دیدی اند ؟؟؟
راستی می دونستید راموس گفته که اگه رئال قهرمان نشه پاش رو قطع می کنه ؟؟؟؟!!!!!
11:30 شروع می شه ....من ساعت چند اینجا باشم که همه باشید ؟؟؟ فکر کنم یه بار گفتید 10:30 !آره ؟
نمی دونم باید ببینی بچه ها قبلش هم می خوان بیان یا نه ؟؟!!!
دیدی اند ؟؟؟
راستی می دونستید راموس گفته که اگه رئال قهرمان نشه پاش رو قطع می کنه ؟؟؟؟!!!!!
11:30 شروع می شه ....من ساعت چند اینجا باشم که همه باشید ؟؟؟ فکر کنم یه بار گفتید 10:30 !آره ؟
نمی دونم باید ببینی بچه ها قبلش هم می خوان بیان یا نه ؟؟!!!
سلام
راستی امشب نیستلروی بازی میکنه ؟؟؟
اصلا از مصدومیت رها شده یا نه ؟؟؟
وعده ما 11:30 شب،همینجا،جشن قهرمانی رئال مادرید
اه اه این حرف رو نزن وحید جان مگه میشه که نیان خودم تک تک رفتم در خونشون و خبرشون کردم ....
راستی فکر کنم که امروز نیستلروی بازی نکنه ولی تو تمرینات بوده..........
ها ارتاس جان از این به بعد اگر که بطور دائم با ما هستی اسم مستعار شما سرخیو راموس هست و اینجا بچها به این اسم صداتون میکنند حالا قبول میکنی یا نه؟
به زور براش اسم انتخاب کردیا !!!!
راستی کسی این جا رپ گوش نمی ده ؟؟؟![]()
ناراحت نشی وحید جان ولی هر کی سلیقه خودش رو داره بنده شخصآ از هرچی رپ هست حالم بهم میخوره من از اونای هستم که فقط با موزیکهای ارام و کلاسیک حال میکنند و موزیکهای غمگین ....از اینجور اهنگها نداری؟
راستی من عاشق موزیک فوتبال و یا برنامه گزارش ورزشی هستم کسی اونو داره ؟
دوست من!
نمی خواستم ادامه بدم چون اینو گفتی پس بگم که شما خودتون گفتید که همتون یکی هستید و دیدم برخی ها در تاپیک منچستر حرف هایی زدند بر خلاف صحبت های شما پس ما آخر نفهمیدید شما ها با ما هستید یا منچستر؟ اگه واقعا همتون یکی هستید پس چرا این اختلاف نظر وجود داره؟البته من فقط به اونایی که از بارسا در چمپیونز لیگ حمایت کردند الان قهرمانی رئال را تبریک میگم.(بقیشون یکم ببخشید جنبه ندارند)
امشب ایشالا رئال مادرید قهرمان لیگ میشه
به نام خدا
در صورت قهرماني چه كنيم؟
از دوستان و همكاران عزيز كه يك فصل تمام در كنار هم، با تمام سختي ها از جمله بسته شدن و تخته شدن در تاپيك براي مدتي، بن شدن يكي از دوستان و مسائل ديگر، در كنار هم بوديم و ايستاديم و خواهيم ايستاد، كمال تشكر را دارم و اما براي جلوگيري از تكرار اين اتفاق، بهم ريختگي تاپيك، نخ دست دشمنان دادن و ... درخواست مي كنم هر شخص در يك پست، فقط و فقط در يك پست، تبريكات و خوش حالي خود را با بقيه تقسيم كند! ضمن اينكه مي توانيد عكس هايي از بازي، قهرماني، كاپ و يا فيلم هايي با همين عنوان ها در پست هاي جدا گانه قرار دهيد!
با تشكر، دوست و همكار و هم تيمي شما، كسري
Last edited by kasra_khan2003; 27-04-2008 at 20:14.
اگه اهنگ یاس رو گوش بدی همچین حرفی نمی زنی....(فحش نمی ده )
شما یاس رو گوش بده ...
هم برات غمگین می خونه هم اروم هر مدلی بخوای داره ...
1 اهنگش رو گوش بده ....
من این اهنگ های فوتبالی رو مخصوصا وقتی بازی رئاله داره شب نشون می ده خیلی دوست دارم ....
برو سایت نود اونجا فک کنم داشت ( یعنی داشت ها الان نمی دونم داره یا نه )!!!
90tv.ir
چرا همه ی کسرا ها رو اشتباه نوشتی ؟؟؟؟دی:
ایشالله ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)