هاشم بیک زاده در گفتگو با ایسکانیوز: به وقتش خودم را به همه ثابت می کنم//هنوز کاملا آماده نیستم تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:هافبک تیم استقلال تهران گفت:تا رسیدنم به آمادگی کامل زمانی نمانده است و مطمئن باشید به وقتش خودم را به همه ثابت خواهم کرد.![]()
هاشم بیک زاده در گفتگو با خبرنگار فوتبال باشگاه خبرنگاران داشجویی ایران"ایسکانیوز" افزود:متاسفانه بعد از عمل آپانتیسی که انجام دادم هنوز به آمادگی کامل نرسیده ام، ولی به زودی آماده می شوم و آن زمان است که خودم را به همه اثبات خواهم کرد.
وی ادامه داد:خوشبختانه تمرینات بسیار خوبی را انجام داده ام و هیچگونه مصدومیتی ندارم ولی همانطور که گفتم عمل آپاندیسی که انجام داده ام کمی از شرایط مسابقه دورم کرده است و مطمئنا تا یک هفته دیگر به امادگی کامل خواهم رسید.
وی در خصوص احتمال حضورش در بازی استقلال و پگاه به ایسکانیوز گفت:به شخصه معتقدم که شرایط بازی کردن را دارم ولی در این خصوص کادر فنی تیم تصمیم گیرنده است و اگر آنه صلاح بدانند با تمام وجود بازی خواهم کرد.
بیک زاده با اشاره به بازی مقابل پگاه خاطر نشان ساخت:مطمئنا پگاه مقابل ما تیم دست و پا بسته ای نخواهد بود و با توجه به میزبانی این تیم هم برای کسب امتیاز مقابل ما بازی خواهد کرد.
وی با تاکید بر صدر نشینی استقلال گفت:این فصل تیم های مدعی زیادی در لیگ هستند و بازیکنان ما باید بدانند که کوچکترین تزلزلی صدر را از ما خواهد گرفت و همه ما باید برای رسیدن به قهرمانی تلاش کنیم./