از همه دوستان می خوام اگه کسی هست که در باره هر کدوم از تیمهای اسیایی ( البته باشگاهی ) اطلاعاتی از قبیل ( ارم تیم ، اسامی بازیکنان و پستهای اونا همچنین لباس تیمها ) رو داره برام بذاره
اینا رو برای ویرایش بازی می خوام
از همه دوستان می خوام اگه کسی هست که در باره هر کدوم از تیمهای اسیایی ( البته باشگاهی ) اطلاعاتی از قبیل ( ارم تیم ، اسامی بازیکنان و پستهای اونا همچنین لباس تیمها ) رو داره برام بذاره
اینا رو برای ویرایش بازی می خوام
دوستان سلام
براي بلند كردن توپ از زمين با اون چرخ هاي شوك بدون سرعت به سمت جلو حركت كنيد و اون چرخ شوك رو چند بار پشت سر هم بالا وپايين كنيد. بازيكن توپ رو از زمين بلند ميكنه و بعدش ميتونيد يه شوت محكم به دروازه بزنيد!
به نظر من برو ویکی پدیا.هر چی اونجا نباشه دیگه تو سایت خود باشگاهه هست که البته اون سایتم ویکی داره
این که شد تریپ سگا![]()
اصلاً شما دوست عزيز دنبال سري بازي هاي الون نباشو چون نسخه هاي الون براي خود ژاپن زده ميشه و هر موقع هم مياد زودتر از شروع فصل واقعي مياد و تغييرات توش اعمال نمي شن. اما سري هاي PRO براي اروپا و ساير دنيا هستند.
اين رو بورو توي تاپيك سگا بگو.
درست منظورت رو نفهميدم؟؟؟!!!!![]()
یک دریبل تو یک فوتبال سگا بود توپو میورد هوا میشوتید.یاد اون افتادم یه صحنه
Oh!!!
آهان تازه فهميدم![]()
سلام بچه ها من تازه دارم master leage بازی میکنم نمیدونم چه جوری بازیکن بخرم . وقتی رو بازیکن مورد نظر کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش میتونی نرخ تعیین کنی میشه راجبه اینها یه کم برام توضیح بدین ؟اگه میشه انواع اقسام دریبل ها رو با دکمه هاشون هم بگین (pc)
شما بايد صبر كني تا به فصل نقل و انتقالات برسي بورو توي تقويم ميفهمي كجاست.4 هفته وسط فصل و 8 هفته آخر فصل مخصوص نقل و انتقالات هست بايد صبر كني به اين روز هاي برسي و قتي رسيدي ميتوني بازيكن بخري.همون جايي كه ميگي بايد نرخ تايين كني يه قيميت پيشنهاد ميكني توي قسمت salary هم بايد حقوق سالانه ي بازيكن رو مشخص كني.بعد همون رو ok ميكني روز بعد(در اصل هفته ي بعد)يه صفحه برات باز ميشه كه توش جواب تيم هايي كه ازشون بازيكن خريدي اومده اگه بازيكن قبون كرده باشه بياد توي اون صفحه جلوي اسمش مينويسه success اگر هم قبول نكرده باشه مينويسه broken down.
موفق باشي.
سوالي بود در خدمتيم.![]()
دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)