تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2647 از 4751 اولاول ... 1647214725472597263726432644264526462647264826492650265126572697274731473647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,461 به 26,470 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

دوست عزیز سرعت آپلود تورنتت رو روی حدود 10 محدود و limit کن تا سرعت دانلودت بره بالا.
    سلام
    دانلود تورنت توی ایران دیوانگی است. (ببخشید واقعیت اینه دیگه)
    اگر خواستید پیام خصوصی بزنید تا با قیمت خیلی کم ابزاری در اختیارتون قرار بدم تا بتونید لینک های تورنت را مستقیم کنید و لینک مستقیم را دانلود کنید.( به این می گویند به زبان ساده توضیح دادن. )

2. 2 کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کرجم! فکر کنم تهران کرج یکین درسته؟؟؟ چون چندبار بهم زنگ زدن کد تهران افتاد 0098213072 حالا نمیدونم قضیه اش چیه هروقت هم به کرج زنگ میزنم 4403223 میگه از تهران تماس گرفتید؟؟؟ حالا قضیه اش چیه نمیدونم ولی فردا زنگ میزنم پدر پدرسوختشونو درمیارم
    پشتیبانی که فقط تهرانه ولی بخش فروش کرج با تهران جداست مثلا کرج اکو 2048 داره ولی تهران نداره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دانلود تورنت توی ایران دیوانگی است. (ببخشید واقعیت اینه دیگه)
    اگر خواستید پیام خصوصی بزنید تا با قیمت خیلی کم ابزاری در اختیارتون قرار بدم تا بتونید لینک های تورنت را مستقیم کنید و لینک مستقیم را دانلود کنید.( به این می گویند به زبان ساده توضیح دادن. )
    خواهشا داخل PM ابزارتون رو به من معرفی کنید.
    دانلود از ترکرهای عمومی نه در ایران بلکه کلا دیوانگی هست که هیچ قانونی ندارد و طرف سرعت آپلودش رو محدود میکنه یا بلافاصله بعد از دانلودش کامل شد فایل رو سید نمیکنه . من خودم فقط از تورنت دانلود میکنم حتی با 1 سید هم تورنتهای 7 گیگی رو به آخر رسوندم چون می تون Req reseed بدم یا به طرفم Pm بزنم واسم دوباره سید کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیشب بعد از مدت ها اون پدر پدر سوخته شاتل رو طوری درآوردم که دیگه ازین غلطا نکنا:

ولی یک اشتباه کوچلو در زمان خاموش شدن کامپیوتر کردم که باعث شد 80 مگ به باد بره

6. 3 کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقا کسی نبود جواب مارو کامل بده؟ خواهشا
    دوستان سرویس من art5 هست. سرعت دانلودم با IDM به 100 کیلوبایت هم می رسه ولی با تورنت به هیچ وجه بالاتر از 40 نمی ره(مشکل سیدر نداره تورنت هام) راهی وجود داره که بتونم این محدودیت رو دور بزنم؟
    یه سوال دیگه ام داشتم. به نظرتون ارزش داره 30 تومن بیشتر بدم و سرویس art6 رو بگیرم.(خوره دانلودم!) سرعت دانلود اون چطوره؟ (مخصوصا تورنت؟) در کل سرعتش فرقی می کنه با art5؟ از لحاظ قانون FUP چطوریاست؟

بخاطر اینه که تورنت رو محدود کردن من هم سرویسم مثل شماست اگر Rapidshare هم امتحان کنید حتی با اکانت پریمیوم سرعتتون بیشتر از این نمیشه!، البته اگر همزمان از رپید یا تورنت دانلود کنید هر کدوم رو با سرعت 40 میگیره یعنی جمعا" 80
    قبلا اگر بجای آدرس سرور رپیدشیر آدرس ای پی رو می دادین میشد از ریپد هم با 100 دانلود کرد ولی الان جلوی اونکار هم گرفتن.
    کلا" آرت شاتل دیگه ارزش دانلود رو نداره، مبین نت هم که یکی از دوستان پیشنهاد داد فراموش کن حداقل برای من که افتضاح در اومد یه چیزی تو مایه گرون ترین دایال آپی که داشتم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

FUP رو اپدیت کردن ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    خبر ندارید این شاتل نمی خواد هدیه ایی چیزی بده ترافیک تموم کردم یه ماه دیگه مونده به اتمام قرارداد چه کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسی راهی سراغ نداره برای افزایش سرعت دانلود از رپیدشیر و دور زدن محدودیت شاتل روی دانلود از رپید؟

من قبلا بجای آدرس سرور یعنی مثلا rs434l33.rapidshare.com آی پی اون سرور رو پیدا می کردم و به دانلود منجرم می دادم ولی الان دانلود منجر دوباره ور میداره اون آی پی رو میکنه آدرس سرور و سرعتم با آرت 5 از 30-40 بیشتر نمیشه

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این دقیقا همون چیزیه که چند تا صفحه قبل قول داده بودم که بگم.خب حالا که خودشون تو ستیا گذاشتن منم بگم که:

فرقی نمیکنه 128 داشته باشید یا 2 مگ
    اگر به صورا متناوب از تمام ظرفیت خطتون استفاده کنید شامل این قانون مسخره میشید
    اگر 2 شب کامل دانلود کردید شب سوم دانلود نکنید و شب بعد نصف اون دو شب دانلود کنید و شب بعد باز کامل دانلود کنید و شب بعد دانلود نکنید و دو شب بعدش باز کامل دانلود کنید
    اینطوری تو تله این قانون نمی افتید
    این دقیقا چیزی بود که به من گفند
    من هرشب دارم از تورنت دانلود میکنم.تورنت هم که محدود شده از طرف این شاتل بیب بیب در نتیجه از تمام ظرفیت خطم استفاده نمیکنم پس نباید برای من مشکلی پیش بیاد
    درسته؟؟؟؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

در طبقه بندی رتبه بندی کشورها از نظر سرعت اینترنت خانگی که Speedtest.net در شش ماهه نخست سال 2010 از میان از میان 152 کشور بررسی شده ایران پس از کشورهایی مانند ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق، پاراگوئه و جزایر ترک و کایکاس با سرعتی برابر 0.61 مگابیت بر ثانیه در رتبه 144 قرار گرفته است.

به طور متوسط اینترنت خانگی پرسرعت ADSL با سرعت تنها 128 کیلوبیت برثانیه با قیمت متوسط 20 هزار تومان در ماه (20 دلار در ماه) ارائه می شود.

کره جنوبی- موسسه "آکامای" (Akamai) در گزارش پایانی سال 2009 خود سرعت متوسط اینترنت در کشور کره جنوبی را 6/14 مگابیت برثانیه اعلام و کره را به عنوان کشوری که بالاترین سرعت اینترنت را به کاربران عادی عرضه می کند معرفی کرد.

کره جنوبی سریعترین اینترنت خود را با قیمت 50/28 دلار در ماه ارائه می کند در شرایطی که برپایه گزارش اداره ملی آمار در این کشور، متوسط درآمد کره جنوبی برای یک خانواده کارگر با حداقل تحصیلات 27 هزار و 384 دلار است.

13. 4 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •