آره قابله بازي كردن هست . دقيقا نميدونم ولي فكر كنم حدود 20 دقيقه باشه آخه خودم بازي نكردمش .
آره قابله بازي كردن هست . دقيقا نميدونم ولي فكر كنم حدود 20 دقيقه باشه آخه خودم بازي نكردمش .
چگونه به وسیله ی اینفرارد در موبایل LGu8120 فایل بریزم![]()
چرا بعضی از بازیها قبل از اینکه اجرا بشن صفحه کاملا سیاه شده و دیگه بازی اجرا نمی شه. مثلا بازی Simpsons game که کاملا هم جدیده بعد از نصب موقعیکه اجرا را می زنم صفحه کاملا سیاه شده و هرچی هم صبر می کنم دیگه بازی بالا نمی یاد. خیلی از بازیهای دیگه هم مشکلاتی نظیر قفل شدن در حین بازی و ... دارند
به نظر شما من چی سرچ کنم!!!![]()
سلام
من امرز یه psp خریدم که یه umd باری فرمول1 روش بود.
اول که تست کردم بازی خیلی خوب اجرا می شد بازی روی مموری هم روون اجرا می شد ولی وقتی تو خونه روشنش کردم همه بازی ها اولا کلی طول می کشید لود بشه و فریم فریم اجرا می شد حتی بازی umd
چی کارش کنم کمک کمک کمک
والا من فكر مي كنم بازي هاي شما ايراد داره ، اينقدر به مشكل مي خوريد ... فريم ورت چنده ؟!؟چرا بعضی از بازیها قبل از اینکه اجرا بشن صفحه کاملا سیاه شده و دیگه بازی اجرا نمی شه. مثلا بازی Simpsons game که کاملا هم جدیده بعد از نصب موقعیکه اجرا را می زنم صفحه کاملا سیاه شده و هرچی هم صبر می کنم دیگه بازی بالا نمی یاد. خیلی از بازیهای دیگه هم مشکلاتی نظیر قفل شدن در حین بازی و ... دارند
چيزي شو دستكاري نكردي بعد اينجوري بشه ، فعلا يه ري استور بكن ببين درست مي شه يا نه ....سلام
من امرز یه psp خریدم که یه umd باری فرمول1 روش بود.
اول که تست کردم بازی خیلی خوب اجرا می شد بازی روی مموری هم روون اجرا می شد ولی وقتی تو خونه روشنش کردم همه بازی ها اولا کلی طول می کشید لود بشه و فریم فریم اجرا می شد حتی بازی umd
چی کارش کنم کمک کمک کمک
بابا چرا اذیتش میکنین؟ببین جانم،بسته به ورژن FirmWare دستگاهت راه های مختلفی برای داونگرید هست.توی PSPhacks یه سرچ بزن پیدا میکنی.
اما اینو بدون که ممکنه موقع داونگرید دستگاهت بریک شه.یعنی فایل های سیستم عاملش ناقص بشه.در اینصورت با اینکه سخت افزارت سالمه،دستگاه روشن نمیشه.بعد یه مقدار خرج بر میداره.
بابا چرا اذیتش میکنین؟ببین جانم،بسته به ورژن FirmWare دستگاهت راه های مختلفی برای داونگرید هست.توی PSPhacks یه سرچ بزن پیدا میکنی.
اما اینو بدون که ممکنه موقع داونگرید دستگاهت بریک شه.یعنی فایل های سیستم عاملش ناقص بشه.در اینصورت با اینکه سخت افزارت سالمه،دستگاه روشن نمیشه.بعد یه مقدار خرج بر میداره.
احتمالا ناخواسته CPU Speed رو از توی Recovery Menu یا vsh menu دستکاری کردی.نوشته شده توسط zimbellatk43bq
اول دستگاه رو خاموش کن،بعد R رو نگه دار و دستگاه رو روشن کن.حالا برو توی CPU Speed و ببین Speed in UMD/ISO چنده.اگه هر چیزی غیر از Default بود،اونقدر ضربدر رو بزن تا بشه Default.اگه Default بود باگ اساسی داری...
باور کنین من دو تا پست نکردم!این چرا احمق شد خدا میدونه؟
Last edited by Arshia001; 04-01-2008 at 16:44.
منم دقيقا همين بازي رو گرفتم و همين مشكل رو داشتم . نميدونم از چي ميتونه باشه .
بزن دانگريد psp
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)