مبارکه داداش . از شما وی چنده ؟ شما هم وقتی میخوای خاموش کنی 1 صدایی از تو موتور ماشین میاد یا نه ؟
مبارکه داداش . از شما وی چنده ؟ شما هم وقتی میخوای خاموش کنی 1 صدایی از تو موتور ماشین میاد یا نه ؟
سلام
مدلش وی8 هستش.والا در مورد صدا من چیزی متوجه نشدم البته خیلی دقیق دقت نکردم حالا بازم محض اطمینان چک میکنم ببینم همچین موردی رو دارم یا نه.
البته به نظر من روی یک سری مسائل اینطوری خیلی زوم نکن و حساس نشو چون خودت اعصابت به هم میریزه سعی کن از ماشینی که خریدی لذت ببری . از قدیم گفتن موش تو کاسه ادم وسواسی می افته . شما هم خیلی حساسیت به خرج نده در مورد چیزای پیش پا افتاده . اینجا ایرانه و ماشینی هم که میخری شانسی حالا تا شانست چی باشه.
دوستان یک سوال
این دریچه هوایی که هوای بیرون رو میده داخل کدوم درچه هاس و کجا قرار دادره؟؟؟چطوری میشه باز یا بستش کرد؟؟؟موقع استفاده از کولر باید باز باشه یا بسته؟؟؟
باتشکر
Last edited by jupiterx; 02-10-2011 at 11:28.
با شما موافقم
آره دوست من زیاد حساس نشو منو میبینی همیشه ترس داشتم ماشینم با هام نسازهو همش به این فکر میکردم الان یه جاش در میره انقدر بهش فکر کردم که سرم امد !![]()
مال من که تیپ 5 هستش وقتی خاموشش میکنم یه صدای تق میکنه!!
شما هم منظورتون این صدا هستش ؟
خوب دوستان یه خبر تازه از ماشینم بگم امروز ساعت 3:30 در چار راه زهره خیابان مفتح ماشین من سیم کلاچ برید و به توقف کامل رسید تا ساعت 4:30 که امداد امد و سیم عوض کرد ! در مورد صدا هم پرسیدم گفت زمان بسته شدن دریچه گاز این صدا میاد و مشکلی نیستیارو گفت تا الان فک کنم 200 تایی 206 که سیم پاره کرده باشه تعمیر کردم ! در مورد دریچه هم گفت به زودی امکان خراب شدنش و کلا گاز نخوردن ماشین هست !
میخوام فردا یه پیت بنزین بردارم برم جولو کارخونه خودم رو با ماشین آتیش بزنم چطور است !
این ماشین چرخش واسه ما که نچرخید !
جالبه واقعا تو 7000 تا سیم پاره کرد قرقره ای تمسه عوض شد دیگه دسته دنده عوض شد سیم کشی موتور عوض شد دوبار پروژکتور سوزوند باطریش خوابید کل فرمون و هیدرولیک عوض شد گیربکسم بعضی جاهاش عوض شد !
دیگه 10 هزار به بالا قرار هست چه بلایی سرم بیاره خدا داند
دوستان اگر یه وقت ما مردیم تو این ماشین شهید حسابمون کنید !
Last edited by isbn; 02-10-2011 at 18:14.
محمد جان تو شدی پیر خرابات
فکر کنم پارس کمتر اذیت کرد تا تیپ 5
از روزی که خریدی تا الان مشکلات زیادی برات درست کرده امیدوارم اینجور نباشه
اتفاقا منم صبح رفتم گارانتی برای صدا دادن موقع خاموش کردنش . اونم بهم گفت مال دریچه گازه و عادیه حتی کاپوت هم زد بالا گفت حواست بهش باشه دستتم بذار روش . وقتی ماشین را خاموش کرد کامل حس کردم از همونجاست .
واا.. منم زیاد حساسیت ب خرج نمیدم فقط میخواستم بدونم این ماشینی ک بهم افتاده مشکلی داره یا نه ک خدارو شکر مشکلی نداره و ایشاا... ک نداشته باشه.
فکر کروز هم کردم زورم میاد 110 تومن پول بدم بابت چینیش ک تو شهر های دیگه همه 60 - 70 تومن میفروشن . بچه ها شیراز هم میتونم برم اونجا کسی را سراغ ندارین کارش درست باشه و جنس کروز خوب داشته باشه ؟
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
اره داداش همین صدا منظورمونه.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
والا چی بگم ... خیلی زوره 17 میلیون پول ماشین بدی بعد هرروز 1 جاییش خراب شه !!! ایشاا... ک دیگه برات پیش نیاد یعنی برای هیچکس پیش نیاد![]()
چرا محمد جان از روزی که گرفتم منو خون به جگر کرد ! بابا بازم به شرف پرشیا پدرش رو در آوردم من با پرشیا یهو میدیدی یه مسیر طولانی پر گاز نیم کلاچ میرفتم شتابش میشد غولولی کلاجش مرخص شد تو 7000 تا بعد اون دیگه تا 22 هزار تا یه آخ نگفت
دلم تنگ شده برات پری
البته نه همون 1000 تای اول هم یه پروانش سوخت ولی دیگه تو بازه 7000 تا 22000 فقط روغن عوض کردم براش ! میگن به هرچی نرسی بیشتر رو پا خوش وا میسه شده حکایت من این 206 رو لوس کردم این شد پرشیا یه مرد واقعی شده بود ! فقط چه کنم که عشق شتابم 206 رو واسه شتاب گرفتم که الان مرض های دیگش اصلا شتابش رو محو کرده !
بعد این که سیم کلاچ پاره کرده کروز هم از کار افتاده میگن سنسور کلاجش یا در امده یا قطع شده ! ووووایییی وی دل وی دل![]()
Last edited by isbn; 02-10-2011 at 18:44.
ای بابا
عجب شانسی داری تو
ایشالا که اتفاقی دیگه نمی افته.
میخوای نگه اش داری؟یا ردش میکنی بره؟
آخه پوریا ردش کنم بره بابام یه کتک حسابی میزنه منو اولاچون پرشیا رو هم 1 سال نبود داشتم ! بعد الان پولی در دست نیست بدم بره چی بگیرم آخر ! پراید ؟
حداقل یه 40 میلیونی بود میدادیم اینو بره یه جنسیس کوپه میگرفتم
(چه غلطا )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)