توی این تست rssi نمی تونه نود باشه شاید منظورتون rsrp هست
احتمالش هم هست که موبایل روی حالت پلاس هست و این اطلاعات یک باند باشه
مطمئنید حالت پلاس نیست؟
توی این تست rssi نمی تونه نود باشه شاید منظورتون rsrp هست
احتمالش هم هست که موبایل روی حالت پلاس هست و این اطلاعات یک باند باشه
مطمئنید حالت پلاس نیست؟
پلاس نیست و RSSI هست
RSSI گوشی با مودم خیلی اختلاف داره RSSI ضعیف تر هست ولی عملا هم کارکرد شاید بهتر هم باشه!
شک دارین اسکرین بگیرم ببینید!
شما با گوشی دانلود شبانه میکنی گوشیت ذوب نشده؟
دیگه الان گوشیا پرچمدار این قدرت دارن که اصلا داغ نمیکنن انگار ن انگار گوشی داری کار میکشی ازش!
بعد گوش فلز هست چسبیده به شیشه بیرون هم ک هوا سرده هدسینک شده براش
بزارید خوبه
ار اس اس آی 90 میشه یه چیزی حدود ار اس ار پی 110 یعنی نزدیک داغون
هرچقدر هم که پرچمش بالا باشه اسمش گوشیه . چیزی به اسم باطری هم داره . به هرحال امیدوارم پرچمش نسوزه
دوستان من اینو چسبوندم به شیشه بعد پشتشم یه کاغذ اما خاموشه و شبها استفاده دارم ولی دست زدم دیدم داغ میشه خواستم بدونم نسوزه یه وقت !؟مرسی
فکرکنم منطورت از اینو e3372 باشه . مثل اینکه داغ کردن زیاد e3372 طبیعیه . سوخت هم فدای سرت میری یکی دیگه میخری قیمتی نداره که
مودم یک متر جابجا میکنم جایی که میدونم سگنال خوبه روی باند هفت بعدش راحت اس ای ان ار میاد رو ۲۳ مشخصات عالی یعنی با زلزله هم قطع نمیشه اما سرعت در حدود پنج مگابیت اما وقتی بر میگردونم سرجای اول با اس ای ان ار ۴ حتی سرعت ۲۳ مگابیت میگیرم ! فقط میتونه توجیه این باشه که میره رو دکل دیگه و اون دکل پهنای باندش شدیدا داغونه وگرنه مشخصات عالیه رو هر دو باند اما در اون نقطه سرعت متاسفانه بسیار داغونه. الان مشکلم اینه که با هر باد و بارون انتنم میره اما سرعتش در طول روز تقریبا ثابته اگرم اون یک متر جابجا کنم و سیگنال قوی بشه و قطعی نباشه اونوقت سرعت جالبی ندارم ، تو تایم خلوتم تست کردم نهایت یکم بره بالاتر یعنی اینقدر کم پهنای باند دادن بهش! البته نظر منه که میره رو دکل دیگه وگرنه چیز دیگه به ذهنم نمیرسه. نظر شما چیه!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 12-12-2016 at 20:50.
e3372 رو از ایرانسل بگیرم بهتره یا از بازار تهیه کنم... سرعت دانلود باهاش چطوره!؟ ...
تو این رنج قیمت یا بالاتر مودم دیگه ای هم هست که وای فای رو هم پشتیبانی کنه!؟
این مودمهای ایرانسل ساخت کدوم شرکت هستند؟
و در اخر مود D-100 ارزش خرید داره!؟
Last edited by Argada; 12-12-2016 at 21:33.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)