تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 380 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد حسن بیگی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شهريار

پيش فرض

از همه دوستان می خوام اگه کسی هست که در باره هر کدوم از تیمهای اسیایی ( البته باشگاهی ) اطلاعاتی از قبیل ( ارم تیم ، اسامی بازیکنان و پستهای اونا همچنین لباس تیمها ) رو داره برام بذاره
    اینا رو برای ویرایش بازی می خوام

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان سلام
    براي بلند كردن توپ از زمين با اون چرخ هاي شوك بدون سرعت به سمت جلو حركت كنيد و اون چرخ شوك رو چند بار پشت سر هم بالا وپايين كنيد. بازيكن توپ رو از زمين بلند ميكنه و بعدش ميتونيد يه شوت محكم به دروازه بزنيد!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

از همه دوستان می خوام اگه کسی هست که در باره هر کدوم از تیمهای اسیایی ( البته باشگاهی ) اطلاعاتی از قبیل ( ارم تیم ، اسامی بازیکنان و پستهای اونا همچنین لباس تیمها ) رو داره برام بذاره
    اینا رو برای ویرایش بازی می خوام
    به نظر من برو ویکی پدیا.هر چی اونجا نباشه دیگه تو سایت خود باشگاهه هست که البته اون سایتم ویکی داره

دوستان سلام
    براي بلند كردن توپ از زمين با اون چرخ هاي شوك بدون سرعت به سمت جلو حركت كنيد و اون چرخ شوك رو چند بار پشت سر هم بالا وپايين كنيد. بازيكن توپ رو از زمين بلند ميكنه و بعدش ميتونيد يه شوت محكم به دروازه بزنيد!
    این که شد تریپ سگا

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

1

الون با يه سبك و گرافيك ثابت داره پيش ميره ولي پيس يا پرو هر سال داره پيش رفت ميكنه و گرافيكش هم بهتر ميشه
    اصلاً شما دوست عزيز دنبال سري بازي هاي الون نباشو چون نسخه هاي الون براي خود ژاپن زده ميشه و هر موقع هم مياد زودتر از شروع فصل واقعي مياد و تغييرات توش اعمال نمي شن. اما سري هاي PRO براي اروپا و ساير دنيا هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به نظر من برو ویکی پدیا.هر چی اونجا نباشه دیگه تو سایت خود باشگاهه هست که البته اون سایتم ویکی داره

این که شد تریپ سگا
    اين رو بورو توي تاپيك سگا بگو.
    درست منظورت رو نفهميدم؟؟؟!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

اين رو بورو توي تاپيك سگا بگو.
    درست منظورت رو نفهميدم؟؟؟!!!!
    یک دریبل تو یک فوتبال سگا بود توپو میورد هوا میشوتید.یاد اون افتادم یه صحنه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یک دریبل تو یک فوتبال سگا بود توپو میورد هوا میشوتید.یاد اون افتادم یه صحنه
    Oh!!!
    آهان تازه فهميدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من تازه دارم master leage بازی میکنم نمیدونم چه جوری بازیکن بخرم . وقتی رو بازیکن مورد نظر کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش میتونی نرخ تعیین کنی میشه راجبه اینها یه کم برام توضیح بدین ؟اگه میشه انواع اقسام دریبل ها رو با دکمه هاشون هم بگین (pc)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام بچه ها من تازه دارم master leage بازی میکنم نمیدونم چه جوری بازیکن بخرم . وقتی رو بازیکن مورد نظر کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش میتونی نرخ تعیین کنی میشه راجبه اینها یه کم برام توضیح بدین ؟اگه میشه انواع اقسام دریبل ها رو با دکمه هاشون هم بگین (pc)
    شما بايد صبر كني تا به فصل نقل و انتقالات برسي بورو توي تقويم ميفهمي كجاست.4 هفته وسط فصل و 8 هفته آخر فصل مخصوص نقل و انتقالات هست بايد صبر كني به اين روز هاي برسي و قتي رسيدي ميتوني بازيكن بخري.همون جايي كه ميگي بايد نرخ تايين كني يه قيميت پيشنهاد ميكني توي قسمت salary هم بايد حقوق سالانه ي بازيكن رو مشخص كني.بعد همون رو ok ميكني روز بعد(در اصل هفته ي بعد)يه صفحه برات باز ميشه كه توش جواب تيم هايي كه ازشون بازيكن خريدي اومده اگه بازيكن قبون كرده باشه بياد توي اون صفحه جلوي اسمش مينويسه success اگر هم قبول نكرده باشه مينويسه broken down.
    موفق باشي.
    سوالي بود در خدمتيم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •