اها ممنون دادا فقط یه سوال اینم مثله نسخه ی FREE ابدیت میکنه یا باید افلاین ابدیت کرد ؟
اها ممنون دادا فقط یه سوال اینم مثله نسخه ی FREE ابدیت میکنه یا باید افلاین ابدیت کرد ؟
Last edited by mr.dengo; 31-03-2012 at 21:44.
نیازی به آفلاین آپدیت کردنش نیست خودش اتومات با اتصال به اینترنت آپدیت میشه
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
به ترتیب ازلینکهای اول با دوم دانلود کنید برای سئوال آخرم طبق شکل عمل کنید بعدش مسیر فایل vdf بدین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
سلام ممنون ولی من نسخه رایگانشو میخواهم ندارید؟ مثل همین که الان نصب دارم اخرین ورژنشو میخواهم 30 روزه هم نیست خیلی وقته من دارم ازش استفاده میکنم اسمش هم هست avira_antivir_personal_en
سلام
اینم آخرین ورژن نسخه رایگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو بهم می گید دوستان
سلام دوستان
من کی جدید از سایت ایران ستاپ دانلود کردم (5 کی دارد)
برای اینتر سکوریتی 2012
روی هر کدام از کی ها کلیک می کنم که خدا را رو شکر مثل همیشه جوابگو نیست و ارور می دهد
از داخل برنامه چطور این کی ها را وارد کنم
چون قبلاً کی ها جداگانه بود
الان کی ها با هم در یک پنجره باز می شود
2- این کی ها چند وقته هستند چطور باید متوجه شد؟؟
من نمیدونم این ایران ستاپ چرا کی ها رو اینجوری کرده ! خود من هم نتونستم ازشون استفاده کنم حجم کی ها هم خیلی بالا رفتن کی چند بایتی چند مگ شده !
به هر حال شما از پست ها صفحه قبل استفاده کنید دو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته ببینید جواب میده یا نه
با درود
دوستان محبت کنید روش کار کردن با Avira Registry Cleaner رو توضیح بدید
با سپاس فراوان![]()
سلام این نرم افزار برای پاک کردن ریجستری های ساخته شده توسط آویرا است و فقط برای این مورد میشه ازش استفاده کرد
روش کار کردن هم راحته شما برنامه رو اجرا کنید و scan for keys رو بزنید
با درود
هر کاری می کنم امروز این اپدیت جدید key منو باطل میکنه دوستان تمام کارای که تو پست های قبلی
گفتین انجام دادم واقعا بعضی موقعا این اویرا چقدر...میشه گرفتار شدیم کلا انتی ویروس غیر فعال هست
jolan جان این نرم افزار هم مثل اینکه انتی ویروس نصب هست اجازه حذف رجیستری رو نمیده پاک کردم
با همین نرم افزار key قبلی رو حذف کردم دوباره نصب کردم تا الان 3بار نصب کردم با انواع کی 1 ماهه و 3ماهه
یک ساله اما به محض دریاف آخرین update باز آش همان کاسه همان...نمی دونم برم avast یا nod نصب کنم
راحت شم.
واقعا please help
با سپاس فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)