به خط وایرلس نیاز ندارین.همین که یه مودم بیسیم داشته باشین کافیه.اون وقت هر تعداد لپتاپ و موبایل رو پشتیبانی میکنه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به خط وایرلس نیاز ندارین.همین که یه مودم بیسیم داشته باشین کافیه.اون وقت هر تعداد لپتاپ و موبایل رو پشتیبانی میکنه.
دوست عزیز
برای استفاده از wi-fi نیازی به گرفتن خط وایرلس از اندیشه نیست ( اصلا اندیشه در حال حاضر چنین سرویسی نداره ... مگه اینکه سرویس وایمکس توسط مخابرات تو رشت راه اندازی بشه که البته اونم شکم دردهای خاص خودش رو داره ! )
شما همین سرویس adsl معمولی رو از اندیشه ( یا هر شرکت دیگه که دلت می خواد ) می گیری ... و فقط به یه مودم-روتر بیسیم نیاز داری ... خود اندیشه هم چند نوع از این مودمها داره می تونی ازشون بخری ... اگه هم خواستی می تونی با قیمت پایین تر از بیرون بخری ... 2 سری ازشون هست سری g که از تکنولوژی وای -فای نوع g پشتبانی می کنه و از نظر برد و سرعت و قیمت پایین تره ( البته واسه سرعت اینترنت هیچ فرقی نمی کنه ) و قیمتشون هم زیر 100 تومنه و مارک معمولی همین tp-link و مارک مرغوب هم asus ( اگه پیدا کنی ) ... اگه هم پول زیاد داری برو سراغ سری n که تکنولوژی جدیدتر و برد بیشتر داره ... مثلا قیمت مدل linksys wag160n که یه مدل خیلی خوبه حدود 140 تومنه ... بعدش باید برای هر کامپیوتر یه دونه آداپتور وای -فای ( usb یا pci ) بخری . ( واسه لپ تاپ نیاز نیست ) ... این نوع مودم-روتر های بیسیم معمولا علاوه بر آنتن وای-فای 4 تا پورت معمولی lan هم دارن و با تنظیمشون ( که تو تاپیکهای این سایت هم موجوده ) به آسونی می تونید تو محیط خونه از اینترنت بیسیم وای-فای برای گوشی های موبایل - لپ تاپ و همچنین کامپیوترهای رومیزی که براشون آداپتور بیسیم خریدین استفاده کنین ... فقط حواستون باشخ اگه سراغ سری n برین باید آداپتورهای بیسیمتون هم از این نوع باشه تا بشه از مزایای برد بیشتر و سرعت بالاتر استفاده کرد . که باز هم می گم تو سرعت اینترنتی که ما داریم هیچ فرقی نمی کنن اگه نمی خواین زیاد هزینه کنین همین مودمهای بیسیم سری g که همه جا ( از جمله خود اندیشه ) موجوده تهیه بفرمایید .
موفق باشی.
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
شما یه نمونه مثال بزن برام که به قول شما عدالتش عادلانه باشه !از صف نانوایی گرفته ( که طرف بدون صف میاد یه سلام به شاطر می کنه نونشو می گیره و میره ! به ریش همه هم می خنده ) تا سبزی فروش و بقال و چغال ! حالا تو مسایل مهمتر ببین چقدر عدالتش باید عدالت باشه !!!
بعدش منم با شما میام تو دادگاه بر ضد هر چی بی عدالتی شرکتای اینترنتی شهادت می دم !
![]()
بیرک جان بنده خدا حق داره! ما که به شما ارادت داریم!شما یه نمونه مثال بزن برام که به قول شما عدالتش عادلانه باشه !از صف نانوایی گرفته ( که طرف بدون صف میاد یه سلام به شاطر می کنه نونشو می گیره و میره ! به ریش همه هم می خنده ) تا سبزی فروش و بقال و چغال ! حالا تو مسایل مهمتر ببین چقدر عدالتش باید عدالت باشه !!!
بعدش منم با شما میام تو دادگاه بر ضد هر چی بی عدالتی شرکتای اینترنتی شهادت می دم !
![]()
ولی بزار این بندگان خدا هم خوشونو تخلیه کنن!
اینقدر از این اندیشه حمایت نکن!
درسته که از بقیه شرکتا بهتره ولی اگه هیچکس بهشون اعتراضی نکنه و فکر کنن که همه راضین ممکنه وضع بهتر نشه که بدتر هم ممکنه بشه!
![]()
احتمالا تعدادی از اعضای شرکت اندیشه و ... این تاپیک و امثال این ... رو دنبال میکنن!اگه همش بگیم 3 گیگ دان کردم اونا هم میگن سرعت براشون زیاده بیایم کمش کنیم یا یه شب در میان سرعت بالا پایین کنیم!
پس بزاریم همه نظرات مثبت ومنفی خودشو بگن!البته من میگم فقط منفیها رو بگن! مثبتا رو خصوصی بگن!
بازم از شما ممنونم امیدوارم از صحبتام ناراحت نشده باشید!![]()
آقا دمتون گرم مرسی.فقط یه دوستمون یه چیزی درباره افزایش سرعت تورنت گفت من نفهمیدم.
"2-استفاده از Port Forwarding (البته دیگه اختصاص DNS به GMail منتفی میشه) "
این یعنی چی؟چجوری میشه اینکارو کرد؟
سلام به بچه ها، یادش بخیر اوایل این تاپیک چقدر خلوت بود! اما الان خدا رو شکر شلوغ شده!
خواستم ببینم، شما هم از 1 به بعد افت سرعت دارین؟ تورنت که ترکیده!
اما روزا خوبه، من که 128 اندیشه دارم، سرعتم تو روز 100 هست، اما دقیقا از ساعت 1 به بعد، انگار دود از سرور بلند میشه!
الان 4تا فیلم تورنت دارم که همه سر 60-70 درصد موندن!
ای تف به این وضعیت! کی بشه از اینجا بریم، این بهشت پیشکش خودتون...
دیشب دیگه هیچی دان نشد امروز روز آخر سرویسمه.تکلیفمو با اندیشه مشخص میکنم.
واسه من دیشب خوب بود از ساعت 2 تا 6 تقریبا 1GB دانلود کرد.شما هم راضی باشین چون اونموقع که واسه شما خوب بود سرعت من بد بود.
من ديشب بازم عالي بود سرعت زير 60 نميومد و بيشترين 90 بود
2گيگ500 دان كردم
Last edited by pedram9; 16-02-2010 at 10:31.
به نظرم يكم ديگه صبر كن واسه همه همينطوره يك مدت بده بد خوب ميشه .
واسه خودم 2 هفته بود سرعت افتضاح بود الان 2 شبه كه خوبه . كلا از شب نبايد زياد انتظار داشت .
واسه منم خوب نبود...حدوده 900 مگ فرو كردم...
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
افت سرعت نداريم...نسبت به قبل اصلا سرعت نداريم....
تورنت كه هيچي....يه بار فقط واسه من خوب بود اونم بالاي 20 بود يعني به 30 نرسيد...از اون به بعد يا صفره يا 0.1 كيلو بايت
فقط يه چيز رو به خاطر داشته باشيد كه ايران با اين وضعيت ر.....ده در بين كشورهاي ديگه مثل گل ميمونه.....(به گفته اون
) به قول يكي از بچه هاي همين تاپيك مملكت گل و بلبل با سرعت اينترنت نجومي...حالشو ببريد...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)