تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2646 از 3347 اولاول ... 164621462546259626362642264326442645264626472648264926502656269627463146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,451 به 26,460 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مودم یک متر جابجا میکنم جایی که میدونم سگنال خوبه روی باند هفت بعدش راحت اس ای ان ار میاد رو ۲۳ مشخصات عالی یعنی با زلزله هم قطع نمیشه اما سرعت در حدود پنج مگابیت اما وقتی بر میگردونم سرجای اول با اس ای ان ار ۴ حتی سرعت ۲۳ مگابیت میگیرم ! فقط میتونه توجیه این باشه که میره رو دکل دیگه و اون دکل پهنای باندش شدیدا داغونه وگرنه مشخصات عالیه رو هر دو باند اما در اون نقطه سرعت متاسفانه بسیار داغونه. الان مشکلم اینه که با هر باد و بارون انتنم میره اما سرعتش در طول روز تقریبا ثابته اگرم اون یک متر جابجا کنم و سیگنال قوی بشه و قطعی نباشه اونوقت سرعت جالبی ندارم ، تو تایم خلوتم تست کردم نهایت یکم بره بالاتر یعنی اینقدر کم پهنای باند دادن بهش! البته نظر منه که میره رو دکل دیگه وگرنه چیز دیگه به ذهنم نمیرسه. نظر شما چیه!؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    خوب اگر مودم هواوی باشه راحت می تونید شماره دکل رو ببینید در این صورت ا گر فرضیه شما درست باشه شماره دکل تغییر می کنه . فکر کنم موبایل هم نرم افزاری داره که اطلاعات رو بده
    شما اگر انتن بخری می تونی در بهترین شرایط قفلش کنی

به هر حال برای سرعت خوب مجموع اس ان آر - آر اس آر کیو و آر اس آر پی مهمه شما اطلاعات هر دو حالت رو اسکرین شات بده
    البته من هم این تجربه رو داشتم که مودم با اعداد بهتر سرعت کمتری داده

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

e3372 رو از ایرانسل بگیرم بهتره یا از بازار تهیه کنم... سرعت دانلود باهاش چطوره!؟ ...
    تو این رنج قیمت یا بالاتر مودم دیگه ای هم هست که وای فای رو هم پشتیبانی کنه!؟
    این مودمهای ایرانسل ساخت کدوم شرکت هستند؟
    و در اخر مود D-100 ارزش خرید داره!؟
    E8372 هست وای فای هم داره
    ساخت هواوی هستن

4. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب اگر مودم هواوی باشه راحت می تونید شماره دکل رو ببینید در این صورت ا گر فرضیه شما درست باشه شماره دکل تغییر می کنه . فکر کنم موبایل هم نرم افزاری داره که اطلاعات رو بدهًً
    شما اگر انتن بخری می تونی در بهترین شرایط قفلش کنی

به هر حال برای سرعت خوب مجموع اس ان آر - آر اس آر کیو و آر اس آر پی مهمه شما اطلاعات هر دو حالت رو اسکرین شات بده
    البته من هم این تجربه رو داشتم که مودم با اعداد بهتر سرعت کمتری داده
    مودم هواوی b315 هستش شماره دکل کجا میزنه ؟ با گوشی ضعیفه با مودم فکر کنم بهتر بشه چک کرد. الان دسترسی به پی سی ندارم اسکرین شات میگرم قرار میدم، ممنون.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

G
    فکرکنم منطورت از اینو e3372 باشه . مثل اینکه داغ کردن زیاد e3372 طبیعیه . سوخت هم فدای سرت میری یکی دیگه میخری قیمتی نداره که
    براى منم بشدت داغ مى کنه..نمى دونم چرا!!!! اگه خراب بشه ک باس هفته اى ى بار يکى باس بخريم...اماکيفيتش فوق العادس ى انتنم/بگيرم خدا ميشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

e3372 رو از ایرانسل بگیرم بهتره یا از بازار تهیه کنم... سرعت دانلود باهاش چطوره!؟ ...
    تو این رنج قیمت یا بالاتر مودم دیگه ای هم هست که وای فای رو هم پشتیبانی کنه!؟
    این مودمهای ایرانسل ساخت کدوم شرکت هستند؟
    و در اخر مود D-100 ارزش خرید داره!؟
    من فقط جواب سوال آخر رو میتونم بدم چون خودم مودم d100 رو دارم ازش استفاده میکنم. البته بهتر بود توی تاپیک مودم مینوشتم ولی دیدم پرسیدید گفتم جواب بدم . از نظر قدرت گیرندگی مودم خوبیه و یادمه که یبار یکی از روستاهای اطراف تنکابن رفته بودم و با گوشی اصلا نمیشد سیگنال 4G رو گرفت درحالی که با این مودم یکی دو خط فورجی آنتن داد و همون واسه برقراری اینترنت با سرعت قابل قبول کافی بود و راضی بودم ازش . قدرت وای فای هم خوبه من قبلا که ADSL داشتم یه مودم Zyxel داشتم که وای فای پرقدرتی نداشت و قسمت هایی از خونه کور بود ولی از زمانی که D100 رو نصب کردم کل خونه تحت پوشش وای فای هست . از ایرادهاش هم میتونم به عدم امکان انلاک کردن اشاره کنم که البته خوشبختانه روی اپراتور خوبی قفل شده مثلا اگه روی رایتل یا همراه اول قفل شده بود فاجعه بود ولی بازم ایرانسل خوبه . همچنین پنل کاربریش خیلی دلچسب طراحی نشده مخصوصا قسمت SMS که به نظر من کلا باید قید پیام کوتاه رو بزنید اینقدر که بد درستش کردن ؛ یه اس ام اس رو چند تکه میکنه و به عنوان 3 تا SMS نشون میده!!!
    ولی در مجموع مودم خوبیه من راضیم . البته به شما توصیه میکنم یه سر به سایر برندها هم بزنید مثل هواوی و TP link و D link . خود من به شخصه احساس میکنم با این پول میشه مودم بهتری هم گرفت . به تاپیک مودم مراجعه کنید بهتره .
    Last edited by Mohammad Aghaee; 12-12-2016 at 22:06.

8. این کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم هواوی b315 هستش شماره دکل کجا میزنه ؟ با گوشی ضعیفه با مودم فکر کنم بهتر بشه چک کرد. الان دسترسی به پی سی ندارم اسکرین شات میگرم قرار میدم، ممنون.

با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید شماره دکل رو ببینید البته با Firmware پیشفرض خودش نمیتونید شماره دکل رو ببینید . پس باید Firmware آپدیت بشه . Firmware هم از لینک زیر گرفتم . دقت کنید که Firmware زیر برای مدلهای B315s-22 هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

md5sum فایل بالا 4160a1efebce4aeecb25a45692f63869 هست . قبل از شروع به آپدیت با مقایسه md5sum مطمئن بشید فایل بدرستی دانلود شده .

با تشکر از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در این مورد منو راهنمایی کرده بودند .

10. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله درسته توی یک سری فرم ویرهایی که 315 توی ایران داره شناسه دکل رو نشون نمیده و اتفاقا پیشنهاد آپگرید رو بنده به دوستمون علی آقا دادم بود
    به هر حال توی لینک زیر انواع و اقسام فرم ویر برای مودمهای هواوی هست
    برای مدل 315 همون 21.316 خوبه. طریقه اپدیت از طریق نرم افزار multicast هست که توی لینک زیر هم موجوده
    توی لیست های کارت شبکه ای که مودم بهش وصله انتخاب کنید ( حتما از طریق کابل لن باشه )
    مودم رو خاموش کنید و همزمان کلید وای فای و wps رو نگاه دارید و روشن کنید بعد از سه ثانیه وای فای رو رها کنید و بعد از یک ثانیه wps رو

حالا مودم اماده برای ارتقاست . حالا توی مالتی کست استارت رو بزنید اگر از قبل استارت رو بزنید مشکلی نداره

اگر درست انجام داده باشید فقط وای فای روشن می مونه و با استارت شروع به چشمک زدن سریع می کنه یعنی داره دیتا رو می گیره یکبار که کلا اطلاعات رو گرفت وای فای خاموش میشه و توی این حالت دیگه وای فای ثابت می مونه و دیتا دوباره بررسی و تایید میشه اگر اوکی بود وای فای شروع به چشمک زدن ارام می کنه و اپگرید تمومه ( حالا یکی دو سری هم بزارید ادامه پیدا کنه ضرر نداره)
    نهایتا 5 دقیقا زمان می بره من با این روش چندین بار فرم ویر 5186 رو تغییر دادم تا بهترینش رو انتخاب کنم و برای 315 هم باید همینطور باشه
    فرم ویرهای 315
    اخرین ورژن
    ورژن 1006 با قابلیت ussd که کاریر گرامی آقا امین زحمتشو کشیدن m_amin
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یه کم توضیحات بیشتر
    این الان e5186 با فرم ویر lmt برای کشور لیتوانی هست
      محتوای مخفی: LMT 

لینک فایل LMT بهترین فرم ویر
    Last edited by ak313; 19-02-2017 at 22:28.

12. 9 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید شماره دکل رو ببینید البته با Firmware پیشفرض خودش نمیتونید شماره دکل رو ببینید . پس باید Firmware آپدیت بشه . Firmware هم از لینک زیر گرفتم . دقت کنید که Firmware زیر برای مدلهای B315s-22 هست .

md5sum فایل بالا 4160a1efebce4aeecb25a45692f63869 هست . قبل از شروع به آپدیت با مقایسه md5sum مطمئن بشید فایل بدرستی دانلود شده .

با تشکر از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در این مورد منو راهنمایی کرده بودند .

حذف شود...........
    Last edited by sasan.69; 12-12-2016 at 23:12.

14. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله درسته توی یک سری فرم ویرهایی که 315 توی ایران داره شناسه دکل رو نشون نمیده و اتفاقا پیشنهاد آپگرید رو بنده به دوستمون علی آقا دادم بود
    به هر حال توی لینک زیر انواع و اقسام فرم ویر برای مودمهای هواوی هست
    برای مدل 315 همون 21.316 خوبه. طریقه اپدیت از طریق نرم افزار multicast هست که توی لینک زیر هم موجوده
    توی لیست های کارت شبکه ای که مودم بهش وصله انتخاب کنید
    مودم رو خاموش کنید و همزمان کلید وای فای و wps رو نگاه دارید و روشن کنید بعد از سه ثانیه وای فای رو رها کنید و بعد از یک ثانیه wps رو حالت مودم اماده برای ارتقاست حالا توی مالتی کست استارت رو بزنید
    اگر درست انجام داده باشید فقط وای فای روشن می مونه و با استارت شروع به چشمک زدن سریع می کنه یعنی داره دیتا رو می گیره یکبار که کلا اطلاعات رو گرفت وای فای خاموش میشه و توی این حالت دیگه وای فای ثابت می مونه و دیتا دوباره بررسی و تایید میشه اگر اوکی بود وای فای شروع به چشمک زدن ارام می کنه و اپگرید تمومه
    نهایتا 5 دقیقا زمان می بره من با این روش چندین بار فرم ویر 5186 رو تغییر دادم و برای 315 هم باید همینطور باشه

این هم یه کم توضیحات بیشتر
    تشکر اتفاقا دنبالش بودم اما 3372 مدلای مختلفی تو این لینکه برای اپدیت کدومشو انتخاب کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تشکر اتفاقا دنبالش بودم اما 3372 مدلای مختلفی تو این لینکه برای اپدیت کدومشو انتخاب کنم
    برای 3372 از همون لینکی که توی ص اول تاپیک مودم گذاشتم استفاد کنید خوبه. امتحانشو پس داده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •