تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 737 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم پوریا جان. جنسیس فول آپشن عمان رو ایران داره به قیمت 74 میلیون فروش میره نسبتا قیمتش خوبه. تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واردات خودرو در ایران قیمت زده با تمام هزنیه های اینقدر شده قیمت اصلی جنسیس 39 میلیون تمام شده.
    یعنی آئودی A6 از بنز و بی ام و و لکسس بهتر هستش؟؟؟؟
    لکسس LS460 یعنی با بنز کلاس S یا CLS و بی ام و سری 5 یا هفت برابری میکنه؟؟؟؟ بی ام و رو تو سری 5 چی ÷یشنهاد میکنی؟؟؟ در سری هفت چه مدلی رو ؟؟؟
    سیستم صوتی Lexicon Logic7 چه سیستمی هست که برتری داره؟؟؟
    ممنونم ازت ببخشید زیاد سوال میپرسما
    خواهش اگه این قیمت بده میارزه! چون تا یه هفته پیش اتو مرجان تو رسالت(نمایندگی مجاز هیوندای و کیا) داشت 113 تومن میفروخت!
    کلا Audi از همه لحاظ یه پله بالاتر از بنز و بی ام و قرار داره!(هر چند که مهندسی آلمانی همه چیش کار درسته و بد نداره!)
    LS460 از لحاظ کلاس کاری با S کلاس از مرسدس بنز و سری 7 بی ام و برابری میکنه!
    GS430 با E کلاس بنز و سری 5 بی ام و!
    ES350 با C کلاس و سری 3 بی ام و!
    این وسط حالا بنز یه قالتاق بازی در آورده یه Cls داده بیرون که بی ام و هم جوابش رو با X6 داده!
    اگه تو سری پنج ماشین میخوای باید بگم 540 البته اگه گیر آوردی چون تعداد محدود وارد شده تا اونجا که من اطلاع دارم تا تاریخ 28/11 فقط 32 تا وارد شده! واقعا هم سواری لذت بخشی داره! تو سری 7 هم اگه بخوام پیشنهاد بدم 750 با تیونینگ ای سی اشنیتزر رو پیشنهاد میدم اما چون گیر نمیاد همون 740 از همه بهتره!
    سیستم صوتی Lexicon Logic7 رو اگه یه سرچ بکنی میبینی فقط رو دوتا ماشین تا الان بوده! 1- رولزرویس فانتوم! 2- هیوندای جنسیس! از نظر کیفیت هم هیچی نمیتونم بگم چون تا حالا از نزدیک تست نکردم اما خیلی ازش تعریف میشه!
    خواهش!

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پوریا جان من خودم طرفدار پر و پاقرص Audi هستم و از بنز و ب ام و بیشتر قبولش دارم. ولی این که بگی از همه لحاظ از بنز و ب ام و بهتره با واقعیت مطابقت نداره. هر کدوم ویژگی های خوب خودشون رو دارن.
    در مورد لکسس LS باید بگم که عنوان بهترین اتومبیل لوکس سال 2008 رو نصیب خودش کرده! یعنی از بنز S و ب ام و سری 7 بالاتر.
    جنسیس هم سر و تهشو بزنن یه هیوندای هست و حالا حالاها بنز و ب ام و به ماشین هاش پوزخند میزنن.
    سیستم صوتی هم فقط یه بخشی از تجهیزات رفاهی هست و به اندازه ی تکنولوژی و کیفیت اهمیت نداره. اگه این طور باشه من خودم سیستم صوتی لکسس LS460 رو ترجیح میدم که از برند Mark Levinson هست با 19 تا باند. Mark Levinson از حرفه ای ترین تولید کننده های سیستم های صوتی دنیا هست.
    باز هم میگم جناب mrmostafa خیلی سوالشون رو کلی پرسیدن و نمیشه مثلا بنز S کلاس رو با ب ام و 630 مقایسه کرد.
    به این نکته هم توجه داشته باشید که قیمت مدل های لکسس از مدل های هم رده ی بنز و ب ام و خیلی پایین تره.
    راستی اون مدل آئودی هم که با S کلاس و سری 7 رقابت میکنه A8 هست نه A6.
    Last edited by prowler88; 20-03-2009 at 17:54.

3. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پوریا جان من خودم طرفدار پر و پاقرص audi هستم و از بنز و ب ام و بیشتر قبولش دارم. ولی این که بگی از همه لحاظ از بنز و ب ام و بهتره با واقعیت مطابقت نداره. هر کدوم ویژگی های خوب خودشون رو دارن.
    در مورد لکسس ls باید بگم که عنوان بهترین اتومبیل لوکس سال 2008 رو نصیب خودش کرده! یعنی از بنز s و ب ام و سری 7 بالاتر.
    جنسیس هم سر و تهشو بزنن یه هیوندای هست و حالا حالاها بنز و ب ام و به ماشین هاش پوزخند میزنن.
    سیستم صوتی هم فقط یه بخشی از تجهیزات رفاهی هست و به اندازه ی تکنولوژی و کیفیت اهمیت نداره. اگه این طور باشه من خودم سیستم صوتی لکسس ls460 رو ترجیح میدم که از برند mark levinson هست با 19 تا باند. Mark levinson از حرفه ای ترین تولید کننده های سیستم های صوتی دنیا هست.
    باز هم میگم جناب mrmostafa خیلی سوالشون رو کلی پرسیدن و نمیشه مثلا بنز s کلاس رو با ب ام و 630 مقایسه کرد.
    به این نکته هم توجه داشته باشید که قیمت مدل های لکسس از مدل های هم رده ی بنز و ب ام و خیلی پایین تره.
    راستی اون مدل آئودی هم که با s کلاس و سری 7 رقابت میکنه a8 هست نه a6.
    این حرف من رو خود آلمانی ها هم قبول دارن که آئودی یه سرو گردن از بقیه جلو تره! هر چند که بی ام و اتومبیل ملی آلمانه!
    اما در مورد جمله آخر باید بگم من سلیقه خودم رو گفتم و منظورم این نبود که رقیب اس کلاس و سری 7 آئودی a6 باشه!

5. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان Auodi a6 وارد تهران شده؟؟؟ قیمتش چند هست؟؟؟
    پس لکسس امکانات فنی و رفاهیش و سوایش و داخلش مثل بنز و بی لم و هستش. البته ظاهرش به این دو نمیرسه. LS460 تو لکسس بهتر و بالاتر هست با این حساب؟!! قیمتش چند هست؟؟
    از همه دوستان هم ممنونم قشنگ راهنمایی میکنن. راستی سال نو رو هم به همگی تبریک عرض میکنم. سال خوبی باشه پر از نعمت و ماشین خوب و مورد علاقه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

الان Auodi a6 وارد تهران شده؟؟؟ قیمتش چند هست؟؟؟
    پس لکسس امکانات فنی و رفاهیش و سوایش و داخلش مثل بنز و بی لم و هستش. البته ظاهرش به این دو نمیرسه. LS460 تو لکسس بهتر و بالاتر هست با این حساب؟!! قیمتش چند هست؟؟
    از همه دوستان هم ممنونم قشنگ راهنمایی میکنن. راستی سال نو رو هم به همگی تبریک عرض میکنم. سال خوبی باشه پر از نعمت و ماشین خوب و مورد علاقه
    همچنین برای شما...
    هنوز ماشین های آئودی وارد نشده.
    من نگفتم لکسس از بنز و ب ام و بهتره. به نظر من لکسس با توجه به قیمتش (180 تومن) نسبت به بنز S کلاس (230 تومن) و ب ام و سری 740 مدل 2009 (240 تومن) می ارزه. ولی به این معنی نیست که از بنز و ب ام و بهتره.
    ب ام و سری 7 مدل 2009 از نظر جذابیت ظاهری از دو تای دیگه سرتره چون قیافه ی بنز و لکسس یه کم قدیمی شده. ولی یه ایرادی که به سری 7 میگیرن اینه که فنربندیش برای یه ماشین لوکس یه کم خشکه. البته فنربندی خشک ویژگی همه ی مدل های ب ام و هست. ولی S کلاس سواریش خیلی نرم تره. و لکسس به بی صدا بودن کابین مشهوره.
    قیمت مدل های پایه ی این ماشین ها در خارج:
    Mercedes S: 90,000$
    BMW 7: 80,000$
    Lexus LS: 64,000$
    Audi A8: 75,000$

نظر من اینه که اگه میخواین در ازای هزینه ی کمتر امکانات رفاهی زیاد دریافت کنید لکسس, اگه به دنبال قابلیت های اسپرتی و هندلینگ بهتر هستید ب ام و, و اگر مشکل هزینه ندارین و به دنبال کیفیت ساخت بالا و سواری نرم و راحت هستید بنز.

8. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

همچنین برای شما...
    هنوز ماشین های آئودی وارد نشده.
    من نگفتم لکسس از بنز و ب ام و بهتره. به نظر من لکسس با توجه به قیمتش (180 تومن) نسبت به بنز S کلاس (230 تومن) و ب ام و سری 740 مدل 2009 (240 تومن) می ارزه. ولی به این معنی نیست که از بنز و ب ام و بهتره.
    ب ام و سری 7 مدل 2009 از نظر جذابیت ظاهری از دو تای دیگه سرتره چون قیافه ی بنز و لکسس یه کم قدیمی شده. ولی یه ایرادی که به سری 7 میگیرن اینه که فنربندیش برای یه ماشین لوکس یه کم خشکه. البته فنربندی خشک ویژگی همه ی مدل های ب ام و هست. ولی S کلاس سواریش خیلی نرم تره. و لکسس به بی صدا بودن کابین مشهوره.
    قیمت مدل های پایه ی این ماشین ها در خارج:
    Mercedes S: 90,000$
    BMW 7: 80,000$
    Lexus LS: 64,000$
    Audi A8: 75,000$

نظر من اینه که اگه میخواین در ازای هزینه ی کمتر امکانات رفاهی زیاد دریافت کنید لکسس, اگه به دنبال قابلیت های اسپرتی و هندلینگ بهتر هستید ب ام و, و اگر مشکل هزینه ندارین و به دنبال کیفیت ساخت بالا و سواری نرم و راحت هستید بنز.
    ممنونم دوست عزیزم. بی ام و فنربندیش خشک هست از نظر سواری یعنی راحت نیست؟؟ اتاق صدا میده؟؟ البته با این تحقیقات به نظر من CLS خیلی عالیه. کلاس S کدوم پیشنهاد شماست؟ البته در ایران تا 500 اومده به نظرم
    لکسز SL460 بدیش اینه عقب ماشین جای 2 نفر بیشتر نیستش یه خانواده 5 نفری جا نمیشن
    در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واردات خودرو ایران قیمت ها به شرح زیر:
    لگسز LS460LWB ottoman قیمت 1,771،000،000 ریال 2009 فول آپشن
    لگسز GS 430 قیمت 1,187،500،000 ریال 2009 فول آپشن

بنز S-500L با AMG-63 قیمت 2،835،500،000 ریال مدل 2009 فول
    بنز CLS-350 قیمت 1،949،000،000 ریال مدل 200 خلیج فارس

بی ام و سری7 سدان مدل 730Li سال 2009 قیمت هنوز تعیین نشده
    Last edited by mrmostafa; 21-03-2009 at 11:43.

10. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

این که میگم فنربندیش خشک هست به این معنی نیست که صدا میده یا توش ناراحته. فقط یه مقدار حالت اسپرتی داره و پستی و بلندی های جاده رو بیشتر نشون میده نسبت به بنز. ماشین های اسپرت کلا فنربندیشون اینطوریه. بنز این حالت رو نداره و خیلی نرمتره.
    Cls هم ایرادای خودش رو داره. افت شدید قیمت نمونه های دست دوم و فضای کم صندلی عقب مخصوصا فضای سر که اکثر ماشین های کوپه این وضعیت رو دارن.
    LS460 L هم یه ماشین لوکسه. معمولا عقب این ماشینا زیاد آدم نمیشینه. برای کسیه که راننده داره و خودش میخواد عقب بشینه. فرق LS460 با LS460 L همینه که مدل معمولیش 5 نفره س و مدل L بدنه کشیده و 4 نفره س و تجهیزات رفاهیش بیشتره.

12. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Blue Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

........................
    اشتباه
    Last edited by Blue Ray; 23-03-2009 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پس با این حساب کلاس S بهتر از CLS هست؟؟ البته CLS grand رو دیدم 5 نفره هست و فرق داره. البته نمای ظاهری CLS جذا تر هست به نظر من. جلوش مخصوصا. حالا کلاس S کدوم مدل خوب هستش و در ایران موجود هست؟! فکر کنم تا S500 موجود باشه ؟!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پس با این حساب کلاس S بهتر از CLS هست؟؟ البته CLS grand رو دیدم 5 نفره هست و فرق داره. البته نمای ظاهری CLS جذا تر هست به نظر من. جلوش مخصوصا. حالا کلاس S کدوم مدل خوب هستش و در ایران موجود هست؟! فکر کنم تا S500 موجود باشه ؟!!!
    بله. البته از نظر کیفیت ساخت, قدرت موتور, امکانات رفاهی همه با هم بالاترین مدل بنز CL هست. که قیمتش هم یه رقم نجومیه. CL یه کوپه ی 12 سیلندره که بعد از SLR گرون ترین ماشین بنزه.
    از نظر امکانات رفاهی S کلاس بهتر از Cls هست. CLS برای کساییه که به دنبال طراحی ظاهری متفاوت هستند در کنار امکانات. هر چند که بعد از این همه مدت دیگه جذابیت اون اول رو نداره. و از اون جا که طرحش بی نقصه فکر نکنم بنز حالا حالاها جرات کنه مدل جدیدشو طراحی کنه. البته بنز معمولا هر 8-7 سال یه بار مدلاشو جدید میکنه.
    قویترین موتور S کلاس موتور شش لیتری S65 هست که دوازده سیلندر با دو توربوشارژر هست. 600 اسب قدرت. شتاب 4.2 ثانیه. که برای یه ماشین 2250 کیلویی فوق العاده س. S63 شتابش 4.4 ثانیه س.
    S63 اگه باشه به تعداد انگشت شمار تو ایران هست. شاید به 3 تا هم نرسه. S65 که جای خود داره.
    ولی مدل های S500 و S550 هستند. البته قیمتشون خیلی میره بالا. وقتی S350 طرفای 250 تومنه اینا باید بالای 300 باشن.
    یه سیستم جالبی که S کلاس داره اینه که میشه تنظیم کرد وقتی ماشین جلویی ترمز کرد ماشین شما هم خود به خود ترمز کنه و وقتی ماشین جلویی حرکت کرد اتوماتیک شروع به حرکت کنه. یعنی تو ترافیک فقط میتونین لم بدین رو صندلی و از مناظر اطراف لذت ببرین.
    Last edited by prowler88; 24-03-2009 at 03:17.

16. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •