خو حضوری برو[emoji55] [emoji55]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خو حضوری برو[emoji55] [emoji55]
مگه حضوری بدون تخلیه از شرکت قبلی ثبتنام میکنن؟
اگ ازت پرسید تخلیه کردی بگو اره[emoji1]
اگه زنگ زد گفت هنوز تخلیه نشده یه عذر خواهی کن درخواست تخلیه بده و...
بهش بگو تخلیه کردی[emoji45] [emoji51]
برو با نماینده صحبت کن شاید کاری واست انجام داد
thanx
درود
من میخوام یه خط اضافه بگیرم و این پارس بزارم بمونه تا وقتی زمان داره. من هنوز شبانه رایگان دارم یه مدت...
فقط به خاطر شبانه رایگانش میخوام بگیرم؛ به هر حال یه راهی پیدا میکنم (چه با کمک v.pn داخلی، چه غیره) که حداکثری که خط میکشه رو ازش بکشم. بدون ساعات رایگان اصلاً اینترنت ستم خواهد بود و من دانلودم بالاس و فایلای کوچیک رو قانع نیستم...![]()
Last edited by Zeitgeist; 26-12-2015 at 16:25.
شهاب(10مگ)
با شکایتی که دو ماه پیش از اسیاتک مبنی بر کندی سرعت کردم اواخر اذر پهنای باند مرکز ما رو افزایش دادن و موفق شدم حق خودمو از این شرکت بگیرم:
![]()
![]()
تو 8-9 ماهی که آسیا داشتم ، سرویس های مختلفیو امتحان کردم! برای منی که در تهرانم ، وضعیت سرویس های مختلف به این شکل بود :
***سرعت از دیتاسنتر های آسیاتک در همه نوع سرویسی ، رو 1300-1350 کیلوبایت بود ( 12 مگابیت ) *** و تفاوت سرعت در سرور خارجی ( شامل سرور داخلی هایی که از دیتاسنتر های دیگه هستن هم میشه ) بود!!!
-در سرویس 256 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 16الی 20 کیلوبایت
-در سرویس 512 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 60الی 70 کیلوبایت
-در سرویس 1024 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 90الی 120 کیلوبایت
-در سرویس 2048 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 140 الی 160 کیلوبایت
-در سرویس 10240 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 1300 الی 1350 کیلوبایت / در تایم رایگان = 250 الی 300 کیلوبایت
*در مورد پینگ ، با اینکه خیلیا از پینگ بد آسیاتک مینالن ولی واسه من خوب بود! 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هر دو پایین 200 بود! البته پینگ من در همه شرکتا خوبه و احتمال بسیار ربطی به خود آسیاتک نداره!
* در مورد تجهیزات شرکت هم این مورد رو بگم که خط من در آسیاتک تا 15 مگ میکشید ولی در پارس آنلاینی که الان دارم تا 12 مگ بیشتر نمیکشه!! یعنی اینکه تجهیزات پارس آنلاین در مرکز مخابراتی ما به مراتب بدتر از آسیاتکه! که این مورد ممکنه واسه شما هم رخ بده و آسیاتک از کیفیت بالاتری برخوردار باشه!
در نهایت نظر منو بخوای ، پیشنهادم اینه که ( در صورتی که سرعت سرور داخلیت مشکل نداشته باشه ) ، سرویس 256 با 10 گیگ حجمو بگیری و در کنارش از این وی.پی.ان های داخلی هم که دوستمون میفروشه استفاده کنی!
Last edited by 4l1r3z4; 26-12-2015 at 19:46.
برای همه شبانه سرور داخلی آزاد نیست
بسته به گیت وی متفاوته
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان مشهدی(مخصوصا مرکز فرشچی)کسی سرویس 10 مگابیت با ساعت رایگان شبانه داره بگه که سرعت شبانه چطوریه؟حالا اگر سرویس دیگه هم داشتید مشکلی نیست.فقط می خواهم بدونم سرعت رایگان شبانه چطوریه.متشکرم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)