ممنون از هر دو عزیز ، ایا بعدش میتونم به فریمور کارخونه برگردم؟ و چطوری؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از هر دو عزیز ، ایا بعدش میتونم به فریمور کارخونه برگردم؟ و چطوری؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان من توی اتاقم روی باند 3 4G ایرانسل با مودم e3372 دو یا سه تا آنتن میگیرم که سرعت دانلود تو idm هم از 700 تا 1.2mb میچرخه و روی باند 7 خط آنتن نداره اصلا ولی تو دانلود منیجر 300 تا 400 میگیره
به نظرتون آنتن تقویتی مثل این (انتن رومیزی 35db تقویت سیگنال 4G lte) که دیجیک داره (کاربر جدید حساب میشم لینک نمیتونم بزارم)
با طول سیم حدود 15 متر تاثیری تو دریافت سیگنال میزاره ؟ اگه نه چی پیشنهاد میدید ؟
تاپیک آنتن هم داریم
اگر آنتن رو بتونید توی یک فضایی که نسبتا سیگنال بهتری داره بذارید تاثیر میذاره اما اگر مودم رو مثلا پشت بام هم ببری وضع تغییر نمی کنه آنتن معمولی هم خیلی تاثیر نداره
تشکر امشب انجام مى دم فقط اينکه گارانتى رو باطل مى کنه عجيبه...
مث اینکه این فلش کردن مودم واسه ما خو ش یمن نبود
تست اصلا با سرعت دانلود سازگاری نداره..تک کانکشن ..سرور ایران و خارجم تست کردم اما نشد ک نشد..نمی دونم امشب چرااینجوریه
![]()
Last edited by sasan.69; 13-12-2016 at 11:55.
با سلام خدمت دوستان من دیروز مودم ایرانسل E3372 به دستم رسید که ابتدا آنلاکش کردم و از این خصوص مشکلی نداشتم تست سرعت هم گرفتم ولی خیلی پائین بود من قبلا که با موبایل وصل میشدم سرعتم بالا بود و یک سوال دیگه نرم افزار LTEWatch میتوانید گزینه هاشو به من توضیح بدهید مثلا RSRP چیست عدد بیشتر بهتره یا کمتر ممنون میشم ضمناً عکس تست سرعت هم اینجا گذاشتم![]()
دوستان اگر یک بسته معمولی هفتگی داشته باشیم بعد یه بسته ماهانه 6 تا 12 ظهر بگیریم در ساعت بین 6 تا 12 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
کلا بین بسته معمولی و بسته 6 تا 12 چطور الویت با کدامه؟
Last edited by hooman101; 13-12-2016 at 09:50.
دوستان عزیز من طبق پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم E3372 خودم را آپدیت کردم اما مشکلی که دارم فقط سایت speedtest را باز میکند سرعتم خوب است ولی هیچ سایت دیگری باز نمی شود کسی از دوستان می داند مشکل کجاست البته من مودم D-Link 156 مدل 3G هم دارم که کلیه سایتها را باز میکند به نوعی پشیمون شدم از خرید این مودم
اینهم تست سرعت مودم پس از آپدیت
ایرانسل نامحدود ساعتی شبانش مثل همراه اول محدودیت حجمی داره یا خیر؟
من با خودشون صحبت کردم جواب قانع کننده ای ندادند گفت تو ایرانسل من می نویسه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)