تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 1126 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید گل
    به خدا گیج شده بودم نمیدونستم این سوالمو کجا بپرسم
    پس اگه جای اشتباهی بوده شرمنده
    آقا یکی از فامیلامون اشتباهی حواسش نبوده زده هارد اکسترنال رو فرمت کرده
    و لی خدا رو شکر بعد از فرمت فایلی روش نریخته
    می خواستم از تون خواهش کنم یه برنامه توپ برای ریکاوریش بهم معرفی کنید.
    (اسم هارد Mxaxtor)
    سلام
    سوالات ناموسی میپرسی ولی مشکلی نیست!!
    اولا در نظر داشته باش چون هارد را فرمت کرده و خودش بخواد اطلاعات را در بیاره ممکنه اشتباه کنه و اطلاعات را با دسته بندی فلدری که داشته نتونه دربیاره ولی چند برنامه معرفی میکنم چک کنید با آنها Get DATA Back از شرکت Runtime و یا Partition Format Recovery و یا ّ File recovery و ...
    و بهترین کار اینه که شما CD Hiren's Boot CD را از اینترنت دانلود کنید میتوانید روی سیستم خودتان در ویندوز اجرایش کنید یک قسمت دارد برای اجرای برنامه ها در ویندوز و برنامه های ریکاوری مثل Get Data Back را بصورت پورتابل و بدون نیاز به نصب اجرا میکند و اگر پارتیشنش NTFS بود Get Data Back NTFS را اجرا کنید.

سید رضا امیر
    مشاور امنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات

2. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون از همه
    لپتاپم مدلی هست که سیستم عامل نصب نشده است یعنی خام بود و نمیدونم این پارتیشن رزرو
    1. خود کمپانی ایجاد کرده
    2. یا نصاب در حین پارتیشن بندی ایجاد کرده
    3. یا نرم افزار اتوماتیک وار اینو ایجاد کرده

حالا بگذریم 100 مگا بایت در مقایسه با 500 گیگ اهمیت چندانی نداره برام

خوشبختانه فضای unallocated نداره

و اما دلایل من برای پارتیشنهای متعدد مثلا 6 عدد پارتیشن

مهمترین دلیل این هست فرض کنین به شما بگن که یک سوزن پیدا کنین در یه فضای 200 متری
    خب در مقایسه با فضای 50 متری زمان زیادی لازم هست و زودتر خسته میشین تا تمام فضای 200 متری رو بگردین و اون سوزن رو پیدا کنین
    هارد هم همینطور هد هارد برای فراخوانی یه فایل باید فضای بیشتری رو جستجو کند که باعث استهلاک بیشتر هست به نظر شما اینطور نیست ؟؟؟
    مخصوصا درایو C که 50 گیگا بایت هست حدود 78 درصد فضای خالی داره که تماما هدر رفته

این برام یه سوال اساسی هست در زمانی که به دلایلی داده ها دچار پراکندگی میشن (پارتیشن ویندوزی) آیا داشتن پارتیشن کوچکتر به مصلحت نیست ؟؟؟
    سلام دوست خوبم
    شما ویندوز جدید نصب کرده اید آن 100 مگابایت متعلق به سیستم ویندوز قبلی است LLF کنید هاردتان را دوباره ویندوز بریزید البته اگر اطلاعات برایتان مهم نیست
    در مورد گشتم هارد نگران نباشید چون ویندوز هیچگاه کل فضای هارد شما را نمیگردد ساده بگویم
    تمام اطلاعاتی که در هارد شما نگه داری میشود در جایی ثبت شده است در FAT و یا MFT این مکان مانند فهرست یک کتاب میمتند آیا برای جستجوی مطلب خود در کتاب کل کتاب را میگردید و یا فهرست آنرا چک میکنید؟
    پس هارد شما هیچگاه خسته نمیشود.

سید رضا امیر

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

سلام به همگی دوستان

ST3500320AS مکستور

بعد از یک بار قطع شدن برق ، هارد دیگه بالا نمیاد ..

صدای چرخش و کار کردن از هارد میاد ولی توی لیست ساتا ها دیتکت نمیشه ..

چی کار باید کرد؟

اطلاعات توش ضروریه ..
    سلام دوست خوبم
    بله همانطور که دوس خوبم گفتند احتمال خرابی LED:0000000cc روی هارد شما میباشد این خرابی در زمانی که SMART در مکان سرویس هنگ میکند پیش میاید البته باید بوسیله متخصص چک شود

سید رضا امیر

4. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از آقای رضا امیر
    دانلود Hiren's Boot CD کار بسیار مشکلی هست مخصوصا با وضعیت نامطلوب اینترنت (بخاطر حجم بالا)
    پیشنهادم اینه که نشخه ویندوزی نرم افزار نصب کنن تا شاید نتیجه ای داشته باشه

لینک دانلود برای ntfs
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات برای این نرم افزار
    کد:

لینک دانلود برای fat
    کد:
    توضیحات برای این نرم افزار

کد:
    پسورد فایل
    کد:
    نکته مهم این هست که فایلهای بازیابی شده رو دوباره توی همون هارد نریزین

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    دست شما درد نکنه جناب Ata.royalfalcon از لینکهایی که برای این دوستمون گذاشتید سپاسگذارم.
    بله حتما به این نکته که ایشان گفتند دقت کنید اطلاعات بازیابی شده را در یک هارد بانک بریزید.

سید رضا امیر

8. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام

متاسفانه هارددیسک شما جزو هارد دیسکهایی است که شرکت سیگیت اعلام کرده در قسمت smart و Glist مشکل دارد و بعد از مدتی کار کردن بدون اینکه اتفاقی پیش بیاید هارد دیتکت نمیکند.
    راههایی برای رفع عیب و دیتکت این هارد دیسکها در خود سایت اعلام شده اما در صورتی که اطلاعات شما ارزشمند است پیشنهاد نمیکنم از این روشها استفاده کنید.
    چون کوچکترین اشتباهی باعث خرابی بیشتر هارد یا سوختن برد میشود.
    شما میتوانید با مراجعه به یکی از مراکز بازیابی که تجهیزات ریکاوری را دارا باشند میتوانید بیین 30 دقیقه تا 3 ساعت هارد را بهمراه اطلاعات همانند روز اول حتی سیستم عامل هارد نیز بوت خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به لینکهای زیر مراجعه کنید :

کد:
    و

کد:
    موفق باشید
    سلام دوست من
    والا منم دقیقا همین مدل هارد رو دارم یهو قطع شد و دیگه کار نکرد
    اون لینکایی هم که شما دادین کار نمیکنه
    میشه یه کمکی بکنید من این هارد رو راه بندازم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست من
    سلام دوست خوبم
    به این لینک مراجعه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای اصلاح هارددیسک شما یا باید PC-3000 UDMA داشته باشید و یا قطعه ای خاص که بوسیله آن دستورات ATA را به هارد ارسال کنید شما میتوانید به آدرس مندرج در لینک بالا مراجعه و یا تماس بگیرید چه برای اصلاح هاردتان چه برای دریافت دستگاه و تکنیک برطرف کردن این گونه مشکلات.

موفق باشید

سید رضا امیر

11. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ihddc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست من
    سلام

لینکها را چک کردم. مشکلی نداشت.

هارد دیسک شما قابل بازیابی و تعمیر میباشد. اگر اطلاعات خاصی در هارد ندارید میتوانید به گارانتی مراجعه کنید .
    اگر هارد دیسک شما گارانتی ندارد و یا اطلاعات دارید به یکی از مراکز بازیابی مراجعه کنید.

لینکها را مجدد برایتان قرار میدهم. اگر نتوانستید لینکها را ببینید یا پیغام شخص بدهید یا با آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل هارد را بیان کنید.
    اگر هارد شما از همان هاردهای ذکر شده باشد در کمتر از 3 ساعت قابل بازیابی و تعمیر است.

لیست هارهایی که طبق اطلاعیه شرکت سیگیت مشکل دیتکت پیدا میکنند :

کد:

کد:
    موفق باشید

13. این کاربر از ihddc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14

سلام دوست خوبم
    از اتفاقی که برای شما افتاده متاسفم ولی چند راهنمایی میکنم انشا ال.. فایده کند
    1- اگر هارد شما گارانتی دارد به مرکز گارانتی مراجعه کنید اما در خاطر داشته باشد که اعلام کنید اطلاعات مهم است و اگر نمیتوانید کاری کنید نه درب هارد باز شود و نه برد تعویض شود.
    2- هارد خود را از داخل باکس خارج کنید . خواهید دید که یک هارد معمولی است.
    3- مستقیما آنرا به پاور سیستم متصل کنید ببنید آیا هارددیسک استارت میکند یا نه
    اگر استارت نکند به احتمال زیاد یا خرابی برد دارید و یا موتور اسپیندل هارد شما گیر گرده است میتوانید به یکی از مراکز بازیابی مرجعه کنید
    اگر هارد استارت میکند و صدای هد کلیک میدهد اوضاع خراب تر از آن است که فکر میکنید احتمال بازیابی زیر 50 درصد است
    اگر هارد شما استارت میکند و هیچ گونه صدایی نمیدهد آنرا خاموش و این بار با کابل دیتا( IDE-SATA) به مادربرد مسقیم وصل کنید.
    4- اگر هارد شما شناسایی شود که احتمال 40 درصد دارد هارد شما سالم است و فقط برد تبدیل به USB باکس اکسترنال خراب شده که باید یک باکس دیگر تهیه کنید
    5- اگر هارد شما بصورت نرمال کار میکند ولی دیتکت نمیشود احتمالا خرابی LED:000000CC دارد و با مراجعه به مراکز بازیابی در همان لحظه برای شما هارد را درست میکنند .

یاد آوری کنم که از طریق USB به نتیجه ای نخواهید رسید چون دستورات لازم برای هارد ATA Command درست اجرا نمیشوند.

موفق باشید
    سید رضا امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    همون طور که گفتید باکس رو باز کردم و هارد رو از داخل اون خارج کردم (با احتیاط) بعد از جدا کردن هارد از قسمت usb اون رو به جای هارد لپ تاپ بستم و بعد از روشن کردن و گوش دادن به صدای حرکت چرخشی داخل اون احساس می کنم هارد سالم هست . با استفاده از یه سی دی ویندوز کامپیوتر رو به حالت windows setup بردم و در قسمت پارتیشن بندی فقط یک حجم 486 مگی (کل حجم هارد) وجود داره - مثل هادی که هنوز پارتیشن بندی نشده - بعد سیستم رو خاموش و هارد رو جدا کردم .
    برای تست قسمت usb هارد لپ تاپ (wd 160 gb) رو به قسمت usb و اونو به کامپیوتر دسکتاپ وصل کردم - چراغ قسمت usb روشن میشه ولی هیچ صدا و عکس العملی از هارد دیده و شنیده نمیشه .
    بعد از قرار دادن هر دو هاد به حالت اولیه هارد مشکل دار (seagate 500 gb) رو به برد usb وصل کردم و اونو به کامپیوتر دسکتاپ وصل کردم به راحتی هارد بالا میاد و safe remove میشه ولی برای باز کردن که دبل کلیک می کنم پیغام خطا میده .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به اساتيد و متخصصين محترم

خواهشا در مورد چگونگي پيدا كردن تكه هاي يك فايل در سكتورهاي مختلف هارد توضيح بدهين ممنون ميشم
    يعني هد هارد چطوري ميفهمه قسمتي از اين فايل توي اين سكتور هست و الباقي توي اون سكتور
    آيا بصورت رندوم و جستجوي مكرر تكه هاي يك فايل رو پيدا ميكنه يا به صورت هوشمندانه تكه هاي فايل رو پيدا ميكنه

سوال بعدي كه داشتم من سرويس indexing رو غير فعال كردم بخاطر فعاليت بيش از حد هارد آيا كار صحيحي هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام به اساتيد و متخصصين محترم

خواهشا در مورد چگونگي پيدا كردن تكه هاي يك فايل در سكتورهاي مختلف هارد توضيح بدهين ممنون ميشم
    يعني هد هارد چطوري ميفهمه قسمتي از اين فايل توي اين سكتور هست و الباقي توي اون سكتور
    آيا بصورت رندوم و جستجوي مكرر تكه هاي يك فايل رو پيدا ميكنه يا به صورت هوشمندانه تكه هاي فايل رو پيدا ميكنه

سوال بعدي كه داشتم من سرويس indexing رو غير فعال كردم بخاطر فعاليت بيش از حد هارد آيا كار صحيحي هست ؟؟؟
    سلام
    این خیلی ساده است کافی است شما مفهوم سکتور را درک کنید و از بیتهای آن آگاهی داشته باشد، و در کنارش درک درستی از معنای فایل سیستم و چگونگی کارکرد آن ، بعد باید بروید سراغ معنای کلاستر ، و بعد از آن نقاط شیفت ، مطالبی در این باره در سایت خواهم گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی متاسفانه از حوصله اینجا خارج است .
    فقط به این بسنده کنم که مکان هدر فایل برای Root فایل سیستم مشخص است و هر بلاک دارای آدرس مکان ادامه دیتا میباشد.
    در مورد رندوم بودن خاطر نشان کنم که هارد مکانهای خالی در پارتیشن را میداند و اطلاعات را در سریعترین زمان ممکن و در نزدیکترین بلاکهای خالی ، پر میکند .پس نمیتوان گفت رندم است چون محاسباتی در زمان رایت شدن و قبل از آن صورت میگیرید.و اینکه اطلاعات با سیستم کدینگ RLL ریخته میشود Run length limited or RLL که خودش یه داستانه و هم اینکه به رایت شدن ختم نمیشه چون وریفای هم میشه و کدهایی نظیر CRC و ECC دخیل میشوند و همه و همه و همه اینها و خیلی ها که نگفتم " متادیتا " را تشکیل میدهد که سیستم فایل از طریق اون به صحت و سلامت فایل خوانده شده پی می برد و .....

دست آخر اینکه توصیه میکنم مقالات مربوت به FAT و NTFS و MFT را مطالعه نمایید.
    موفق باشید

سید رضا امیر
    Last edited by رضا امیر; 12-02-2011 at 11:04. دليل: املا

17. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •