با توجه به اینکه من معاف از رزم هستم و لیسانس دارم (خیر سرم) و نیرو انتظامی افتادم
درجه من چی میشه میگن کف درجه برای معاف از رزم هاست
الان به معاف از رزم های لیسنانسه چی میدن؟
با توجه به اینکه من معاف از رزم هستم و لیسانس دارم (خیر سرم) و نیرو انتظامی افتادم
درجه من چی میشه میگن کف درجه برای معاف از رزم هاست
الان به معاف از رزم های لیسنانسه چی میدن؟
اس 2
.................
معاف از رزم نباشی سنگین تری
سلام دوستان من 11/23 اعزامم با دیپلم کار خاصی باید انجام بدم؟ برگ سبز هم همون موقع برام صادر کرد دانشجوی انصرافی ...![]()
دقیقا اینا سوالات منم هستن در مورد ۰۱
+ اینکه وضعیت کمد چطوری هست اونجا؟ یعنی قفل ببریم کافیه یا زنجیر هم میخواد؟ فضای داخل کمد تقریبا چه اندازه هست؟!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
درباره خرید خدمت سربازی این جور که معلوم هست بایدمجلس لایجه بودجه را برسی کنه و بعد اگه تایید شد شروع به فروش میکنند
و از اونجایی که بودجه کم دارند شکی نیست که باید دست به فروش بزنند با این کم شدن پول نفت
حالا تو این مطلب کاملا گفته مراحل تایید شدن این بودجه را توضیح داده
انگار اخر دی میشه
از 15 اذز تا اخر اذر
نمایندگان مجلس از زمان چاپ و توزیع لایحه بودجه سالانه کل کشور و پیوستها و سوابق آن تا مدت ده روز مىتوانند پیشنهادهاى خود را به کمیسیونهاى تخصصى مجلس تقدیم کنند.
و از اول دی تا 15 دی
کمیسیونهاى تخصصى هم موظفند حداکثر تا پانزده روز پس از چاپ و توزیع لایحه، گزارش خود را به کمیسیون تلفیق تقدیم کنند.
و از 15 دی تا 30 دی
کمیسیون تلفیق لایحه بودجه نیز موظف است حداکثر ظرف پانزده روز پس از پایان مهلت گزارش کمیسیون تخصصی، ضمن رسیدگى به گزارش کمیسیونهاى تخصصى گزارش نهایى خود را تنظیم و به مجلس شوراى اسلامى تقدیم کند.
که میشه اول بهمن 1393 همه چیز مشخص شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با حرفی که برای خرید سربازی گفته شده که کسانی که نمیخواند بخرند با تا 22 بهمن خود را معرفی کنند برای سربازی
انگار با تا نزدیکی های بهمن صبر کرد دید چی پیش میاد
درباره سرباز فراری هم نمیدونم چیکار میکنند البته به درد زندان نمیخوره سرباز فراری جمع کنه زندانی کنند به درد پادگان هم نمیخوره یکی مثل من که سنش بالا هست را ببره خدمت
اگه برای فروش بزارند و مجبورند جریمه نقدی بگیرند تا این سربازفراری ها با سن 27 تا 50 سال اگه هستند
من خودم سرباز فراری هستم ترسی ندارم اگه نفروختند
فروختند چه بهتر نفروختند مثل همه این سال ها به فعالیت خودم ادامه میدم
Last edited by POP_0098; 14-12-2014 at 04:57.
در مورد موبايل ، در رورودى درب جنوب يك اتاقكى است كه ميتو نيد گوشيتون رو اونجا امانت بذارين و هر وقت از پادگان خارج شديد ازش استفاده كنيد، ٢ سال قبل كه هفته اى هزار تومن هزينش بود، در ضمن داخل ٠١ تلفن كارتى زيادي وجود داره و همچنين شما مي توانيد شماره ٠١ و داخلى يگان خودتون رو به خانواده بدين تا اون ها هم با شما تماس بگيرن
روزى كه شما از درب جنوب وارد شديد شما را وارد سالنى به نام سالن پذيرش مي كنند انجا ابتدا دو فرم رو پر مي كنيد سپس در يك رديف سه يا ٤ نفره كنار هم مي نشنيد و به طور رندوم هنگ و يگانتون مشخص ميشه ، دو سال قبل من رو هنگ٢ و يگان ٧٣٢ بودم اولين يگان از درب جنوب با ناحيه نظافت زياد اما خوشبختانه ناحيه نظافت گروه ما داخل اسايشگاه بود و ما نيم ساعت دير تر از ديگران از يگان خارج مي شديم
اگر حوصله داريد كه هم با سرباز و فرمانده يگان كنار بياين ، منشى يگان شدن خيلي خوبه ، موقعى كه همه در ميدان در حال تمرينن شما در دفتر نشستى و لوحه نگهبانى بچه ها دست شماست ، ناحيه نظافت نداريد و...
اما اگر منشى نشد ، ناحيه نظافت بر اساس گروه مشخص ميشه و هر گروه ١٠ تا ١٢ نفره ناحيه نظافت ميتونه داخل اسايشگاه ، سرويس بهذاشتى ، و اطراف يگان باشه و همجنين يك كروه مسئول سلف ميشه
به نظرم بيشتر قرص هاى ويتامين مثل c و سرماخوردگى به همراه داشته باش با لوازم شخصى ، بوفه ٠١ خيلى كاملا و هر چى كه بخواين اونجا هست حتى هر روز ميوه تازه هم مياره كنار بوفه يك ساندويچى داره كه بد نيست،
كمد ها قفل ندارند يعنى جاى قفل روي كمد گذاشته شده همان روز اول به شما ميگن كه حتما از بوفه قفل تهيه كنيد مسله مهم اينكه شما نميتونيد هر چيزى رو در كمد بزاريد كمد بايد مرتب و منظم بر اساس اموزشى كه به شما ميدن باشه يهنى در طبقه اول حوله حمام و يك دست لباس در طبقه دوم اينه ، قران ، مسواك، و حوله صورت كه به صورت سه گوش جلوي اينه قرار ميدين ،اگر ساك به همراه داشته باشيد بايد بزاربن داخل كيسه انفرادى و كيسه رو بزارين زير تختتون، در ضمن يك قفل هم براى كيسه انفرادى به همراه داشته باشين
بعد از اتمام هفته اول شما مي توانيد پنجشنبه (تعطيله) و جمعه ها به غير از مواقعى كه نگهبان نيستيد با لباس شخصى داخل شهر بريد و بايد قبل از خاموشى (٢١:٣٠) برگرديد البته دو سال قبل دژبانى ٠١ روى اين مسله زياد گير نبود، و هچنين بعد از ظهر ها مي تونيد از مرخصى ساعتى استفاده كنيد
در مورد هنگ بگم كه دو سال قبل فرمانده هنگ٢ خيلى ادم سخت گيرى بود به خصوص يگان ما هم چسبيده بود به هنگ اما دو سال كه ايشون از ٠١ رفتن و جانشين ٠٢ شدن ان زمان فرمانده هنگ ١ سرهنگ شاه مرادى بود واقعا ادم مهربون و بچه هاى هنگ ١ هميشه به راحتى مسهور بودن البته اين قضيه مربوط به ٢ سال قبله و ممكنه ايشون هم از ٠١ رفته باشن،
وای ادم اینا رو میشنوه استرس میگیره این سربازیم ترسناکه خدا کنه پولیش کنن راحت شیم
sent from my android phone
واسه آموزشی ماشین اصلاح ببریم؟(صورت من خیلی حاصل خیزه یه هفته اصلاح نکنم راحت میتونم عضویت داعش رو بگیرم) از یکی که تو ارتش آموزشی رفته بود پرسیدم میگفت زمان ما فقط تیغ اجازه میدادن، اگه هم بتونی ببری احتمالش زیاد هست ازت بدزدکلا اگه امکانش هست یه توضیح درباره این قضیه دزدی و حفاظت از وسایل بگید، آخه ما هرچی گفتیم با خودمون ببریم گفتن نبر ازت میزنن![]()
یه سوالم من بپرسم، برای بیمه سربازی باید چی کار کنیم؟ خودشون کاراشو انجام میدن یا باید بیفتیم دنبالش؟ کی باید دنبال کاراش بیفتیم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)