تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 1404 اولاول ... 1652152552612622632642652662672682692753153657651265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونوقت اين نسخه دمو قابل بازي كردن هست ؟
    چند درصد بازي رو داره؟
    آره قابله بازي كردن هست . دقيقا نميدونم ولي فكر كنم حدود 20 دقيقه باشه آخه خودم بازي نكردمش .

داره خودمونی میشه آریان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چگونه به وسیله ی اینفرارد در موبایل LGu8120 فایل بریزم

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا بعضی از بازیها قبل از اینکه اجرا بشن صفحه کاملا سیاه شده و دیگه بازی اجرا نمی شه. مثلا بازی Simpsons game که کاملا هم جدیده بعد از نصب موقعیکه اجرا را می زنم صفحه کاملا سیاه شده و هرچی هم صبر می کنم دیگه بازی بالا نمی یاد. خیلی از بازیهای دیگه هم مشکلاتی نظیر قفل شدن در حین بازی و ... دارند

Banned Geeksboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قبلا تو تاپيك توضيح داده شده يه سرچ كن پيدا ميشه .
    به نظر شما من چی سرچ کنم!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من امرز یه psp خریدم که یه umd باری فرمول1 روش بود.
    اول که تست کردم بازی خیلی خوب اجرا می شد بازی روی مموری هم روون اجرا می شد ولی وقتی تو خونه روشنش کردم همه بازی ها اولا کلی طول می کشید لود بشه و فریم فریم اجرا می شد حتی بازی umd
    چی کارش کنم کمک کمک کمک

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

چرا بعضی از بازیها قبل از اینکه اجرا بشن صفحه کاملا سیاه شده و دیگه بازی اجرا نمی شه. مثلا بازی Simpsons game که کاملا هم جدیده بعد از نصب موقعیکه اجرا را می زنم صفحه کاملا سیاه شده و هرچی هم صبر می کنم دیگه بازی بالا نمی یاد. خیلی از بازیهای دیگه هم مشکلاتی نظیر قفل شدن در حین بازی و ... دارند
    والا من فكر مي كنم بازي هاي شما ايراد داره ، اينقدر به مشكل مي خوريد ... فريم ورت چنده ؟!؟

سلام
    اول که تست کردم بازی خیلی خوب اجرا می شد بازی روی مموری هم روون اجرا می شد ولی وقتی تو خونه روشنش کردم همه بازی ها اولا کلی طول می کشید لود بشه و فریم فریم اجرا می شد حتی بازی umd
    چی کارش کنم کمک کمک کمک
    چيزي شو دستكاري نكردي بعد اينجوري بشه ، فعلا يه ري استور بكن ببين درست مي شه يا نه ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چرا اذیتش میکنین؟ببین جانم،بسته به ورژن FirmWare دستگاهت راه های مختلفی برای داونگرید هست.توی PSPhacks یه سرچ بزن پیدا میکنی.
    اما اینو بدون که ممکنه موقع داونگرید دستگاهت بریک شه.یعنی فایل های سیستم عاملش ناقص بشه.در اینصورت با اینکه سخت افزارت سالمه،دستگاه روشن نمیشه.بعد یه مقدار خرج بر میداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چرا اذیتش میکنین؟ببین جانم،بسته به ورژن FirmWare دستگاهت راه های مختلفی برای داونگرید هست.توی PSPhacks یه سرچ بزن پیدا میکنی.
    اما اینو بدون که ممکنه موقع داونگرید دستگاهت بریک شه.یعنی فایل های سیستم عاملش ناقص بشه.در اینصورت با اینکه سخت افزارت سالمه،دستگاه روشن نمیشه.بعد یه مقدار خرج بر میداره.

نقل قول نوشته شده توسط zimbellatk43bq
    سلام
    چی کارش کنم کمک کمک کمک
    احتمالا ناخواسته CPU Speed رو از توی Recovery Menu یا vsh menu دستکاری کردی.
    اول دستگاه رو خاموش کن،بعد R رو نگه دار و دستگاه رو روشن کن.حالا برو توی CPU Speed و ببین Speed in UMD/ISO چنده.اگه هر چیزی غیر از Default بود،اونقدر ضربدر رو بزن تا بشه Default.اگه Default بود باگ اساسی داری...

باور کنین من دو تا پست نکردم!این چرا احمق شد خدا میدونه؟
    Last edited by Arshia001; 04-01-2008 at 16:44.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دقيقا همين بازي رو گرفتم و همين مشكل رو داشتم . نميدونم از چي ميتونه باشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما من چی سرچ کنم!!!
    بزن دانگريد psp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •