تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 265 از 1174 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

راموس: قبول دارم كه اشتباه كردم

خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش رئال مادريد در نشست خبري به خاطر توهين به خبرنگاران و برخي هم تيمي هاي خود عذر خواهي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو راموس گفت: قبول دارم كه اشتباه كردم. از تمام هم تيمي هايم به خاطر جملاتي كه در بازي آخر گفته ام عذرخواهي مي كنم و اميدوارم همه ما با فراموش كردن كدورت‌هاي قبلي براي جشن قهرماني آماده باشيم.
    وي افزود: از اين ماجرا درس بزرگي گرفتم كه از اين پس آن را به كار خواهم بست، از ديد من بايد هميشه آرام بود و بيهوده و با خشم صحبت نكرد.
    دیدی اند ؟؟؟
    راستی می دونستید راموس گفته که اگه رئال قهرمان نشه پاش رو قطع می کنه ؟؟؟؟!!!!!
    من ساعت چند اینجا باشم که همه باشید ؟؟؟ فکر کنم یه بار گفتید 10:30 !آره ؟
    11:30 شروع می شه ....
    نمی دونم باید ببینی بچه ها قبلش هم می خوان بیان یا نه ؟؟!!!

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام
    راستی امشب نیستلروی بازی میکنه ؟؟؟
    اصلا از مصدومیت رها شده یا نه ؟؟؟
    وعده ما 11:30 شب،همینجا،جشن قهرمانی رئال مادرید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اه اه این حرف رو نزن وحید جان مگه میشه که نیان خودم تک تک رفتم در خونشون و خبرشون کردم ....
    راستی فکر کنم که امروز نیستلروی بازی نکنه ولی تو تمرینات بوده..........
    ها ارتاس جان از این به بعد اگر که بطور دائم با ما هستی اسم مستعار شما سرخیو راموس هست و اینجا بچها به این اسم صداتون میکنند حالا قبول میکنی یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اه اه این حرف رو نزن وحید جان مگه میشه که نیان خودم تک تک رفتم در خونشون و خبرشون کردم ....
    راستی فکر کنم که امروز نیستلروی بازی نکنه ولی تو تمرینات بوده..........
    ها ارتاس جان از این به بعد اگر که بطور دائم با ما هستی اسم مستعار شما سرخیو راموس هست و اینجا بچها به این اسم صداتون میکنند حالا قبول میکنی یا نه؟
    به زور براش اسم انتخاب کردیا !!!!
    راستی کسی این جا رپ گوش نمی ده ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ناراحت نشی وحید جان ولی هر کی سلیقه خودش رو داره بنده شخصآ از هرچی رپ هست حالم بهم میخوره من از اونای هستم که فقط با موزیکهای ارام و کلاسیک حال میکنند و موزیکهای غمگین ....از اینجور اهنگها نداری؟
    راستی من عاشق موزیک فوتبال و یا برنامه گزارش ورزشی هستم کسی اونو داره ؟

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

خوب اول اینو بگم که به اون بارسای که نمیدونم چی داشت میگفت:داداش هر کی هستی باش ولی اینجا من و وحید و چارلز و ممد و غیره نداریم اینجا همه یه یکی هستیم اگه به کسی فحش دادی یعنی به ما و کلآ همه رئالی ها فحش دادی اون دوستمون هم که حرف بدی نزدند و شمارا تحقیر نکردند فقط یه ذره از حقیقت رو گفتند و خواهشن دوباره اینجا جنجال نیافرین خوبه هی ما میگیم خدا کنه که بارسا قهرمان بشه باز شما ها نامردی کنید و هی باز هم نامرد بازی در ارید خیلی خوب اقا کاری نداره که خدایا پروردگارا یه کاری کن که بارسا 8 تا از منچستر بخوره تو اولدترافورد....
    همه بگید ایشااااااااااااااالا....
    دوست من!
    نمی خواستم ادامه بدم چون اینو گفتی پس بگم که شما خودتون گفتید که همتون یکی هستید و دیدم برخی ها در تاپیک منچستر حرف هایی زدند بر خلاف صحبت های شما پس ما آخر نفهمیدید شما ها با ما هستید یا منچستر؟ اگه واقعا همتون یکی هستید پس چرا این اختلاف نظر وجود داره؟البته من فقط به اونایی که از بارسا در چمپیونز لیگ حمایت کردند الان قهرمانی رئال را تبریک میگم.(بقیشون یکم ببخشید جنبه ندارند)

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امشب ایشالا رئال مادرید قهرمان لیگ میشه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 اساسنامه قهرماني رئال!

به نام خدا

در صورت قهرماني چه كنيم؟

از دوستان و همكاران عزيز كه يك فصل تمام در كنار هم، با تمام سختي ها از جمله بسته شدن و تخته شدن در تاپيك براي مدتي، بن شدن يكي از دوستان و مسائل ديگر، در كنار هم بوديم و ايستاديم و خواهيم ايستاد، كمال تشكر را دارم و اما
    براي جلوگيري از تكرار اين اتفاق، بهم ريختگي تاپيك، نخ دست دشمنان دادن و ... درخواست مي كنم هر شخص در يك پست، فقط و فقط در يك پست، تبريكات و خوش حالي خود را با بقيه تقسيم كند! ضمن اينكه مي توانيد عكس هايي از بازي، قهرماني، كاپ و يا فيلم هايي با همين عنوان ها در پست هاي جدا گانه قرار دهيد!

با تشكر، دوست و همكار و هم تيمي شما، كسري
    Last edited by kasra_khan2003; 27-04-2008 at 20:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ناراحت نشی وحید جان ولی هر کی سلیقه خودش رو داره بنده شخصآ از هرچی رپ هست حالم بهم میخوره من از اونای هستم که فقط با موزیکهای ارام و کلاسیک حال میکنند و موزیکهای غمگین ....از اینجور اهنگها نداری؟
    راستی من عاشق موزیک فوتبال و یا برنامه گزارش ورزشی هستم کسی اونو داره ؟
    اگه اهنگ یاس رو گوش بدی همچین حرفی نمی زنی....(فحش نمی ده )
    شما یاس رو گوش بده ...
    هم برات غمگین می خونه هم اروم هر مدلی بخوای داره ...
    1 اهنگش رو گوش بده ....
    من این اهنگ های فوتبالی رو مخصوصا وقتی بازی رئاله داره شب نشون می ده خیلی دوست دارم ....
    برو سایت نود اونجا فک کنم داشت ( یعنی داشت ها الان نمی دونم داره یا نه )!!!
    90tv.ir

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

به نام خدا

در صورت قهرماني چه كنيم؟

از دوستان و همكاران عزيز كه يك فصل تمام در كنار هم، با تمام سختي ها از جمله بسته شدن و تخته شدن در تاپيك براي مدتي، بن شدن يكي از دوستان و مسائل ديگر، در كنار هم بوديم و ايستاديم و خواهيم ايستاد، كمال تشكر را دارم و اما
    براي جلوگيري از تكرار اين اتفاق، بهم ريختگي تاپيك، نخ دست دشمنان دادن و ... درخواست مي كنم هر شخص در يك پست، فقط و فقط در يك پست، تبريكات و خوش حالي خود را با بقيه تقسيم كند! ضمن اينكه مي توانيد عكس هايي از بازي، قهرماني، كاپ و يا فيلم هايي با همين عنوان ها در پست هاي جدا گانه قرار دهيد!

با تشكر، دوست و همكار و هم تيمي شما، كسري
    چرا همه ی کسرا ها رو اشتباه نوشتی ؟؟؟؟دی:

امشب ایشالا رئال مادرید قهرمان لیگ میشه
    ایشالله ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •