با عرض معذرت این پست به علت مربوط نبودن به این تاپیک حذف شد .
با عرض معذرت این پست به علت مربوط نبودن به این تاپیک حذف شد .
Last edited by Masoud Pro; 03-08-2008 at 20:46.
آقای مسعود خان این دفعه دومه که داری پست بی ربط تو این تاپیک میذاری...
من نمیدونم پس چرا انجمن اخبار و رمز بازیها ساخته شده! لطف کنید سوالاتتون رو در تاپیک مربوطه بپرسید نه اینجا.
با این کار بقیه دوستان رو هم تشویق میکنید که در مورد بازیهای این کنسول در این تاپیک سوال کنن. هر چیزی جای خودشو داره. شما که دیگه عضو جدید نیستین که نیاز به تذکر داشته باشین!
ممنون...![]()
پست بي ربط رو به مديريت گزارش دادم !!!!
هركي پسته بي ربط بده شخصا به مديريت گزارش ميدم ....
اقا چند وقتیه لودینگ دستگاه من تول میکشه مثلا تو بازیایی مثل halo3 و gears of war که تو خود بازی لودینگ میکنن موقع لود دستگام یه 12-3 ثانیه گیرپاج میکنه ایراد از لنرش هست؟ مرسی راهنمااییم کنین![]()
Last edited by farazp30; 03-08-2008 at 23:51.
البته من حد اقل اگر خونه باشم روزی 8 ساعت رو باهاش بازی میکنم میتونه مال این باشه
فراز جون اول اينكه پسته پشت سره هم نزن دوم اينكه درايو دستگاهت چيه ؟؟؟ كنسول رو چه حالتي گزاشتي؟ عمودي يا افقي؟؟![]()
Last edited by mohammad_twe; 04-08-2008 at 00:14.
بچه ها چندتا مرجع دانلود بازیهای xbox 360 اگه لینک بدین ممنون میشم فقط اگه میشه راپیدشیر نباشه سایت هاش
ببخشید
دقیقا نمیدونم یادم رفته ماله 2007 هست عمودی میذارمش جلوی باد کولر هست ntsc-j هم هست از کجا میتونم بفهمم درایوم چیه روزی هم حدودا 10 ساعت کار میکنه![]()
کسی نیست جواب من رو بده؟
من چند وقت پیش خواستم دو تا xbox رو از طریق computer به هم وصل کنم . امروز تمام سعی خودم رو کردم اما موفق نشدم. من هر کدوم از xbox ها رو به computer های جداگانه وصل کردم بعددو تا computer رو از طریق خط تلفن به هم وصل کردم اما وقتی به قسمت system link در بازی میرم مثلا من host میکنم اما طرف دیگه که میخواد join کنه server پیدا نمیکنه هی میزنه no match در واقع پیدا نمیکنه. من حتی این کار رو با hamachi هم انجام دادم یعنی کامپیوتر ها رو از طریق اینترنت با hamachi به هم وصل کردم ولی بازم نشد. اگر کسی بلد لطفا راهنمایی کنه. فکر کنم اگر کسی بتونه باید تحسینش کرد. اگر راهی دیگه برا وصل کردن دو تا xbox به هم است بگید.
سلام می خواستم ببینم وقتی بخرم خودش کپی خور شده یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)