اگه دیده باشه بعضی تلوزیونا بالا زیر کانال نوشته پال.برا همین اگه ntsc داشته باشه نموتونی رو تلوزیون بیاری(برداشت از حرف آقا جاوید)من تلوزیونم ال سی دی نیست پس چی باید بگیرم ؟؟ اصلا چه ربطی به تلوزیون داره؟؟؟
اگه دیده باشه بعضی تلوزیونا بالا زیر کانال نوشته پال.برا همین اگه ntsc داشته باشه نموتونی رو تلوزیون بیاری(برداشت از حرف آقا جاوید)من تلوزیونم ال سی دی نیست پس چی باید بگیرم ؟؟ اصلا چه ربطی به تلوزیون داره؟؟؟
1. حالا من پال بگیرم دیگه؟؟؟
2. از کجا باید فهمید این بازی چه رجیونیه کجا نوشته ؟؟
3. راستی ارزون ترین بازی که ارزش بازی کردن داشته باشه فعلا چیه؟؟؟
4. اگه یه روزی پلی 3 کپی خور بشه من که دستگاهم کپی خور نیست باید چجوری کپی خورش کنم ؟؟ چقدر خرج داره ؟؟؟
5. گفتی بازی ها رو بگو من قیمت میگم تو تایپیکش گذاشتم بگو قیمتاشونو
1.آره پال بگیر
2.روی کارتنش نوشته
3.نیدونم
4.بذار کپی خور شه بعد![]()
1.بله
2.قسمت کناری قاب یا پشت قاب بازی پایینش نوشته
3.اگه انحصاری بخوای 1-متال گیر.الان 25 تا 30 قیمت داره.2-رسیستانس 1 هم الان 5 تا 10 میتونی بگیری بازیش عالیه.3-هونلی اسورد هم حدود 15 تا 20 میتونی بگیری(کارگردان گاد آو وار ساخته)
4.معلوم نیست ولی زیاد هم نمیتونه باشه شاید 30 تومن
5.گذاشتم
Last edited by alipsp; 07-10-2009 at 21:53.
همه..........هرچی تو بازار پیدا کنی میاره
در مورد تلوزيون هاي معمولي اگه بازي غير از رجيون دستگا توش بذاريد ممكنه با مشكلاتي رو به رو بشيد يعني تصوير نده ! البته اين مشكل هميشه صادق نيست ! واقعيت من دليلشم نمي دونم چيه ولي تو مغازه دوستم زياد ديدم برا ملت اين مشكل پيش اومده دوستمم خودش دليلش رو درست نمي دونست ولي مي دونست به اين علته هميشه هم با عوض كردن همون بازي با رجيون دستگا طرف مشكل برطرف شده ( تو اين مغازه دوستم تجربه ها كسب كرديم : ))))) ! ... از مغازه دارا بپرسيد بهتون مي گن ، ولي اگه ال سي دي داشته باشيد مشكلي نداريد ... من خودمم اول كه دستگا رو گرفتم هفت بازي هم باهاش خريدم همش اومد رو تلوزيون معمولي ريجيون هاشونم با هم فرق مي كرد !يه عكس واست گرفتم از پشت چند تا از بازي هام اون عدد سه كه نوشته رجيون بازي رو مشخص مي كنه ! يه گوشه بازي اين عدد هست كه يك دو و سه ...
ولي خودمونيم پلي سه اصلا تو تلوزيون معمولي حال نمي ده ( البته من تلوزيون معموليم 21 اينچ بود)! من پلي سم رو كه خريدم يكي دو تا بازي يكم بازي كردم اصلا بهم حال نداد ، تا يه ماه دستگا رو روشن نكردم تا تلوزيون ال سي دي خريدم !!!! كلا ال سي دي رو فقط به خاطر پلي سه خريدم !!!!!!!!
یه سوال
من گه رجیون پال بگیرم مثلا یه بازی میخوام برای پلی 3 مبگیرم باید پشت جعبه بازی رجیون چند نوشته باشه ؟؟؟
2. رجیون شماره ی 1 و 2 و 3 برای چه دستگاه پلی 3 هست برای پاله یا نه؟؟
بابا همه بازیا روی همه ریجنا میاد.برو بخر![]()
شما اصلا نوشته منو خونديد ؟!؟ من يه چيزي گفتم شما قاطي كردي پلي سه همه بازي ها رو مي آره كاري به رجيون نداره ، بالا اين همه گفتم بعضي وقتا اين مشكل رو تلوزيون معمولي پيش مي آد نه هميشه تلوزيون نمي تونه بازي رو نشون بده نه دستگا ......
رجيون يك مال آمريكاست ، دو مال اروپا (پال) ، سه مال آسيا ! اگه اشتباه نگفته باشم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)