تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2647 از 4428 اولاول ... 1647214725472597263726432644264526462647264826492650265126572697274731473647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,461 به 26,470 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

باید پیگیری کنی. من روی خطم از یه شرکت دیگه اینترنت داشتم، از وقتی بهشون گفتم جمع‌آوری کنن، 1 هفته طول کشید تا نامه جمع‌آوری برسه مرکز مخابراتی. مرکز مخابراتی هم 3 روز بعدش به من گفت که خط جمع‌آوری شده. بعد از اعلام پارس‌آنلاین به مرکز مخابراتی برای راه‌اندازی خط، 2 روز هم طول کشید تا مخابرات به پارس‌آنلاین نامه تإیید برقراری خط رو بده. اونا هم بلافاصله رمز عبور من رو دادن و گفتن خط وصله. ولی نتونستم تا پنج روز استفاده کنم. چون مرکز مخابراتی محترم، لطف کرده بود و بدون این که خط رو رانژه کنه به پارس‌آنلاین نامه زده بود که خط آماده است. خلاصه چند روزی علاف شدم تا بالأخره معلوم شد مشکل از کجاست. با تعطیلی‌های آخر هفته جمعاً نزدیک به 20 روز واسه من طول کشید؛ البته همه مراحل رو خودم مرتب پیگیری می‌کردم از شرکت قبلی، از مخابرات و از پارس‌آنلاین. تازه مشکل رو هم که خودم حدس می‌زدم از مخابراته، به پارس‌آنلاین گفتم بررسی کنن که نفر فرستادن مرکز مخابراتی بررسی کرده بود.

شما هم مدام باید خودت پیگیری کنی تا ببینی در چه مرحله‌ایه.
    من هروز رو مخشونم اینقدر که اونا بیشتر از من دنبال کارامم تا تموم شه از شرم راحت شن
    شما کرج هستی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اون خطت قبلیت که وضعیتش خیلی خوبه. پس چرا می‌گی فاجعه؟

در مورد خطت جدیدت با این اطلاعات نمی‌شه چیزی گفت. باید منتظر باشی تا وصل بشه ببینی نویزت چطوریه.
    فاجعه=شبدیز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال این سرویس های U شبانش فری هست یا نه ؟
    این سرویس‌های U‌ نامحدود هستن و طبیعتاً شبانه‌اش هم رایگانه و از نظر سرعت هیچ فرقی بین شب و روزش نیست. ولی اگه بیشتر دنبال شبگردی رایگان هستی تا روزگردی، بهتره از همین سرویس‌های محدود بگیری که سرعتش به مراتب بیشتر از نامحدودها می‌شه.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از روی اطلاعات مودم کیفیت خط adslت باید خوب باشه. پس حتماً مشکل از خود شبدیز بوده. منم با شرکت قبلیم مشکل داشتم. البته فاجعه نبود. اما من که دنبال شبانه خوب بودم، اذیتم می‌کرد. سرعت شبانه رایگانش دقیقاً نصف سرعت اسمی سرویسم بود. در حالی که روزا تا سه برابر سرعت اسمی خطم بهم پهنای باند می‌داد. از این نظرا پارس‌آنلاین تو تهران و مرکز مخابراتی ما وضعیتش خیلی بهتره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هروز رو مخشونم اینقدر که اونا بیشتر از من دنبال کارامم تا تموم شه از شرم راحت شن
    شما کرج هستی؟
    نه من تهرانم. نمی‌گن مشکل از کجاست؟ شاید مخابرات بد عمل می‌کنه. این شرکت‌های اینترنتی موقع ثبت‌نام همه تلاششون رو می‌کنن که شما زودتر وصل بشی. حتی اگه بتونن برات چایی هم می‌آرن دم در خونه.

ممکنه مشکل از مخابرات منطقه‌اتون باشه. من خودم یه سری کارها رو که توی مرکز مخابراتی انجام می‌شد رو خودم هم پیگیری می‌کردم که مثلاً نامه جمع‌آوری شرکت قبلی رسیده دستشون یا نه.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

از روی اطلاعات مودم کیفیت خط adslت باید خوب باشه. پس حتماً مشکل از خود شبدیز بوده. منم با شرکت قبلیم مشکل داشتم. البته فاجعه نبود. اما من که دنبال شبانه خوب بودم، اذیتم می‌کرد. سرعت شبانه رایگانش دقیقاً نصف سرعت اسمی سرویسم بود. در حالی که روزا تا سه برابر سرعت اسمی خطم بهم پهنای باند می‌داد. از این نظرا پارس‌آنلاین تو تهران و مرکز مخابراتی ما وضعیتش خیلی بهتره.
    شبدیز سرعتش خوبه ولی 1 گیگ دانلود کنی 1/5 گیگ حساب میکنه خیلی شیک دزی میکنه دستتم به هیچ جا بند نیست شبانه رایگان نداره گیگی 1000 حساب میکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه من تهرانم. نمی‌گن مشکل از کجاست؟ شاید مخابرات بد عمل می‌کنه. این شرکت‌های اینترنتی موقع ثبت‌نام همه تلاششون رو می‌کنن که شما زودتر وصل بشی. حتی اگه بتونن برات چایی هم می‌آرن دم در خونه.

ممکنه مشکل از مخابرات منطقه‌اتون باشه. من خودم یه سری کارها رو که توی مرکز مخابراتی انجام می‌شد رو خودم هم پیگیری می‌کردم که مثلاً نامه جمع‌آوری شرکت قبلی رسیده دستشون یا نه.
    چه جالب همین الان پارس انلاین اس ام اس داد که وصل شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چه جالب همین الان پارس انلاین اس ام اس داد که وصل شده
    مبارکه!

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    سرویسهای محدود پارس در ساعت رایگان شبانه چقدر سرعت میدن ؟
    اگه پورت روی 9 مگ بسته شده باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    سرویسهای محدود پارس در ساعت رایگان شبانه چقدر سرعت میدن ؟
    اگه پورت روی 9 مگ بسته شده باشه
    واسه من دو شبه روی 9مگ بسته شده. شب اول سرعتش بد نبود. متوسط 700 کیلوبایت در ثانیه سرعتش بود. البته بعضی لحظات تا 900 کیلوبایت هم بالا می‌رفت. اما دیشب متوسط سرعتش 500 کیلوبایت بود و به ندرت بالای 600 کیلوبایت می‌رفت.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •