خاک بر سرشون فقط 60000 نیزه دار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تکی سرور اسپید 60000 داشتم !!!!!!!!! خیلی کم بود به نظر من هم دلیلش ضعف اتحاد هست واند _ashil_ حدود 1 میلیون نیزه داره فک کنم در هر صورت برد رو به W.O.W تبریک میگم
خاک بر سرشون فقط 60000 نیزه دار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تکی سرور اسپید 60000 داشتم !!!!!!!!! خیلی کم بود به نظر من هم دلیلش ضعف اتحاد هست واند _ashil_ حدود 1 میلیون نیزه داره فک کنم در هر صورت برد رو به W.O.W تبریک میگم
سلام دوستان عزیز
اکانت سرور 1 اینترنشنال () فرورخته می شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرایط اکانت :
نام : F-14
رنک 1 غارت سرور
بزرگ ترین ارتش سرور
دارای 2500 طلا
هر کی می خواد تو یاهو به من پی ام بده
hamed_khianat_kar
اما اینطور که بوش میاد بزودی جنگ داخلی WOW شروع میشه![]()
چه جالب![]()
آقا تو عید باید چی کنیم
آیا بهمون حمله میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر حمله بشه و صلح نباشه که بدبدختیم
دیگه نباید بیرون بریم
وای وای وای سیزده به در رو چی کنیم اون از همه بد تره
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
اگر کسی در این باره چیزی میدونه لطفا بگه
قطباشم مولتی هانترا و ادمین هستن دیگه آره ؟ lol با رفیقا و فک فامیل
واندر لول60 0 شد. اونم با این نیرو (همر/رمر ! این چی بود خدا میدونه)
دوستانی که نامه داده بودن پست آموزش خواسته بودن، انجام میشه حتما. در همین فروم . به دوستانی هم که نمیدونن بگید.
نمیشه گفت تقلب بود یانه اما هر دو طرف می گنه هکشدن این واندر جدید که از لول 50 صفرشدقطباشم مولتی هانترا و ادمین هستن دیگه آره ؟ lol با رفیقا و فک فامیل
واندر لول60 0 شد. اونم با این نیرو (همر/رمر ! این چی بود خدا میدونه)
دوستانی که نامه داده بودن پست آموزش خواسته بودن، انجام میشه حتما. در همین فروم . به دوستانی هم که نمیدونن بگید.
با بزرگ ترین همر سرور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقلب کاملا اشکاره cid های کسایی که واندر parsi رو صفر کردن با خود parsi مشکترک بوده و نتیجه میشه اکانت پارسی هککککککک شده
(کسی لینک خواست بگه)
رسوایی ایران بود واقعا آخه تقلب هم میکنین ضایع نکنین حداقل!!!!!!
این چه ادمینی هست واقعا؟؟؟!!!!!!!!!!
روزی 1 بار آن میشه فک کنم
دیگه 100 درصد W.O.W میبره چون هیچ واندری برا اتحاد های مقابل نمونده مگر اینکه اختلاف داخلی بینشون بیفته
باید بگم If I Die 2Night دوستت داریم
راستی آموزش کانتر اتک هم اگه ممکنه بذارید + آموزش بازی با توتن 1 هفته اولش
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر هر سه تا غارتش صفر هست در حالی که کلی منابع داشت و نشان از اشتراک cid داره (همه لاگین کردن رو واندر پارسی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حمله آخر که کلی غارت کرد چون اشتراک نداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)