تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2648 از 4751 اولاول ... 1648214825482598263826442645264626472648264926502651265226582698274831483648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,471 به 26,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض کاربران خواب

دوست عزیز توجه داشته باش که در 2 سال گذشته مخابرات 3 بار تخفیف 20 درصد در راستای برنامه پنجم توسعه برای شرکتها اعمال کرده تاهم هزینه مصرف کننده پایین بیاد و هم به تمام نقاط کشور توسعه پیدا کنه
    عمل نکردن این شرکتها به بخشی از قراردادشون نتیجش این شده که خود مخابرات شخصا داره سرویس میده که میبیبنبم در چند استان هم شروع کرده

خوب وقتی سازمان تنظیم مقررات رادیویی که مسوول رسیدگی به تخلفات این شرکتها هست نشسته ونگاه می کند وکاری نمی کند این شرکتها هر بلایی سر مردم خواستند میارن تکلیف چی هست
    اصلاً شاتل دزد هست وقتی یک عده باز هم راضی هستن شاتل بزند توسرشون این رو چه کار باید کرد
    تا مظلوم نباشد هیچ ظالمی جرات نمی کند کاری بکند.

همین امروز قبل از بیرون رفتن اتفاقی دیدم که مهندس محمود خسروی رییس شرکت زیر ساخت را اورده بودند برنامه شبکه چهار می گفت 50درصد هزینه اینترنت پهنای باند هست و50 درصد بقیه هزینه سیم مسی و انتقال و تجهیزات شرکتها و هزینه برق و کارمند چیزهای دیگه هست .

خوب وقتی شرکت زیر ساخت 20 درصد هزینه اینترنت را کم می کند لاقل 10 درصد باید هزینه اینترنت برای من وشمای کاربر نهایی کم بشود
    کم شد نشد که .
    کسی صداش درامود درنیومد پس معلومه که کاربران راضی هستند دیگه که نق نمی زنند.

مخابرات هم غلط کرده اینترنت میده تا وقتی که مخابرات سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت نده این شرکتها ادب نخواهند شد و به فکر رقابت نخواهند افتاد.

2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز سرعت آپلود تورنتت رو روی حدود 10 محدود و limit کن تا سرعت دانلودت بره بالا.
    دوست گرامی سرعت آپلود رو می کنم 1 کیلوبایت! اصلا ربطی به اون نداره.

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

بخاطر اینه که تورنت رو محدود کردن من هم سرویسم مثل شماست اگر Rapidshare هم امتحان کنید حتی با اکانت پریمیوم سرعتتون بیشتر از این نمیشه!، البته اگر همزمان از رپید یا تورنت دانلود کنید هر کدوم رو با سرعت 40 میگیره یعنی جمعا" 80
    قبلا اگر بجای آدرس سرور رپیدشیر آدرس ای پی رو می دادین میشد از ریپد هم با 100 دانلود کرد ولی الان جلوی اونکار هم گرفتن.
    کلا" آرت شاتل دیگه ارزش دانلود رو نداره، مبین نت هم که یکی از دوستان پیشنهاد داد فراموش کن حداقل برای من که افتضاح در اومد یه چیزی تو مایه گرون ترین دایال آپی که داشتم!
    یک ماه پیش با v p n مشکل حل می شد ولی نمی دونم چرا اونم دیگه جواب نمیده

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

در طبقه بندی رتبه بندی کشورها از نظر سرعت اینترنت خانگی که Speedtest.net در شش ماهه نخست سال 2010 از میان از میان 152 کشور بررسی شده ایران پس از کشورهایی مانند ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق، پاراگوئه و جزایر ترک و کایکاس با سرعتی برابر 0.61 مگابیت بر ثانیه در رتبه 144 قرار گرفته است.

به طور متوسط اینترنت خانگی پرسرعت ADSL با سرعت تنها 128 کیلوبیت برثانیه با قیمت متوسط 20 هزار تومان در ماه (20 دلار در ماه) ارائه می شود.

کره جنوبی- موسسه "آکامای" (Akamai) در گزارش پایانی سال 2009 خود سرعت متوسط اینترنت در کشور کره جنوبی را 6/14 مگابیت برثانیه اعلام و کره را به عنوان کشوری که بالاترین سرعت اینترنت را به کاربران عادی عرضه می کند معرفی کرد.

کره جنوبی سریعترین اینترنت خود را با قیمت 50/28 دلار در ماه ارائه می کند در شرایطی که برپایه گزارش اداره ملی آمار در این کشور، متوسط درآمد کره جنوبی برای یک خانواده کارگر با حداقل تحصیلات 27 هزار و 384 دلار است.
    ببخشیدا ولی ما ایرانی ها در کل بیشتر عین بز می مونیم! هر بلایی سرمون می یارن جیکمون در نمیاد. تازه به به و چه چه و می کنیم همش.

4. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EMPREX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام سرویس 128 نامحدود از شاتل بگیرم. سرعت دانلودش الان چنده و هزینه ماهیانه چقدره ؟

حداقل و حداکثر سرعتش رو بگید.

-------------------

سوال دوم اینکه من ماه قبل از شاتل سرویس داشتم ولی پولش رو برای این ماه نرختم تا قطع بشه. الان رفتم دیدم خودشون شارژش کردن و حالا میگن بیا پولشو بده. قضیه این چیه ؟ چیکار کنم ؟

-------------------

سوال سوم اینکه برای تغییر سرویس چیکار باید بکنم؟ باید برم از دفترشون درخواست بدم ؟

ممنون میشم سریعتر جواب بدید.
    باتشکر ...

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

ببخشیدا ولی ما ایرانی ها در کل بیشتر عین بز می مونیم! هر بلایی سرمون می یارن جیکمون در نمیاد. تازه به به و چه چه و می کنیم همش.
    چرا خیلی ربط داره سرعت آپلودت رو از 10 محدود تر نکن

به خاطر اینکه شاتل فهمید و الان شب ها ویپی ان رو هم محدود می کنه
    لااقل واسه من که اینطوریه

صدامون در اومد خیلی هم در اومد به جایی نرسید
    4 ماه پیش که شاتل خیلی تابلو تورنتو از 1 تا 5 می بست پشتیبانی حتی زیر بار نمی رفت
    و همش می گفت ما هیچ سروری یا تورنتو محدود نکردیم!!
    وقتی به راحتی هرچه تمام تر دروغ می گن و خودشونو به خواب زدن جه کار میشه کرد؟
    Last edited by SaeedEminem2; 15-11-2010 at 13:33.

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دیشب بعد از مدت ها اون پدر پدر سوخته شاتل رو طوری درآوردم که دیگه ازین غلطا نکنا:

ولی یک اشتباه کوچلو در زمان خاموش شدن کامپیوتر کردم که باعث شد 80 مگ به باد بره

شما بعد از چند روز دانلود شبانت درست شد؟ شبهای قبل هم برای دانلود میگذاشتی البته با همون سرعت کم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به این چیزا نیست من توی این ماه 20 گیگ دانلود داشتم بیشتر از 10 روز هم هست که سرعتم کم شده چند شب هم اصلا دانلود نکردم هیچ تاثیری نداشته.

9. این کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت آپلودتون رو اینقدر دیگه محدود نکنین،اونطوری ارتباطتون زود زود با سیستمای دیگه قطع میشه باعث میشه سرعتتون پایین بیاد.حداقل روی 6-5 کیلوبایت بذارین.از اونطرف هم حداکثر 13-12 کافیه برای سرعتای ایران.فول میده بهتون.

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

شاتل وی پی ان میده؟ یه بار از سایتش پرسیدم گفتن میدیم ولی وقتی رفتم نمایندگی شهرمون گفتن نداریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان به نظرتون با این وضع که پیش میرم میتونم تا 19 اذر درصدم رو تموم نکنم؟؟؟؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کره جنوبی سریعترین اینترنت خود را با قیمت 50/28 دلار در ماه ارائه می کند در شرایطی که برپایه گزارش اداره ملی آمار در این کشور، متوسط درآمد کره جنوبی برای یک خانواده کارگر با حداقل تحصیلات 27 هزار و 384 دلار است.
    بریم کره کارگری کنیم ماهی 28میلیون تومن کاسب شیم! چندماه کارگری میکنیم میلیاردر میشیم برمیگردیم وطن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •