مرسي از راهنمايي
مرسي از راهنمايي
نمي خواستم كمك كنم ها![]()
![]()
بازيت رو بگو در ضمن اگه سيتينق خارج از بازي داري از او نجا رزوليشن رو بيار پايين
خوب اين هم يه مشكل در اجراست ديگه![]()
![]()
![]()
شما اينطوري فكر كن ولي اينجا جاش نيست .خوب اين هم يه مشكل در اجراست ديگه
اين ميدوني چي رو نشون ميده ؟ ( درباره ي ستاره هاي شما ميگم )
عزيزم شما در تنظيمات بازي رزلوشن رو خيلي بالازدي در حدي كه مانيتور شما قابل به اجراي اون نيست .با درود
پس از نصب بازی jtf زمانی که بازی را اجرا میکنیم این صفحه بالا می آید و شروع به شمارش و کرده و سپس به خاموشی فرو میرود!
خوب توي ماموريت ها رو نگاه كن ببين چي Incomplet زده . تازه مگه نميگي فارسي هستش ؟!ماشین اولی که خودش میترکه ولی بعد از اون هیچ ماشینی نمیاد .کامیونی که من توشم هم بعد از تونل و پل وای میسته هیچ اتفاقی هم نمیفته.
زده scape.احتمالا بازیش مشکل داره(شاید نسخه ای که من دارم.
اینم که کار نمیکنه؟فقط یه صفحه ی سیاه باز میشه!!
اگه این پیغام رو میده ، باید یه چند دقیقه ای صبر کنی چون مشکل از سرور اونها هستش .
Ticket expiration time = 1min, please refresh this page to download
بعد سمت چپ نوشته : Trainers روش کلیک کن .
بعد صفحه ای که میاد روی C بزن . بعد اسم بازی رو انتخاب کن . بعد برو قسمت ترینر ها . اولی نوشته Unlocker
اره مال من هم همين جور ميشه مشكل از بازي عين مشكل تو توي اون مرحله نام بازي هم cod unted defensiv هست اشتباه نوشتم
ولی مال ما مشکلی نداشت . شاید اشکال از کرک هستش .
با سلام دو مشكل دارم .لطفا راهنمايي كنيد.
1.گرافيك اسمان بازي استالكر با درختان و غيره قاطي ميشه.كارت گرافيكم 7100 و512 مگ ميباشد
2.زبان بازي ارمد اسولت به چه طريقي از چك به انگليسي تبديل ميشه؟
لطفا اگه پچ خواصي داره راهنمايي كنيد با تشكر.
در مورد سئوال 1 که باید بگم شما باید آخرین درایور کارت گرافیکتونو نصب کنی .با سلام دو مشكل دارم .لطفا راهنمايي كنيد.
1.گرافيك اسمان بازي استالكر با درختان و غيره قاطي ميشه.كارت گرافيكم 7100 و512 مگ ميباشد
2.زبان بازي ارمد اسولت به چه طريقي از چك به انگليسي تبديل ميشه؟
لطفا اگه پچ خواصي داره راهنمايي كنيد با تشكر.
اگه مشکل حل نشد ، میتونی از یه پچ استفاده کنی .
اگه باز هم درست نشد ، اشکال از بازیه . ولی من این بازی رو با 5500 هم بازی میکنم بدون مشکل .
سئوال 2 : اگه از اینترنت دانلود کردی ، همونطوریه ، اگه هم دانلود نکردی و خریدی احتمالا اول بازی اشتباها زدی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)