سلام
نظرتان راجعه به اين گرافيك چيه ؟
force3d 3670 512 real
سلام
نظرتان راجعه به اين گرافيك چيه ؟
force3d 3670 512 real
قیمتش کاملا مناسبه.میشه گفت حجم کم خنک کننده.
سلام
با کمال ناامیدی این پست رو میزنم امیدی به جواب ندارم خودم زیاد مطلب میخونم تا مزاحم شما نباشم اما خوب خیلی چیزها هست که شما اساتید بهتر میدونید و من خیلی کمتر
حالا سوالم اینه این مادربرد EliteGroup X48T-A که در زیر عکس و مشخصاتش رو قرار دادم شما هم یک نظری بدید راجع به این برد ممنون میشم![]()
قیمت رمهای DDR3 هم کمی پایین اومده در کل ارزش خرید دارن مخصوصا با باس مناسب.
يك سوال ديگه :
giga p35 مدل هاي مختلف نداره ؟
میشه بگین اگه asus maximus II formula تو ایران بیاد اول کدوم شرکت اونو میاره؟
کلا مادربرد هایه asus رو اول از همه کدوم شرکت وارد ایران میکنه؟
ممنون
به نظر من ASUS رو بگيري بهتره
سلام . گیگابایت چندین مدل داره که معروف ترینشون این 3 تا هستن:
ep35-ds3l قیمت تقریبیش 130000 تومان هست. که سیستم کنترل توان مصرفی هم داره.
ep35-ds3r قیمتش حدود 170000 تومان هست که سیستم کنترل توان مصرف هم داره.
ep35_dq6 قیمتش حدود 250000 تومان هست که کامل ترین مین گیگا با این چیپسته که البته با این قیمت نمی ارزه.
البته مدل هایی بدون des هم از این مادربردها وجود داره که در نام گذاریشون دیگه e اول رو ندارن.
قیمتشون هم حدود 10000 کمتره.
سلام. اگه بخوای از اینتل استفاده کنی میتونی مادربرد asus p5q رو با قیمت 160000 تومان بگیری (البته 10000 تومان گرونتر هست ولی می ارزه) تمام امکانات مورد نیاز رو داره(یه جز کراس فایر) و قابلیت اورکلاک و کارایی بالایی هم داره.
به نظر من هم asus p5-q بهتره.
جیگرتون غیژ غیژ بابا فکر کردین من یه مهندسم یا یک کسی که خاک بازارو خورده نه بابا I am mobtadiبیلیری یا نه بگذریم طبق گفته قبلی من 150 تا 180 دارم که میخوام یک مادر بورد با cpu بگیرم اگه کارت گرافیک خوبی هم رو مادر بورد باشه که دیگه عالیه اقایان عزیز این عدد ها رو من نمی فهمم لطفا زیر دیپلم صحبت کنید
E2180 ایکه گفتی دو هسته ایه یا یکی من خودم الان 2.6 معمولیه اینتل دارم این که 2 هست مال خودم بهتر نیست؟
ATI Radeon X1250 اینو که میگی پردازندش چیه حافظش چی هست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)