تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2649 از 4105 اولاول ... 1649214925492599263926452646264726482649265026512652265326592699274931493649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,481 به 26,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان، من 05 کرمان افتادم،اگه تاخیر بزنم برای اسفند، کدی که خوردم عوض میشه؟
    به فرض اینکه با درخواست تاخیرم موافقت شه، به نظرتون ارزش داره روی عوض کردن این کد، شانسم رو امتحان کنم ؟
    لیسانس الکترونیک، کرج
    به احتمال قوي كد عوض ميشه، اما احتمال اينكه دوباره بيافتين 05 صفر نيست و ممكنه دوباره بيافتين 05

اما ....

با توجه به اينكه اسفند ماه پر شده، اگه شما تمديد بزنين احتمال خيلي كمي داره كه بيافتين اسفند ماه، اونوقت اگه بيافتين ارديبهشت ماه بايد 24 ماه خدمت كنين و اينطوري 7 ماه عقب ميافتين، دوره آموزشي 2 ماه است، توكل كنين به خدا و برين آموزشي، ميدونم سخت ميگذره اما ميگذره

تازه يه احتمال ديگه هم وجود داره اونم اينه كه تمديد كنين و مثل من بيافتين نيروي انتظامي و ....

من جاي شما بودم اين كار رو نمي كردم اما تصميم نهايي با خودتونه

موفق باشيد

2. 2 کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ای بابا پس چرا جواب آدمو نمیدید؟!!
    یکی از دوستان که مثل من افتاده بود سپاه ولیعصر خوزستان تکمیلی هم داشت گفت که 15 روز نگهش داشتند تا مشخص بشه ادامه خدمت کجا افتاده توی این 15 روز هم کارش تمیز کردن دستشویی و جارو زدن بوده تازه فوق لیسانسم بوده اینکارشون قانونیه؟!!
    قانون؟؟؟؟؟ اونجا شما فقط یک زیر دستی. تمام نظامی ها به سرباز، با هر درجه ای به چشم نوکر خانه زاد نگاه میکنند. البته تقصیر خود سرباز هاست اصلا نباید بترسین. به محض این که ضعف نشون بدین ازتون سوء استفاده میکنن.

4. 3 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام ورودی سال 84 کارشناسی دانشگاه آزاده. چند سال درس خوند و کلا رفت دنبال کار. انصراف هم نداد

به فکر افتاده که بره سربازی. الان چطوری باید اقدام بکنه؟
    باید دانشگاه نامه معرفی به نظام وظیفه بزنه؟
    نمیشه خودش مستقیم بره پلیس +10؟
    چون فکر کنم اگر بره دانشگاه بخوان کلی ازش پول شهریه این سالها رو بگیرن!

کسی در این زمینه تجربه ای داره؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام ورودی سال 84 کارشناسی دانشگاه آزاده. چند سال درس خوند و کلا رفت دنبال کار. انصراف هم نداد

به فکر افتاده که بره سربازی. الان چطوری باید اقدام بکنه؟
    باید دانشگاه نامه معرفی به نظام وظیفه بزنه؟
    نمیشه خودش مستقیم بره پلیس +10؟
    چون فکر کنم اگر بره دانشگاه بخوان کلی ازش پول شهریه این سالها رو بگیرن!

کسی در این زمینه تجربه ای داره؟
    دوست شما اول باید مشمول بشه برای مشمول شدن هم باید اول معافیت تحصیلی لغو بشه.برای لغو معافیت تحصیلی هم باید از دانشگاه نامه بگیره واسه گرفتن نامه هم باید با دانشگاه تسویه حساب کنه واسه تسویه حساب هم باید بدهی رو پرداخت کنه.دانشگاه فکر اینجاشو کرده
    قبلا هم گفتم قضیه اون نامه اینه که وقتی دانشگاه ثبت نام میکنید دانشگاه یه نامه برای نظام وظیفه میفرسته که این دانشجو توی این تاریخ فلان مقطع پذیرفته شده و آیا میتونه ادامه تحصیل بده یا نه. نظام وظیفه هم استعلام میکنه و جواب این نامه رو میفرسته به دانشگاه که واسه ادامه تحصیل مشکلی داره یا نه و اگه مشکلی نداشته باشه تا فلان تاریخ معافیت تحصیلی صادر میکنه براش و وضعیت دانشجو توی نظام وظیفه معافیت تحصیلی میشه. حالا برای لغو این معافیت تحصیلی باید دوباره دانشگاه به نامه نظام وظیفه که چند سال قبل اومده جواب بده که این دانشجو وضعیتش توی این تاریخ این هست فارغ التحصیل انصراف اخراج....
    حالا اگه اون نامه رو نداشته باشی پلیس+10 نمیتونه کاری کنه چون باید تکلیف اون معافیت تحصیلی مشخص بشه.

7. 3 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان بهترین راه رفتن از ترمینال غرب به 01چطوریه؟
    brtترانپارس سوار شم وسط راه پیاده بشم یا با خط پایانه خاوران بیام اونجا؟راهنمایی میکنید...مترو هم که بیخیالش

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان
    میشه در طول خدمت برای کسری بسیج اقدام کرد؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

دوستان
    میشه در طول خدمت برای کسری بسیج اقدام کرد؟
    راه دیگری نداره؛ اول اعزام میشید، بعد از یگان نامه اشتغال به خدمت میبرید بسیج اونها هم سوابق رو بررسی میکنن، متناسب با مدت عضویت کسری در نظر میگیرن. یه نامه میدن میبرید یگان خودش انجام میشه!
    فقط قبل از اعزام برید بسیج چک کنید پرونده تون نقص نداشته باشه.
    یه سری مدارک میخواد، بهتون میگن

11. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ژیلت مگه از ته نمیزنه؟ پس ما که با ژیلت صورتمونو اصلاح کنیم میگیرنمون؟ کسی که ماشین نمی بره باید با ژیلت بزنه دیگه، میگن که می برن عقیدتی سیاسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ژیلت مگه از ته نمیزنه؟ پس ما که با ژیلت صورتمونو اصلاح کنیم میگیرنمون؟ کسی که ماشین نمی بره باید با ژیلت بزنه دیگه، میگن که می برن عقیدتی سیاسی
    عزیز چند بار همین چند صفحه قبل هم توضیح دادیم، من نمیدونم هی سوالات را چرا با شکل های جدید میپرسین.

ژیلت مارکه مثل خیلی از مارکهای دیگه که به اشتباه استفاده میکنند مثل ریکا و....

تیغ مشخص هست که از ته میزنه.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

آقای ice-man-sh خیلی ممنون از پاسخاتون.خیلی از سوالات در مورد قبل از رفتن به سربازی است.من که در حین خدمت سربازی هستم می خوام بدونم حست موقعی که 4 ماه از خدمتت مونده چطوری بود؟بعد تموم کردن آدم دلش واسه خدمت تنگ میشه؟و آیا دلتنگ اون روزا و خاطراتش میشه؟
    در ضمن چرا ترخیصتون 28 است اصولا باید 1 هر ماه باشه.یعنی28 روز اضافه خوردین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •