وضعیت خط من خیلی خوبه، ولی نمیدونم چرا Downstream پایینه، ماکزیمم روی 6304 رفته ولی الان روی 5888ـه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضعیت خط من خیلی خوبه، ولی نمیدونم چرا Downstream پایینه، ماکزیمم روی 6304 رفته ولی الان روی 5888ـه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی دوستان پارس آنلاینی ساعت 1:44 دانلود شروع تا 7:16 قطع رایگان هست یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها نویز خطم چجوریه؟![]()
تعریفی نداره حداکثر 6 مگ
یعنی حل بشو نیست؟
![]()
دوستان من به نکات جدیدی رسیدم که بعد از تکمیل اطلاعاتم عرض خواهم کرد
فعلاً در همین حد بگم که گویا مشکل اصلی نویز مودمهای ما بیشتر از قدیمی بودن مودم و آپدیت نبودن firmware هستش
فاصلۀ ما تا مرکز مخابراتیمون تقریباً 2 کیلومتر هست که اگه فرض کنیم سیم کشی در مسیری طولانی تر هم انجام شده باشه فاصله نباید از 2.5 کیلومتر بیشتر باشه قاعدتاً
اما طبق روابط موجود، نویز خط من متناظر با فاصله ای 3.5 تا 4 کیلومتری هست
حالا یا سیم ها در بین راه دچار مشکل هستن (که بعید میدونم) یا مشکل از مودم من هستش که مدل symphony sy5210 هست
مارک مودم شما دقیقاً چیه؟
میتونی حدوداً از رو نقشه فاصله تا مرکز مخابراتی رو محاسبه کنی و بگی؟!
مشخصاً مودم شما مشکل داره (قدیمی باید باشه درسته)
شما علاوه بر مارک مودمت، ورژن firmware رو هم بگو
سپاس
پس از کلی رایزنی و مذارکرات فشرده که حاضر شدن اپ استریم رو 1 مگ کنن حالا نمیدونم چرا سرعتم یه خورده کمتر شده نمیدونم چرا نمیرسه به 1 مگ دیشب تا 1.30 مگ بود
![]()
مارک مودم و ورژن firmware رو لطف میکنی بگی
سپاس
Last edited by Kaiser 2006; 27-11-2013 at 19:40.
مودم D-Link 2640T هست، تقریبا فاصله از روی گوگل مپ حساب کردم 900 متر فیکس میشه، نزدیک هم هست بهمون مرکز مخابراتی
من فکر میکنم مشکل کم بودن سرعت شما بخاطر بالا بودن زیاد Line Attenuation هست، اگه امکانش هست یه خط جدید بگیرید. SNR هم یکم بیش از حد پایینه باید یه درصدی بالا باشه. به دم در خونه هم وصل کنید مودمو ببینید چطوره
دوستان میگفتن موقع گرفتن خط جدید یه قسمت هست که میتونید بگید واسه اینترنت میخواید حالا نمیدونم چه فرقی میکنه با خط معمولی اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.
Last edited by Memonex; 27-11-2013 at 20:04.
[QUOTE=Kaiser 2006;7997454]دوستان من به نکات جدیدی رسیدم که بعد از تکمیل اطلاعاتم عرض خواهم کرد
فعلاً در همین حد بگم که گویا مشکل اصلی نویز مودمهای ما بیشتر از قدیمی بودن مودم و آپدیت نبودن firmware هستش
فاصلۀ ما تا مرکز مخابراتیمون تقریباً 2 کیلومتر هست که اگه فرض کنیم سیم کشی در مسیری طولانی تر هم انجام شده باشه فاصله نباید از 2.5 کیلومتر بیشتر باشه قاعدتاً
اما طبق روابط موجود، نویز خط من متناظر با فاصله ای 3.5 تا 4 کیلومتری هست
حالا یا سیم ها در بین راه دچار مشکل هستن (که بعید میدونم) یا مشکل از مودم من هستش که مدل symphony sy5210 هست
مارک مودم شما دقیقاً چیه؟
میتونی حدوداً از رو نقشه فاصله تا مرکز مخابراتی رو محاسبه کنی و بگی؟!
مشخصاً مودم شما مشکل داره (قدیمی باید باشه درسته)
شما علاوه بر مارک مودمت، ورژن firmware رو هم بگ
مودم
dlink 2730u
فایروال me 1.05
لطفا راهنمایی کنید ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)