بله
یک ساعته ۲۰ گیگ
۲ساعته ۴۰ گیگ
۳ ساعته ۶۰ گیگ
بله
یک ساعته ۲۰ گیگ
۲ساعته ۴۰ گیگ
۳ ساعته ۶۰ گیگ
اولویت با بسته 6 تا 12 هست .
سرعت به اندازه ای هست که بشه این حجم دانلود کرد با گوشی؟
بستگی به سرعت دانلودتون داره اگه خوب باشه میشه دانلود کرد
من جایی ندیدم شاید راستین بازار بیاردش الان برادر کوچکترش e5786 رو راستین بازار داره
راستین بازار هم که مودم +4g آورده هنوز یه تست سرعت پلاس باهاش نذاشته . مثل اینکه اونا هم با پلاس به مشکل خوردن و انتظارشون برآورده نشده با این مودم
Last edited by Le0nard0; 16-12-2016 at 19:57.
■ حضور«همراه اول» در «الکامپ ۲۰۱۶» با شعار «از سرعت سبقت بگیرید»
■ همراه اول در حوزه اینترنت همراه (نوترینو)، با معرفی برنامه توسعه شبکه 3G، 4G، و 4.5G، همچنین ارائه سرویس های 4.5G و شبیه سازی شبکه 5G در نمایشگاه حضور دارد. علاوه بر این با توسعه شبکه Wifi و پیاده سازی سرویس های VOLTE، Wifi Calling و Wifi Offloading آماده همراهی با بازدیدکنندگان بیست و دومین نمایشگاه الکامپ خواهد بود
فقط میتونم بگم :|
همراه اول از ایرانسل بهتره حداقل این روزا بهتره , ایرانسل رو موج شور و شعف اجتماعی سال 84 سوار شد و سیم کارت رو ارزون کرد ولی کار دیگه ای نکرد الان هم میبینید به آخر خط رسیده و سعی داره با فروختن td lte به عنوان اینترنت ثابت ! خرج و مخارجشو در بیاره , آخرش هم احتمالا mtn میره از ایران و همون ترک سل که قرار بود بیاد میاد
ولی volte فکر کنم عملی شده , من با یک تک آنتن lte رو گوشیم تونستم زنگ بزنم و بدون قطعی صدا صحبت کنم , اگه اشتباه نکنم همین volte بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)