جالبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه
ببخشید من منظور شما رو متوجه نشدم.اگه منظورتون تعداد بازدیدکننده هاست این بلاییه که سر کل فروم اومده!!جالبه![]()
یاد تو در دفتر خاطراتم:
f 2.8
1/25
iso 200
![]()
Last edited by Makan_noor; 16-07-2010 at 09:12.
سلام
ما هم از مشهد بلاخره برگشتیم /// تو این چند روز چقدر کم عکس گذاشتین
کلا ایندفه زیاد عکس نگرفتم و بیشتر عکسها هم از رفقا بود. با این حال این پانرا ما از اونجا گرفتم.
متاسفانه سه پایه نبود و اون قسمت حرم که قسمت اصلی بود به دلیل زاویه دهی بد به بقیه عکسها نخورد و . . .
F 3.5
Iso-80
1.6 sec
![]()
1)ببخشید یک سوال داشتم در این انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری تاپیکی برای افراد مبتدی نیست که بتونن مثل شماها خوب عکس بگیرن و یه سری اطلاعات پایه یاد بگیرند؟ برای مثال اینایی که شما مینویسین چیه و به چه درد میخوره : اف فلان. ایزو اینقدر و...
2)من تازگی دوربین سونی hx5 خریدم.میتونه مثل مال شماها خوب عکس بگیره؟
اینها تنظیمات دوربین موقع گرفتن عکس هست
مثلا :
f/5.6 : یعنی دریچه دیافراگم به میزان 5.6 باز بوده
iso : مممم همون ایزو کمک به روشن شدن عکس با گرمتر شدن سنسور هست
sec : ثانیه ( همون میزان باز بودن دریچه دیافراگم)
step : میزان نور دهی یا کاهش نور
فکر کنم اگه عکس واید بود و حالت پانوراما داشت بهتر بود . یعنی کوه ها با قسمتی از آسمون و گلزاد کراپ میشد .
نظرتون چیه ؟
![]()
بله درسته حق با شماست . كادر جالبي بستي . اين كادر باعث شده تا تمركز بيشتري روي كوه و گلزار باشه . كادر قبلي خروجي دوربين بود بدون كراپ . فقط به نظر مياد رنگها كمي اشباع شده . ممنون بابت نظرت .
Last edited by Samin_System; 17-07-2010 at 19:38.
سلام
چشم انداز اتاق من:
البته بگم که این عکس ایده ی خودم نیست.دیگه اینقدرا خلاقیت نداریم.مسلما عکس اگزیف نداره ولی اگه خواستین سه تا عکس مجزا در لینکای زیر موجوده.برای کاهش حجم عکس هم با توجه به سایزش از کیفیت زدیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
- پانوراما 5عکس افقی
- F 8
- 1/320 ====> نمی دونم چرا تو اگزیف پانوراما سرعت شاتر تبدیل به 1/13 شده!
- Iso-80
- مکان: پارک کوه سنگی مشهد
بهتون پیشنهاد میکنم سایز بزرگتر عکس که لینک شو پایین گذاشتم نگاه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)