تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 312 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز خودم
    خوش می گذره
    جدیدا یکاری برای پرواز روح شروع کردم که حتما ازش انتظار خروج را دارم ولی یه 4 هفته وقت می بره بعدش حتما خبرتون می کنم در مورد اون امواج مغزی براتون بگم من چند بار استفاده کردم بعد از رسیدن به فرکانس 100 هرتز یه لحظه حس می کنید که اگاهیتون بالی بدنتون قرار گرفته یعنی می شه فرکانس اول نه دوم نه سومی حدودا بعد از 45 دقیقه فکر کنم به این حس می رسید اما هر چی بیشتر بهش توجه کنید کمتر و کمتر می شه پس از همون اول فقط برای تقویت امواچ مغزیتون و یه خلسه به اون گوش بدید الیته کن با بلند گو گوش دادم و بازم کار داد اینم بگم باید اخرین موج را گوش بدید BUILTIN: The awakened mind
    در ضمن دوست عزیز man 7 tomani کرک این برنامه را گذاشته بودند ولی من بعد از دانلود موقع نصب کیژن اون با ارور روبرو شدم که سیستم نتونسته بشناسش اگه کسی علتش را بدونه ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از علاقمندان به تولید بازی رایانه ای در زمینه های ذیل دعوت به همکاری می نمایم.
    1-مدل ساز 3 بعدی (مبتدی حرفه ای)
    2-طراح و هنرمند رایانه 2 بعدی (مبتدی حرفه ای)
    3-انیماتور رایانه ای آشنا به نرم افزار 3D Max
    4-منشی آشنابه کامپیوتر (تر جیحا خانم) جهت یک شرکت فرهنگی هنری در تهران به صورت تمام وقت.

لطفاً CV (رزومه) و نمونه کار خود را به ایمیل زیر ارسال فرمائید.
    Pooya_job @ yahoo.com
    اولا كه اين تاپيك ماوراس ربطي به كامپيوتر و طراحي نداره
    دوما تا جايي كه من مي دونم طبق قوانين سايت ، آگهي و تبليغ دادن خلاف مقررات بيد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز خودم
    خوش می گذره
    جدیدا یکاری برای پرواز روح شروع کردم که حتما ازش انتظار خروج را دارم ولی یه 4 هفته وقت می بره بعدش حتما خبرتون می کنم در مورد اون امواج مغزی براتون بگم من چند بار استفاده کردم بعد از رسیدن به فرکانس 100 هرتز یه لحظه حس می کنید که اگاهیتون بالی بدنتون قرار گرفته یعنی می شه فرکانس اول نه دوم نه سومی حدودا بعد از 45 دقیقه فکر کنم به این حس می رسید اما هر چی بیشتر بهش توجه کنید کمتر و کمتر می شه پس از همون اول فقط برای تقویت امواچ مغزیتون و یه خلسه به اون گوش بدید الیته کن با بلند گو گوش دادم و بازم کار داد اینم بگم باید اخرین موج را گوش بدید BUILTIN: The awakened mind
    در ضمن دوست عزیز man 7 tomani کرک این برنامه را گذاشته بودند ولی من بعد از دانلود موقع نصب کیژن اون با ارور روبرو شدم که سیستم نتونسته بشناسش اگه کسی علتش را بدونه ممنون می شم

ببين اين لينكه به دردت مي خوره ؟ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كرك و روش رجيستر كردنشم پايينش تو قسمت نظرات ( اولين نظر ) گفته

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به دارک استریت عزیز واقعا مطالبتون در مورد بختک جالب بود من که از قبل خیلی دلم می خواست دچار این حالت بشم و الان با خوندن این مطالب علاقه مندتر هم شدم و باید از این به بعد روی این موضوع هم کار کنم شاید تونستم.
    دولفین جان از راهنماییت ممنونم برم ببینم چی گیرم می یاد.
    خب یه تجربه که از دیشب داشتم و بازم بیداری در رویا و از اونجاشروع شد که دیدم یکی داره پشت بام خو.نموم را جارو می زنه منم ازش خواستم که بقیه اشغالها را هم جمع کنه و اصلا برام غیر عادی نبود و اونم قبول کرد رفتم تو اتاق به بقیه بگم تا اومدم تو حیات بالا را نگاه کردم دیدم اسمون تاریک شده همین ماجرا توی ذهنم ایجاد سوال کرد که الان روز بود سریع با اینکه صحنه ها خیلی واقعی بود دویدم و پریدم تو هوا دیدم که به حالت شناور جلو رفتم قبلا که تو هوا بودم نمی دونستم چطور به جلو برم ولی اینبار مثلا غواصها شروع کردم پاهام را تکون دادم و خیلی راحت به جلو رفتم رفتم روی خونه های همسایه ها همینطور که جلو می رفتم واقعا داشت کنترل خواب برام سخت می شد چون چند وقت بود بیدار نشده بود و واقعا هیجانزده شده بود خلاصه به یه تالار پر از لامپ رسیدم سعی می کردم به هر چیزی می رسم اونا لمس کنم حس کنم به هر لامپی دست می ذاشتم گرماش را حس می کردم تا جایی که یکدفعه یکیشون دستم را سوزوند تو این گیر و بیری یکی داشت لامپها را خاموش می کرد منم می دونستم با خاموش شدن اونا چیزی نیست که روش تمرکز کنم و ازش خواستم اینکار را نکنه و اونم قبول کرد رفتم چسبیم به اینه کاریهای بغل دیوار و برای افزایش لمس و کنترل بیشتر اونا را حتی بوسیدم و کنار دیوار منتظر شدم ببینم کسی ظاهر می شه باش احوالپرسی کنم که یه مرد و دوتا زن اومدند خلاصه بی خیال بقیش بشم که این موجودات دو پای محترم باعث از دست رفتن انرژیم و از دست رفتن کنترلم بر خوابم شدند و همه چیز خراب شد......

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من بعد از اون برون فکنی که داشتم یه حالتی شدم
    مثلآ
    دارم راه میرم تویه خیابون یک دفعه چشام رو میبندم و باز میکنم و میبینم دارم پرواز میکنم و بعد از چند لحظه همه چیز برمیگرده جایه خودش
    یا یکی از دبیرهامون رو دیدم که با ماشین اومد رفت و 30 ثانیه ی دیگه همون دبیر از همون مسیر قبلی درست مثل اون که دیده بودم اومد و رفت
    یا بعضی چیزهارو میبینم و چند دقیقه بعد همون تکرار میشه
    دوستان لطفآ دلیلش رو بگید و بگید چطور میتونم کاری کنم که دیگه این اتفاقات نیفته

سلام دوست عزیز درباره این مطالب من توی یه وبلاگ خوندم که نویسنده وبلاگ با اجنه عزیز در ارتباط بود و از اینجور مسائل زیاد براش پیش میومد مثلا یدفعه زمان براش محو می شد یا مادرش را در حین خداحافظی می دید و بعد می دید مادرش جای دیگه ایستاده و اولی یه جن بوده و از این مطالب اگه م یخوای ادرسش را پیدا برات بذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دلفین عزیز من رفتم به اون ادرس ولی بعد از دانلود کرک بجز یه پوشه که برام اومد چیز دیگه ای نیومد و در ضمن اونم اجرا نشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دلفین عزیز من رفتم به اون ادرس ولی بعد از دانلود کرک بجز یه پوشه که برام اومد چیز دیگه ای نیومد و در ضمن اونم اجرا نشد.
    من كركشو همين الان دانلود كردم مشكلي نداشت
    فايلش يه فايل فشرده اس با پسوند rar كه بايد با Win Rar از حالت فشرده درش بياري
    بعد كه از حالت فشرده در اومد سه تا فايل هس كه همونا رو به همون روشي كه قرار بود استفاده كني استفاده مي كني

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

انسان نور عزیز سلام
    نکنه من و مونا خانوم رو فراموش کردید؟!!!
    مگه قرار نبود یه سری هم به ما بزنید؟
    در ضمن یک ایمیل هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام ارسال کن چون نمی تونم برات پیغام خصوصی بذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

یه سوال دارم شاید شما بدونید
    تو تمر ینات ذن مدیتیشن و تلی پاتی وهمچنین هیپنوتیزم موقه ای که مراحل را که مثل چند گام داره می گذرانی البته باموفقیت آیا موقه ای که برای بارهای دیگه این مراحل را از اول میرید یا دیگه اون مراحل اولیه که دیگه می تونید انجام بدید را انجام نمیدید ومیرید سراغ مراحل بعدی
    مثلا: تو خود هیپنوتیزم مثلا موقهای که کاتالبسی با موفقیت انجام می دید
    و در جلسات بعدی که می خواهید به درجات بالاتر مثلا سومنامبول برید آیا مراحل کاتلبسی مثلا خشکی را انجام میدید یا نه ؟؟؟
    کسی نیست جوابمو بده برم رد کارم . ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فکر کنم بخاطر نبود نرمافزار رار باشه
    نه هیجان زیاد باعث فراموشی شما شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •