تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 356 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

از دوستان خوب بسیار ممنونم ولی یه چیز بگم هیچ وقت با زانتیا دستی نکشید یا خیلی کم بکشید و یا با سرعت پایین چون پلوس های زانتیا از جنس آلیاj آلومینیوم هستن و اونوقت باید جواب بابایی رو بدین

با پراید. پی کی. 405. وانت مزدا 1800. پاترول. رنو. 206. سمند. وانت سایپا اسپرت. ریو. وانت پیکان. رونیز. ژیان .

راستش هیچ کدوم رو دقیقا یادم نیست با چه سرعتی بوده ولی یادم میاد که همشون رو از روی بسته پرشین ریس بین 60 تا 80 بودم . یه بار هم با یه وانت سایپا استاندارد کشیدم دو تا چرخش بلند شدن و میخواست چپ بشه. با زانتیا هم 2 ساعت ور رفتم ولی نه تونستم برن اون نه دونات و نه دستی بکشم. بعدش تو تیونینگ تالک خوندم که دستی رو چرخای جلو بوده . کلی به خودم فحش دادم که چرا ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بچه ها حالا که بحث تکنیک های نمایشی شده من یه سری تکنیک هایی که حدود 1 سال پیش بعده کلی کلنجار با حمید بابایی و یه سری بچه های فروم تیونینگ تاک ( متین جان دوست عزیزم ) داشتم میزارم ... خیلی وقتی بود که داشت اون پست ها خاک میخورد !!!!!!
    داش سهیل منم از روی پرشین ریس هر چی مربوط به بحث بود دریارم. ( هر چند به قول خودشون قفلش کردن که ... ولی از قدیم گفتن فرشاد نبین چه تیزه چون صبا نون و تیغ میخوره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض power shifting

بچه ها این تکنیک تو کل کل های خیابونی کاربرد خوبی برا جا نیفتادن داره و در ضمن در مسابقات اتومبیل رانی برای زدن lap time های بهتر کاربرد فراوانی داره

تکنیک Power Shifting

این روش از افت دور موتور و کاهش شتاب جلوگیری می کنه . (توصیه من به شما اینکه فقط در کورس های حیاتی و در مسابقات رالی از این حرکت استفاده کنین)
    روش انجام حرکت:
    این حرکت جایی مفید است که شما گاز و تا ته پر کردین و می خواین که دنده رو عوض کنین .
    گاز رو همون طور که هست تا ته نگه می داریم و با گرفتن کلاج دنده رو سریع عوض می کنیم.توجه کنین که عمل تعویض دنده باید ظرف یک ثانیه یا کمتر انجام شه.در حقیقت زمانی این حرکت شما رو جلو میندازه که شما در کمترین زمان این رو انجام بدین.از طرفی این روش فشار خیلی سنگینی رو موتور و سیستم کلاج میاره .
    یادتون باشه در شرایط زیر هرگز این کارو انجام ندین:
    1-ماشین دیف عقبه و قدرتش بالاست(برای کسانی که اولین بارشونه این کارو می کنن و مخصوصا در جاده های خیس)
    2-جاده خیس و لاستیک ها عاجشون کمه
    3-کلاج ماشین هنوز آب بندی نشده
    نکته مهم دیگه اینکه در هنگام تعویض دنده حتما فرمان رو خوب بچسبید مخصوصآ در جاده های خیس چون ممکنه به دلیله اختلاف سطح نیروی چسبندگی سطح با دو تایر انتقال نیرو فرق کنه اون موقع دیگه ...(احتمالا میرین تو باقالیا!!!شوخی بود)
    در هنگام معکوس هم میشه از این حرکت استفاده کرد.
    در مورد معکوس این حرکت مفیده.چون هم به ترمز کمتر فشار میاد هم طول خط ترمز کمتر میشه.........
    امید وارم این تکنیک جایی به کمکتون بیاد و ازش خوب استفاده کنین.
    چشام درد گرفت خداییش .آقایون ما داریم می ریم لالا .
    تا فردا شب همگی خوش......هر چند الان فرداست!!

سهیل حسینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داش سهیل منم از روی پرشین ریس هر چی مربوط به بحث بود دریارم. ( هر چند به قول خودشون قفلش کردن که ... ولی از قدیم گفتن فرشاد نبین چه تیزه چون صبا نون و تیغ میخوره)
    میدونی فرشاد ... من رفتم عضو این پرشین شدم ...!!! بعد یارو داشت به من میگفت تو میدونی پژو چند نوع گیربکس داره ؟؟!!! سرعت رو چه جوری اندازه میگیرن ؟؟!!!

بعد هر کی تیکه مینداخت یه سوال میپپرسید که اقا گیربکس پژو چند نوعه دوستاش میمودن تشویق میکردنش !!!!! همون تشکر خودشون !!!

حالم بهم خورد اومدم بیرون .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاید این تکنیک به توعی مادر خیلی از تکنیک ها باشه . حالا این که چرا رو خودتون میفهمین ... مثلا برای تمام حرفه ای بودن دریفت اشنایی با این تکنیک فوق العاده لازمه ......

تكنيك Heel And toe
    اگر جعبه دنده اتومبيل شما معمولي (غير اتوماتيك و نيمه اتوماتيك) است استفاده از تكنيك Heel And toe براي تعويض دنده معكوس مفید خواهد بود. وقتي به پيچي
    نزديك ميشود اولين كار این است که سرعت خود را كم كرده و داخل پيچ ماشین را كنترل ميكنيد و بعد از خروج از پيچ با تعويض دنده به 1 يا 2 دنده كمتر از آن دنده ای که قبل از ورود به پیچ داشته اید سرعت اتومبيل را افزايش ميدهيد. در داخل پیچ و در زمان کم کردن دنده ها چون پاي خود را از روي پدال گاز برداشته ايد دور موتور پائين خواهد آمد و ممكن است تا حداقل افت هم كرده باشد از آنجایی که سرعت نيز كم شده رسيدن به سرعت قبلي زمان بيشتري خواهد برد،. اگر بخواهیم مانع کم شدن دور موتور در هنگام تعویض دنده ها بشویم و پس از پیچ نیز دور موتور آماده دنده ای که میخواهیم بدهیم باشد از این تکنیک استفاده می نماییم.
    آموزش تكنيك Heel And toe
    پس از ورود به پیچ وقتي داريد با پاي راست ترمز ميكنيد با پاي چپ كلاچ را گرفته و دنده معكوس بدهيد ( پا روي كلاچ ميماند) سپس با پاشنه و يا بغل پاي راست
    (به شكلي كه پنجه پاي راست روي ترمز بماند) پدال گاز را كمي فشار دهيد تا دور موتور بالا برود و بتوان به راحتي سرعت گرفت و پا را از روي كلاچ برداريد، بدين ترتيب به نرمي و بدون ضربه دنده معكوس را اعمال کرده اید و دور موتور شما نیز افت نکرده است.
    تمرين تكنيك Heel And Toe
    نکته:
    اگر پدال گاز و ترمز در سطح نزديك به هم باشند انجام اين تكنيك راحتتر خواهد بود.
    صندلي بايد تنظيم، و خود را راحت احساس كنيد. براي تنظيم پدال ميتوانيد كيت پدال اسپورت خريداري و نصب كنيد، همچنين كفشهاي مورد استفاده نيز بسيار مهم هستند, با كفشهايي كه كف بسيار كوچك و كم عرضي دارند نميتوان اين كار را انجام داد, كفشهاي معمولي براي اين كار مناسب تر هستند. این تکنیک نیاز به تمرین زیاد دارد و بهتر است با تمرین از دنده های 1 و 2 شروع کنید و بعد به دنده های بالاتر بروید. به خاطر داشته باشید که تمرین این تکنیک را حتما در پیست انجام بدهید.
    توجه:
    اجرای اين تکنیک باعث فشار روي ترمز و سیستم كلاچ ميشه و ترمزها زود داغ ميكنن. تو Heel & toe يك خاصيت خوب ديگه هم هست و اون اينه كه دور موتور بالا ميره و در نتيجه خلا بوستر ترمز بهتر جواب ميده و ترمز ها بهتر عمل ميكنن.
    امید وارم نتیجه بده .

یا علی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

میدونی فرشاد ... من رفتم عضو این پرشین شدم ...!!! بعد یارو داشت به من میگفت تو میدونی پژو چند نوع گیربکس داره ؟؟!!! سرعت رو چه جوری اندازه میگیرن ؟؟!!!

بعد هر کی تیکه مینداخت یه سوال میپپرسید که اقا گیربکس پژو چند نوعه دوستاش میمودن تشویق میکردنش !!!!! همون تشکر خودشون !!!

حالم بهم خورد اومدم بیرون .
    والا سهیل جون فکر نکنم این اموزشا رو از خودشون بزارن تو ایت سی دی ها.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

تكنيك Heel And toe
    اگر جعبه دنده اتومبيل شما معمولي (غير اتوماتيك و نيمه اتوماتيك) است استفاده از تكنيك Heel And toe براي تعويض دنده معكوس مفید خواهد بود. وقتي به پيچي
    نزديك ميشود اولين كار این است که سرعت خود را كم كرده و داخل پيچ ماشین را كنترل ميكنيد و بعد از خروج از پيچ با تعويض دنده به 1 يا 2 دنده كمتر از آن دنده ای که قبل از ورود به پیچ داشته اید سرعت اتومبيل را افزايش ميدهيد. در داخل پیچ و در زمان کم کردن دنده ها چون پاي خود را از روي پدال گاز برداشته ايد دور موتور پائين خواهد آمد و ممكن است تا حداقل افت هم كرده باشد از آنجایی که سرعت نيز كم شده رسيدن به سرعت قبلي زمان بيشتري خواهد برد،. اگر بخواهیم مانع کم شدن دور موتور در هنگام تعویض دنده ها بشویم و پس از پیچ نیز دور موتور آماده دنده ای که میخواهیم بدهیم باشد از این تکنیک استفاده می نماییم.
    آموزش تكنيك Heel And toe
    پس از ورود به پیچ وقتي داريد با پاي راست ترمز ميكنيد با پاي چپ كلاچ را گرفته و دنده معكوس بدهيد ( پا روي كلاچ ميماند) سپس با پاشنه و يا بغل پاي راست
    (به شكلي كه پنجه پاي راست روي ترمز بماند) پدال گاز را كمي فشار دهيد تا دور موتور بالا برود و بتوان به راحتي سرعت گرفت و پا را از روي كلاچ برداريد، بدين ترتيب به نرمي و بدون ضربه دنده معكوس را اعمال کرده اید و دور موتور شما نیز افت نکرده است.
    تمرين تكنيك Heel And Toe
    نکته:
    اگر پدال گاز و ترمز در سطح نزديك به هم باشند انجام اين تكنيك راحتتر خواهد بود.
    صندلي بايد تنظيم، و خود را راحت احساس كنيد. براي تنظيم پدال ميتوانيد كيت پدال اسپورت خريداري و نصب كنيد، همچنين كفشهاي مورد استفاده نيز بسيار مهم هستند, با كفشهايي كه كف بسيار كوچك و كم عرضي دارند نميتوان اين كار را انجام داد, كفشهاي معمولي براي اين كار مناسب تر هستند. این تکنیک نیاز به تمرین زیاد دارد و بهتر است با تمرین از دنده های 1 و 2 شروع کنید و بعد به دنده های بالاتر بروید. به خاطر داشته باشید که تمرین این تکنیک را حتما در پیست انجام بدهید.
    توجه:
    اجرای اين تکنیک باعث فشار روي ترمز و سیستم كلاچ ميشه و ترمزها زود داغ ميكنن. تو Heel & toe يك خاصيت خوب ديگه هم هست و اون اينه كه دور موتور بالا ميره و در نتيجه خلا بوستر ترمز بهتر جواب ميده و ترمز ها بهتر عمل ميكنن.
    امید وارم نتیجه بده .

یا علی......

این یکی رو بلد نبودم . جدی دستت درد نکنه. فکر کنم با حاله.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض burn out

من فقط 2 بار این کار رو انجام دادم !!! اصلا ذتوصیه نمیکنم

تکنیک برن اوت

این کار تقریبا با هر نوع اتومبیلی امکان پذیر است. تنها مشخصه لازم برای اجرای این تکنیک اینست که اتومبیل مورد نظر از نظر قدرت موتور خیلی ضعیف نباشد
    و بطور استاندارد از طرف کارخانه سازنده دارای سیستم ضد هرزگردی چرخها نیز نباشد،

اجرای تکنیک در اتومبیل با دنده دستی:

اگر اتومبیل شما دیفرانسیل عقب می باشد نیاز به قدرت بیشتری دارید. قبل از شروع بهتر است لاستیکهای عقب را خیس کنید. اتومبیل را در دنده یک قرار دهید و کلاچ را تا ته فشار دهید و گاز را با پاشنه پای راست تقریبا تا انتها ببرید و با پنجه پای راستتان مقدار کمی ترمز را فشار دهید. حال یکبار کلاچ را تا بالا بیاورید و سریعا دوباره آنرا تا ته فشار دهید و دوباره کلاچ را رها کنید. اینکار برای شوک دادن به چرخها و شروع هرزگردی انجام می شود. اگر اتومبیل شروع به راه رفتن کرد ترمز را کمی بیشتر فشار دهید تا بایستاد و اگر چرخهای عقب هرزگردی را شروع نکردند فشار ترمز را اندکی کم کنید تا هرز گردی شروع شود. هرز گردی را میتوانید تا تمام شدن لاستیکها ادامه دهید.

اجرای تکنیک در اتومبیل دیفرانسیل جلو

ابتدا ترمز دستی را بکشید و دنده را در یک قرار دهید. گاز را تا انتها فشار دهید و با وارد آوردن یک شوک به کلاچ آنرا رها کنید. اگر ترمز دستی اتومبیل شما خیلی سفت عمل نمی کند باید از ترمز هم برای ممانعت از جلو رفتن ماشین استفاده نمایید.

اجرای تکنیک در اتومبیل با دنده اتوماتیک

اگر اتومبیل شما دیفرانسیل عقب می باشد دنده را درL1 ( یا هر دنده ای که مخصوص بالا رفتن از سربالایی های تند است و بیشترین گشتاور را در اختیارتان می گذارد ) قرار دهید. پای چپ خود را بر روی ترمز قرار دهید و با پای راست گاز را تا ته فشار دهید. اگر اتومبیل شروع به راه رفتن کرد ترمز را بیشتر فشار دهید و اگر هرزگردی انجام نشد فشار ترمز را کمی کمتر کنید. . هرز گردی را میتوانید تا تمام شدن لاستیکها ادامه دهید.
    اگر اتومبیل شما دیفرانسیل جلو می باشد ترمز دستی را بکشید و دنده را درL1 ( یا هر دنده ای که مخصوص بالا رفتن از سربالایی های تند است و بیشترین گشتاور را در اختیارتان می گذارد ) قرار دهید. حال پدال گاز را تا ته فشار دهید. اگر اتومبیل شروع به راه رفتن کرد ترمز راهم کمی فشار دهید و اگر هرزگردی انجام نشد فشار ترمز را کمی کمتر کنید.میتونین تا تموم شدن لاستیک ها یا جوش آوردن ماشین این کار رو انجام بدین

فقط یه چیز یادتون نره . بعد انجام این تکنیک 2 جفت لاستیک بخرین!!!!

سهیل حسینی( the Nomber1 )

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این یکی رو بلد نبودم . جدی دستت درد نکنه. فکر کنم با حاله.
    اولا ما چاکریم .

دوما داداشی تو اگه پست های اون زمان رو نخونی از بچه های جدید که به ما اظافه شدن نباید انتظاری داشت دیگه !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه دونه دیگه موند که دیگه سالار همه تکنیک هاست !!! بهش میگن دریفت !!! ولی امشب نمیزارم !!

بزاریم اول یه سری بچه ها بزنن به این چند تا تکنیک و یه چند بار برن تعمیرگاه بیان بعد یه دفعه !!!!

برن تو صافکاری نقاشی !!!!!!!! ((( بچه ها شوخی بود ... خدا نکنه برا هیچکس پیش بیاد )))

شب بر همگان خوش/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •