم فایده نداره Activex می گیرتش ! مخصوصا دیگه الا IE7 اومده
    3- تروجان ها تا دلت بخواد هست بیا => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16 تا پوسته هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mska
    نظر شما چيه؟
    فایر وال Out Post + BitDefender internet security 10 نصب کن
    توی خواب ببینی این مشکلاتو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mitamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tornado2800
    راه های نفوذی که در توسط برنامه نویسان برای نفوذ به یک چیزی نوشته می شه اکسپولایت می گوینند
    2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا مسنجر 1000000000000000 هم کار می کنه
    3- باید بگردم ! ولی کاری نداره ! وارد ایمیلت بشو از قسمت سکور ! ازاد می شه !
    1- یک کم بیشتر توضیح میدی. میخوام طرز کارشو بدونم. و منظور و هدف این برنامه رو
    2- امکانش هست که پسورد خودمو واسه سازنده اش بفرسته؟
    3- منتظر سومی هستم. (این توضیحی که واسه سومی دادی نفهمیدم )

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Blue_Moon
    1- یک کم بیشتر توضیح میدی. میخوام طرز کارشو بدونم. و منظور و هدف این برنامه رو
    2- امکانش هست که پسورد خودمو واسه سازنده اش بفرسته؟
    3- منتظر سومی هستم. (این توضیحی که واسه سومی دادی نفهمیدم )
    ببین گلم ، فرض کن یک برنامه ای رو نوشتی بعدا منتشر می کنی ! و بعد یک برنامه نویس حرفه ای میاد ازش ایراد امنیتی می گیره ! که میشه به واسطه این برنامه به سیستم نفوذ کرد ! و بعد دست به کار می شه و راه ورودش برنامه نویسی می کنه ! یا به قولی به شکل یک برنامه بیرونش میاره ، و به این می گن Exploit ! یعنی راه هدف کردن به یک چیزی ( سیستم)
    در مورد این دیگه به مرد و نامرد بودن سازندش بستگی داره که از نظر من ! توصیه می کنم از این برنامه ها استفاده ای نکنی
    در مورد سوم هم وارد mail.yahoo.com بشو وپایینش نوشته سکور ! اونو بزن و وارد ایمیلت شو ! و بعد ایدیت رو وارد یاهو مسنجر کن ! چندین بار ازت کد امنیتی ! میخواد که می زنی ! و بعدا وارد می شه در مورد برنامش راستش به موضوع دوم بر می گرده ! شاید برنام نویس برنامه بخواد ایدی کسایی کهع ازاین برنامه استفاده کردن رو بزنه پس بهتره که از همین روشی که گفتم انجام بدی ضررر نداره ! باز نشد خبرم کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

سلام.
    اگه ميشه توضيحه كاملي دربارهي برنامه ي ultra cracker بديد.واگر برنامه رو داريد برايم بذاريد.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

مگه كيشه اولي و دومي كار نكنه بايكار كنه خونه دوستم كه رفتم همشونو داشت يه لينك ميداد وقتي يارو روش كليك ميكرد پسش يه ايميلش ميومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •