به زودی شماره پست های مفید در پست اول قرار داده میشه!
موفق باشید!![]()
به زودی شماره پست های مفید در پست اول قرار داده میشه!
موفق باشید!![]()
سلام بچه ها
این کارتای فراکاو کی میاد بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين چي بيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟سلام بچه ها
این کارتای فراکاو کی میاد بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورشون این کارتهای که میشه باهاش انتخاب رشته کرد!
اگه اشتباه نکنم برای ایندگان هست!
سلام
پارسال فراکاو گزینه جوان یه کارت داده بود بیرون برای تخمین زدن رتبه به نام کارت فراکاو
نمیدونم امسالم میده بیرون یا نه ؟![]()
بي خيال سه هفته صبر كن رتبه ي دقيق دقيقت رو بفهمي. براي چي خودتو عذاب ميدي.سلام
پارسال فراکاو گزینه جوان یه کارت داده بود بیرون برای تخمین زدن رتبه به نام کارت فراکاو
نمیدونم امسالم میده بیرون یا نه ؟
بابا برید در مورد دانشگاهها و رشتههای مورد علاقهتون تحقیق کنید. پس فردا که کارنامهتون اومد، باید در عرض چند روز هم در مورد رشتهها و دانشگاهها تحقیق کنی و هم رشته و دانشگاه رو انتخاب کنید.
از همین الان رشتههایی که دوست دارید رو لیست کنید و بعد دانشگاههایی که این رشتهها رو دارند لیست کنید. بعدش در مورد دانشگاه و رشته تحقیق کنید. از همه جنبههاش مثلاً امکانات رفاهی، سطح علمی و ... دانشگاه و آینده رشته مورد علاقهتون اطالاعات کسب کنید.
بقیه روز رو هم برید حال کنید. چون این کنکور چنان انرژی از شما مصرف کرده که حال و حوصله علاقهمندیهای خودتون رو هم ندارید. یکی از دوستان که میگفت حوصله دیدن تلویزیون حتی یورو 2008 رو نداره!
دوستان یه چیز هست که خیلی حرص من رو در میاره!
هر بنی آدم که پیدا میشه (چه بیسواد چه باسواد، چه مرتبط با کنکور چه غیر مرتبط با کنکور) میگه که کنکور امسال به دلیل مفهومی بودن سخت به نظر میرسیده!!
حرص من وقتی زیاد میشه که اینا فقط بر اساس گفتههای یه مشت احمق چنین حرفهایی رو میزنند. مثلاً همین رئیس سازمان سنجش که چنین حرفی رو میزنه، مگه خودش سوالات رو دونه دونه بررسی کرده و تمام کتابها رو بررسی کرده که چنین حرفی میزنه؟ مثلاً یه سوال رشته ریاضی این بود: «در گراف کامل مرتبه 5، چند دور به طول 4 وجود دارد؟» جواب 15 بود. حالا این سوال رو باید چطوری جواب داد؟ از روی کدوم مفهوم میشه به این سوال جواب داد. یعنی باید سر جلسه کنکور نشست و هر 15 دور رو شمرد؟ به نظر من که به غیر از استفاده از فرمول محاسبه این تعداد دور امکان ندارد.
پس نتیجه میگیریم سوال مفهومی، سوالی است که فرمول بخواهد. پس سوالات ریاضی دانشگاه آزاد هر ساله بسیار مفهومیتر از سوالهای ریاضی دانشگاه سراسری است. چون برای 50 سوال ریاضی آزاد، باید 60 تا فرمول غیر از فرمولهای معمول موجود در کتاب درسی بلد باشی!!!!!!
من کاملا تفریح میکنم!
من یادمه سال 85 یه چیز با این عنوان اومده بود بیرونسلام
نمیدونم امسالم میده بیرون یا نه ؟![]()
ولی ماله گزینه جوان نبود!
موافقم!.
بي خيال سه هفته صبر كن رتبه ي دقيق دقيقت رو بفهمي. براي چي خودتو عذاب ميدي
برید حال کنید دیگه کنکور تموم شد رفت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)