تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2646 از 3745 اولاول ... 1646214625462596263626422643264426452646264726482649265026562696274631463646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,451 به 26,460 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سوال منم همینجاست که چرا وقتی کسی راضی هست هی میاد هر روز پست میده راضی هستم خب راضی هستی بذار مشکل بقیه حل بشه چرا که همون بنده خدایی که از نماینده اسیاتک میاد نگاه میکنه وقتی پست شما رو میبینه میگه پس خوبه اینهایی هم که میگن بد هست حتما مشکل از خودشونه ! پس اگر مشکل از خودشونه چرا Snr خوبی دارن؟؟!! مگه پشتیبانی اسیاتک رو گذاشتن که شما مثلا هی تماس بگیری بگی برای من خوبه!! نه خیر پشتیبانی رو گذاشتن برای اینکه مشکلات کاربران حل بشه همین تاپیک هم همینطور اگه غیر از اینه که لطفا مدیران بیان بگن که ما به دوستان بگیم هر روز بیان پست بذارن هی بگن برای ما خوبه هم تبلیغ اسیاتکه هم پست ها هر روز بیشتر میشه هم انجمن شلوغ میشه والا!! شاید یه پورسانتی گیر ما اومد!!
    مشکل اینه که از نظر شما هدف وجودی این تاپیک با پشتیبانی یکیه درصورتی که کاملا از اسم تاپیک مشخصه که اینجوری نیست چون در اون صورت باید اسمش رو میزاشتن تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربران آسیاتک ولی الان اسمش بحث و بررسی اینترنت آسیاتک هست و این یعنی هر کاربری مجازه در این مورد نظر خودشو بزاره
    منم هر تستی گذاشتم دلیلی داشته مثلا اون پست دیشب رو دلیلش رو دو خط اول همون پست توضیح دادم پست صبح هم یکی از کابرا خواسته بود
    در مورد پورسانت هم که چیزی نگم بهتره!
    اصلا بحث مظنون بودن نیست !
    من فقط منظورم این بود بعضی از دوستان مثل شما سرعتش همیشه خوبه و برای خیلی ها شرایط این جوری نیست ! ( شما خودتم قبول داری شاید 5 درصد باشی که سرعتش اینه )
    البته من خودم راضیم ، فقط سر شب ها سرعت میاد پایین برام ، تو 195 هم دیروز شکایت کردم برای این موضوع - زنگ هم زدن بهم - احساس کردم دیشب یه خرده بهتر بود - و همینطور آپلودم هم روی 762 گذاشتن
    منم با حرفتون موافقم , هر کسی حق داره از وضعیتش تست بزاره
    ولی اینی که بگیم تستای شما یکم عجیب هستن یا قصد جو دادن دارید یعنی یکم هر چند کوچیک هم که شده به طرف مشکوکیم
    Last edited by sh@y@n; 25-12-2015 at 13:02.

2. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تستهای خوب هم به اندازه گله و شکایت برای فروم لازمه !!
    وقتی کسی میاد وضعیت اسیاتک رو در این تاپیک ببینه نمیاد که طومار شکایات به پشتیبانی رو ببینه! میخواد یه برایندی از وضعیت کسایی که راضین و ناراضین بکنه .

خیلی بده طرف میاد میگه سرعتم امشب بعد از چند ماه شده 500 ... قبلا یک مگ بود .... حالا یکی نیست بگه اون موقع که خوب بود در چند ماه(!) چرا یه توصیه نکردی به بقیه اونا هم استفاده کنند؟ یا حتی بعد دو سه روز خوب شد دوباره این فروم و بقیه ملت رو یادش رفت؟؟

قراره فقط وقت نیاز و مشکلتون واژه های "مشورت و به اشتراک گذاری اطلاعات" تعریف بشن؟؟؟؟

5. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکل اینه که از نظر شما هدف وجودی این تاپیک با پشتیبانی یکیه درصورتی که کاملا از اسم تاپیک مشخصه که اینجوری نیست چون در اون صورت باید اسمش رو میزاشتن تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربران آسیاتک ولی الان اسمش بحث و بررسی اینترنت آسیاتک هست و این یعنی هر کاربری مجازه در این مورد نظر خودشو بزاره
    منم هر تستی گذاشتم دلیلی داشته مثلا اون پست دیشب رو دلیلش رو دو خط اول همون پست توضیح دادم پست صبح هم یکی از کابرا خواسته بود
    در مورد پورسانت هم که چیزی نگم بهتره!

منم با حرفتون موافقم , هر کسی حق داره از وضعیتش تست بزاره
    ولی اینی که بگیم تستای شما یکم عجیب هستن یا قصد جو دادن دارید یعنی یکم هر چند کوچیک هم که شده به طرف مشکوکیم
    چیزی که من میبینم این هست که کسایی که میان تعریف میکنن محدود به چند نفر خاص هست و مداوم هم تعریف میکنن . ولی کسایی که مشکل دارن هر روز نمیان اینجا وقت بذارن هی پست بدن!! خب دیگه مسلما با این وضعیت هر کسی هم باشه پیش خودش میگه حتما حتما جریان تبلیغ یا.... هست.
    حالا ما که وقت نداریم هر روز بیایم اینجا پست بذاریم از وضعیت خراب اسیاتک شما بیاین بذارید موفق و پیروز باشید با کمال احترام.

7. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعد از کلی فحاشی درخواست تخلیه ثبت کردم

9. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تک کانکشن - شهاب

11. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان از پنل 1544 هم تست بگیرین اینجا بزارین:

اینم تست سرور داخلی خودمه سرویس 10 مگ 10 گیگ در ماه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 25-12-2015 at 19:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من سرویس 10 مگ دارم و سرعت دانلودم از سرورهای داخلی خیلی اومده پایین
    دو بار زنگ زدم میگن سرویس شما 1 به 8 هست که میشه 1.25 مگ که این دوباره تقسیم بر 8 میشه و میشه 160 کیلوبایت و اگه سرعتتون از این پایین تر نباشه طبیعیه!!!
    این حرفا معنیش چیه؟
    Last edited by mahyar21; 25-12-2015 at 19:43.

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان من سرویس 10 مگ دارم و سرعت دانلودم از سرورهای داخلی خیلی اومده پایین
    دو بار زنگ زدم میگن سرویس شما 1 به 8 هست که میشه 1.25 مگ که این دوباره تقسیم بر 8 میشه و میشه 160 کیلوبایت و اگه سرعتتون از این پایین تر نباشه طبیعیه!!!
    این الان دقیقا یعنی دزدی دیگه فک کنم؟
    طبق قراردادی که موقع ثبت نام امضا کردید هستش و فکر هم نکنم با شکایت کردن هم به نتیجه برسید
    درکل فقط برای عده خاصی سرعت شبانه باز هستش.

16. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •