تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2647 از 3745 اولاول ... 1647214725472597263726432644264526462647264826492650265126572697274731473647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,461 به 26,470 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چیزی که من میبینم این هست که کسایی که میان تعریف میکنن محدود به چند نفر خاص هست و مداوم هم تعریف میکنن . ولی کسایی که مشکل دارن هر روز نمیان اینجا وقت بذارن هی پست بدن!! خب دیگه مسلما با این وضعیت هر کسی هم باشه پیش خودش میگه حتما حتما جریان تبلیغ یا.... هست.
    حالا ما که وقت نداریم هر روز بیایم اینجا پست بذاریم از وضعیت خراب اسیاتک شما بیاین بذارید موفق و پیروز باشید با کمال احترام.
    با حرفتان کاملا موافقم که معمولا کسانی که مشکل دارند میان و مطرحش میکنند. اساسا کاربر عادی یعنی کسی که کار و شغل نباشه تا مشکل نداشته باشه دنبال چنین بخشهایی در فرومها نمیگیره که بخواد کامنت بگذاره.در این میان اما کسانی که مشکل ندارند منطقی نیست که هر روز و هر ساعت بیان بگن همه چی آرومه!خصوصا بعضی نتایج و تستهای عجیب غریب! بعنوان مثال حتی کسانی که وضعیت و سرعت خوبی دارند هم به محدودیت سرور خارجی اعتراض و اعتراف دارند. در این میان یکی میاد تست میگذاره که سرور خارجی بدون ذره ای محدودیت و با سرعت آنچنانی... معلومه که شک بر انگیزه. البته ما نمیگیم نگذارند فروم برای همه آزاده که تست هاشون رو بگذارند فقط میگیم بدانند که ماهم میدانیم.

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

طبق قراردادی که موقع ثبت نام امضا کردید هستش و فکر هم نکنم با شکایت کردن هم به نتیجه برسید
    درکل فقط برای عده خاصی سرعت شبانه باز هستش.
    در کل قانون ضریب اشتراک یک به هشت هست و تا کمتر از اون حداقل سرعت(که میشه یک شصتو چهارم سرعت اسمی سرویس) نباشه اساسا قابل پیگیری و شکایت نیست.اما اکثر سرویس دهنده ها پهنای باند آزاد میگذارند و حتی تا نصف سرعت اسمی رو هم میدهند. مثلا من سرویس یک مگ داشتم که دانلودم 500کیلو بایت بود درصورتیکه قاعدتا باید 16-125کیلو بایت باشه ديگه به سیاست شرکت‌ها بر میگرده. آسیاتک ظاهرا سیاستش بر جذب کاربران بیشتر با قیمت پایین تر هست که نتیجش کیفیت و سرعت حداقلی هست.الان تنها شرکتی هست که این طرح های رنگارنگ ارزان ارائه میده مثلا یکسال ده گیگ دوازده هزار تومن با سرعت چهار مگ و....تو دیوار از هر ده تبلیغ اینترنت نه تاش مال آسیاتک هست.

4. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سرعت این سرویس "شهاب 10Mbps نیم گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) ماهیانه 27700" چطوره روزانه و شبانه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان پارس آنلاین دارم و خطم 6-7 مگ میکشه از 16 ی که میبندن (برام رو 9 بستن و 7 میکشه) و سرعتم روز و شب معمولاً حول و حوش 650 و 700 کیلو هست.

6. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سرعت این سرویس "شهاب 10Mbps نیم گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) ماهیانه 27700" چطوره روزانه و شبانه؟

من الان پارس آنلاین دارم و خطم 6-7 مگ میکشه از 16 ی که میبندن (برام رو 9 بستن و 7 میکشه) و سرعتم روز و شب معمولاً حول و حوش 650 و 700 کیلو هست.
    من این سرویس را یک ماهه گرفتم . سرعتش در طول روز حدود 700 هستش ( البته بعضی روزا افتضاح میشه و سرعتش در طول روز خیلی پایین میاد جوری که سایت هم به زور باز میکنه )و برای تایم رایگان روی 500 هست . خطم روی 12 مگ بسته شده.

8. این کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام «روح زمانه»

شمام مثل من دنبال تعویض ISP هستی مثل این که. بالأخره وقتش رسید که ما هم از این پارس‌آنلاین کوچ کنیم. حیف که مرکز مخابراتی ما کلن هیچ شرکتی پورت خالی نداره. به هر کدومشون زنگ می‌زنم تا می‌گم کاشانی، گوشی رو قطع می‌کنن.

من قبل از این که بیام پارس‌آنلاین از همین آسیاتک سرویس داشتم. به نظرم سرویسش ضعیف‌تر از پارس‌آنلاینه. مخصوصن پینگ و وبگردیش به طرز محسوسی ضعیف‌تر از پارس‌آنلاینه.

اگه الآن با پارس‌آنلاین حدود 6-7 مگ خطت می‌کشه، فکر نمی‌کنم با آسیاتک بیشتر از 6 رو بکشه.

سرعت دانلودش هم با توجه به چیزی که من تو این چند وقته اینجا دیدم، به غیر از سرورهای روی دیتاسنتر خود آسیاتک تعریفی نداره. به ویژه شبانه رایگانش.

10. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در کل قانون ضریب اشتراک یک به هشت هست و تا کمتر از اون حداقل سرعت(که میشه یک شصتو چهارم سرعت اسمی سرویس) نباشه اساسا قابل پیگیری و شکایت نیست.اما اکثر سرویس دهنده ها پهنای باند آزاد میگذارند و حتی تا نصف سرعت اسمی رو هم میدهند. مثلا من سرویس یک مگ داشتم که دانلودم 500کیلو بایت بود درصورتیکه قاعدتا باید 16-125کیلو بایت باشه ديگه به سیاست شرکت‌ها بر میگرده. آسیاتک ظاهرا سیاستش بر جذب کاربران بیشتر با قیمت پایین تر هست که نتیجش کیفیت و سرعت حداقلی هست.الان تنها شرکتی هست که این طرح های رنگارنگ ارزان ارائه میده مثلا یکسال ده گیگ دوازده هزار تومن با سرعت چهار مگ و....تو دیوار از هر ده تبلیغ اینترنت نه تاش مال آسیاتک هست.
    دوست عزیز

این مثالی که شما زدین که دیگه اسمش «نصف سرعت اسمی» نیست. 4 برابر سرعت اسمیه. البته اگه سرویستون 1مگابیت باشه نه 1مگابایت.

به هر حال بحث ضریب اشتراک 1 به 8 هم عملن خنده‌دار و مسخره است. چون وقتی شرکت‌ها برای همه کاربرا پهنای باند 8مگابیت و 12 مگابیت و 16مگابیت می‌بندن، با وجود پهنای باند اینترنت کشور، ضریب اشتراک خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست. الآن اگه همه ISPها برای کاربراشون فقط پهنای 256 کیلوبیت ارائه بدن می‌تونن با توجه به تعداد کاربرای اینترنت ضریب اشتراک واقعی 1 به 8 رو اعمال کنن (البته تو اینترنت بین‌الملل). وگر نه وقتی متوسط پهنای باند تخصیص داده شده به کاربرا 1مگابیت باشه که الآن در عمل خیلی بیشتر از این مقدار هم هست، این ضریب اشتراک در واقعیت، حداقل 1 به 30 و شاید بیشترم باشه.

ضریب اشتراک 1 به 8 فقط در صورتی ممکنه درست باشه که منظور پهنای باند شبکه داخل کشور باشه.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

یه نمونه از دزدیهای این شرکت در پیت
    ترافیک تموم شده ( بدونه دانلود و اتصال هیچ دستگاهی جز یه پی سی چطوز ۱۰ گیگ استفاده شده شرف نداشته عوامل این شرکت باید پاسخگو باشه)
    ۱ گیگ ترافیک خریدم مودم رو ۵ مین خاموش کردم به محض اتصال مستقیما رفتم سایت و چک کردم دوستان ملاحظه بفرمایند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

یه نمونه از دزدیهای این شرکت در پیت
    ترافیک تموم شده ( بدونه دانلود و اتصال هیچ دستگاهی جز یه پی سی چطوز ۱۰ گیگ استفاده شده شرف نداشته عوامل این شرکت باید پاسخگو باشه)
    ۱ گیگ ترافیک خریدم مودم رو ۵ مین خاموش کردم به محض اتصال مستقیما رفتم سایت و چک کردم دوستان ملاحظه بفرمایند

اگر فکر می کنید حجمی از شما خورده شده حتما با پشتیبانی تماس بگیرید

15. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اگر فکر می کنید حجمی از شما خورده شده حتما با پشتیبانی تماس بگیرید
    دوست عزیز ماه پیش ۱ساعت مونده بود سرویس ماهیانم زمانش تموم بشه ( ۱۱ شب بود ) و نزدیک ۳ گیگ ترافیکم باقی مونده بود یه فایل گذاشتم دانلود بشه و فراموش کردم IDM زمانشو تنظیم کنم قبل ۱۲ قطع کنه
    ساعت ۱۲:۰۵ متوجه موضوع شدم و قطع کردم رفتم تو پنل کاربری و دیدم نزدیک ۴ گیگ!! از ترافیک ماه جدید کم کرده بلافاصله زنگ زدم و با هر زبونی که میشد باهاشون صحبت کردم بعد از ۲۰ دقیقه صحبت آخر هم زیر بار نرفتن... بارها این اتفاق افتاده ( تراقیک دزدی ) و پیگیر شدم اگه شما نتیجه ای گرفتید از صحبت با اینا من هم گرفتم!

متاسفانه منطقه ما در حال حاضر جز مخابرات تمام شرکتها میگن پورتمون پره... و باید موندو خون دل خورد! سرویس مثلا ۱۰ مگه ولی خدا شاهده در حد ۱ مگ هم نیست ( با صبا نت و شاتل مقایسه کردم )

17. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

زنگ زدم بخش فروش آسیاتک بعد 5 دقیقه انتظار، خطم رو چک کرده می‌گه: چون از یه شرکت دیگه الآن سرویس دارین ثبت‌نام نمی‌کنیم.

می‌گم: پس حداقل ثبت‌نام کنین شماره‌ام رو بذارین تو لیست انتظار پورت.

می‌گه: حتی تو لیست نوبت پورت هم نمی‌تونیم بذاریمتون. اول برین از اون شرکت خطتون رو تخلیه کنین بعدن دوباره زنگ بزنین.

می‌گم: الآن که شما پورت خالی ندارین. معلومم نیست 1 هفته طول بکشه یا 1 ماه یا بیشتر. من این مدت که بدون اینترنت نمی‌تونم بمونم.

می‌گه: به هر حال اول باید از اون شرکت قبلی تخلیه کنید بعد زنگ بزنین برای ثبت‌نام.

--------------------------------------------------------------
    عجب گیری افتادیم تو این مرکز مخابراتی با این شلوغی بیش از حدش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •