مشکل همینه اگه سربازی ماهی بیفته که وسط هاش کنکور داری ارزش داره بری و وسطش برگردی بری کنکور
یا اینکه یه ماه تاخیر اینا بندازیم بهتره ؟
مثلا آدم زیاد نابود نمیشه تو این یه ماه و همه درس هایی که خونده واسه کنکور به باد نمیره ؟
کنکور ارشد آزاد![]()
مشکل همینه اگه سربازی ماهی بیفته که وسط هاش کنکور داری ارزش داره بری و وسطش برگردی بری کنکور
یا اینکه یه ماه تاخیر اینا بندازیم بهتره ؟
مثلا آدم زیاد نابود نمیشه تو این یه ماه و همه درس هایی که خونده واسه کنکور به باد نمیره ؟
کنکور ارشد آزاد![]()
بله این درسته
من بد متوجه شده بودم ، فکر کردم گفین که خدمتش رو عقب میندازن تا کنکورش رو بده![]()
معلوم نیست.ولی به احتمالا قانونش عوض میشه
زودتر اقدام کن
دستت درد نکنه.
اطلاع دارید، اگه برم کارهای اداری رو انجام بدم و بعداً اقدام کنم برای خدمت باز هم این شرایط معافیت برام لحاظ میشه یا نه؟
و اینکه برای ترم بعد از دانشگاه مرخصی بگیرم، برم خدمت، که در این صورت بعد از سال 90 تموم میشه خدمتم آیا این قانون برای افرادی که در حین خدمت هستن و اعتبار قانون فوق تموم میشه باز هم صادق هست یا نه؟
(اینا که همش میگفتن ساده تر میشه، اما انگار سخت تر میشه)
این قانون واسه اعزامی های قبل از 90 معتبر هست یعنی شما باید تا قبل 90 اعزام شوید، حتی کسانیکه الان پست کنند و بعد از 90 اعزام شوند هم شاملشان نمی شود
برای مرخصی هم باز قانونش تا پایان 90 هست باید ببینی نظام وظیقه موافقت میکنه
شما اگر قبل از 90 اعزام شوید شماره پرسنلیتان میشود مثلا 89121***** و میشید اعزامی 89 و قانون 89 برای شما لحاظ میشه
---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:18 AM ----------
والله نمیدونم چی بگم، واسه خود من که ارزش داشت، هم دانشگاه قبول شدیم و هم تونستم مرخصی بگیرم که خدمت رو تموم کنم شرش کنده شه راحت شم.
ولی روی درس خوندن در دوران آموزشی اصلا حساب نکن
با سلام وخسته نباشيد.
من ميخواستم امريه برم وزارت دفاع.از طرفي دارم واسه دكتراي خارج اقدام ميكنم. ميخواستم ببينم ايا وزارت دفاع
اگه پذيرش بگيرم منو ترخيص ميكنه يا نه؟
تا جايي كه ميدونم ارگانهاي ديگه ترخيص ميكنند ولي وزارت دفاع رو شك دارم. چون حتي كارمنداش اجازه خروج از كشور ندارند.
با تشكر
بهتره قبل از هر کاری از خودشون بپرسی...
اینطور که من شنیدم ، تریخیص میکنن ولی بگیر نگیر داره( یعنی باید ترخیص کنن )
.
این خبر چقدر موثق هستش ؟
آخه قرار بود 13 ماه معاف بشم سر این جریان پس شانس نیاوردیم ؟؟؟؟
متولد 70 ام
قانون فعلی تا پایان سال 89 اعتبار دارد، و هنوز برای ادامه آن حرفی زده نشده، اگه این قانون تمدید نشه و یا قانون جدیدی جایگرین نشه تمامی کسری ها ( غیر بسیج فعال) لغو و خدمت برای همه 24 ماه خواهد بود.
سلام دوستان
من برنامم اینه ببینید خوبه یا نه ؟
من تا آخر این ماه دفترچه رو پست می کنم سربازی من هم می خوره به اردیبهشت ماه /.
و 25 اردیبهشت هم کنکور ارشد آزاد هستش که روز 24 مرخصی میگیرم میام کنکور میدم و بعدش هم میرم باز سربازی رو/.
و از دی و یا بهمن ماه هم واسه ارشد خوب می خونم تا وسط های فروردین ماه /. و تقریبا این 30 روز به کنکور رو به حساب دوره کردن میمونه .
بهترین روش کدومه ؟
سربازی رو بندازم تیرماه ؟
یا اسفند ماه 89
یا ....
, در ضمن اگه سربازی بخوره به اردیبهشت ماه راحت و راحت میشه انداخت اسفند ماه 89 ؟
![]()
Last edited by arash66_2m; 30-10-2010 at 13:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)