دوستان،... ام م م م، (حال خوبی ندارم)
برگم رو گرفتم همین الان، 05 کرمان نیرو زمینی ارتش
لیسانس الکترونیک، کرج
کسی هست بتونه اطلاعاتی بهم بده ؟
دوستان،... ام م م م، (حال خوبی ندارم)
برگم رو گرفتم همین الان، 05 کرمان نیرو زمینی ارتش
لیسانس الکترونیک، کرج
کسی هست بتونه اطلاعاتی بهم بده ؟
بارها گفته شده آموزشی زیاد مهم نیست اصل مهم یگان هست که کجا تقسیم میشید
- Search Thread
یه سرچ توی تاپیک بزنید در مورد این پادگان مطلب زیاد گفته شده
درباره قانون زیر
مدت مجاز تحصیل برای ارشد 3 ساله. اگر کسی ارشده و انصراف بده دوباره کنکور بده و قبول بشه این 3 سال از اول شروع میشه؟آیا دانشجویان انصرافی و اخراجی مجاز به شرکت مجدد در آزمون دانشگاهها و ادامه تحصیل میباشند؟
چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصیل انصراف دهد و یا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غیبت، منعی برای شروع مجدد به تحصیل ندارد.
یا کلا موقع قبولی جدید، اون 3 سال، از قبولی قبلیش شروع شده فقط یه فرجه برای شرکت توی کنکور این وسط از انصراف تا قبولیه؟
اتمام سال اعزام که گفته یعنی چه؟
مثال بزنم
من ارشدم و 3 ترم خوندم معادل 1.5 سال
حالا انصراف بدم چند ماه وقت دارم که دوباره قبول شدم
دوباره قبول شده باید 1.5 ساله تمامش کنم (تقریبا محال) یا دوباره 3 سال فرجه دارم؟
اگر مورد دوم باشه هر کس میتونه انصراف بده و این 3 سال فرجه رو با دو بار خوندن ارشد به نزدیک 5 سال برسونه، نه؟
Last edited by arfnpm; 14-12-2014 at 13:55.
اگه قبلا انصراف نداده باشید در مدت مجاز سنواتتون که 3 سال هست میتونید انصراف بدید.
بعد از انصراف یک سال فرصت دارید تا وضعیتتون روشن کنید یا دانشگاه قبول بشید یا دفترچه خدمت ارسال کنید.
اگه توی این یک سال دانشگاه قبول شدید سنواتتون دوباره تمدید میشه یعنی دوباره 3 سال برای ارشد معافیت تحصیلی دارید.
سال اعزام هم احتمالا منظورش باید از همون سنوات مجاز باشه یعنی سالی که بعد از 3 سال سنوات مجاز هست که توی اون سال باید اعزام بشید.
Last edited by hassanshaikhi; 14-12-2014 at 14:38.
عجب گیری کردیم، فکر کنم این قضیه فروش خدمت حالا حالا ها از یقه ما دست بر نداره!
البته هر دو دوست عزیز باید نیرویی که مد نظر هست را بگن.
در ناجا و سپاه شما نمی تونید با تیغ و یا اصطلاحا صفر و سه تیغ اصلاح کنید، چون هم سریعا مشرف میشین خدمت عقیدتی و بازداشت و... می زنن، تو آموزشی بازداشت غیر موارد خاص نیست ولی یادم هست که لغو مرخصی میشدن ولی تو یگان به دفعات (در ناجا) بازداشت داشتیم، سپاه هم همین منوال هست.
معمولا 1-2 روز نگه می دارن و نامه را میدن میاین.
سلام دوستان
میخاستم بپرسم کسی میدونه منظور از خدمات غیر رزمی تو معافیت چیه؟
ارزش داره دنبالش باشم؟
دوستان راجع به سرباز معلمی سوال داشتم
1. تو روستا یا شهر غیر محل زندگی که بیوفتیم جای خواب و خورد و خوراک با کیه؟
2. من اگه الان دفترچه پست کنم تاریخ اعزامم اردیبهشت 94 میشه، ایا سرباز معلم بشم از همون اردیبهشت حساب میکنن 24 ماه رو یا از اول مهر؟
3. آموزشی داره؟ جواب اینو پیدا کردم
4. مرخصی داره؟
5. تابستون کامل تعطیلیم؟
كسی جوابی نداد. دوستان اگه تجربه مشابه یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم بگن
این طرح فروش خدمت برای افراد متخلف ( سربازان فراری ) واقعا ظلم اشکاره
باید از مجلس بخوایم که یه فکری هم برای تحصیل کرده ها باشه یا سقف سنی برای معافیت بزاره
البته این بحث سیاسی نیست بلکه دفاع از حقوق مدنی خودمونه
اگر کسی پیشنهادی داره بگه .
سلام
1.با اموزش وپرورشه اما!!! برای اینکه این هزینه رو نده فقط از همون استان برای همون استان میگیره!
2.سرباز معلمی از 4/1 شروع میشه.دوماه اموزش واز اول مهر میرید مدرسه.
3.اره داره مثل بقیه
4.نمیدونم
5.نمیدونم
اینم بگم که سرباز معلما به شدت کم شده .به عنوان مثال برای همین امسال برای مهندسی الکترونیک در استان تهران یک نفر میخواستن که اونم خارج از شهر تهران بود.
خانواده فرهنگیا وبسیج وجانباز وشهید و...در اولویت هستن.
مصاحبه و گزینش دارید
و....
من همینا رو میدونم![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)