تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2645 از 4751 اولاول ... 1645214525452595263526412642264326442645264626472648264926552695274531453645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,441 به 26,450 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته من تا روزی که این بازیا شروع شد از قرارداد سه ماهه ام 23 روز دانلود داشتم که می کنه تقریبا 80 گیگ.
    الانم سرعت شبا 25 کیلوبایته.
    اون 45 گیگ که فرمودین احتمالا مصرف ایشون بوده.چون مال من بیشتره.نمیشه استناد کرد.
    درسته کاملا نمیشه یک حکم قطی صادر کرد . ولی احتمال اینکه زمانی که سیاست محدودیت برای اکو 2048 ها اعمال شده بوده شما 35 گیگ دانلود کرده بودید و مثلا از روز 10 ام تا 23 ام قرارداد شما جزء این قانون به حساب اومده. دقیق شما در چه تاریخی نتونستید از 25 KB/s بیشتر در تایم رایگان دانلود کنید؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درسته کاملا نمیشه یک حکم قطی صادر کرد . ولی احتمال اینکه زمانی که سیاست محدودیت برای اکو 2048 ها اعمال شده بوده شما 35 گیگ دانلود کرده بودید و مثلا از روز 10 ام تا 23 ام قرارداد شما جزء این قانون به حساب اومده. دقیق شما در چه تاریخی نتونستید از 25 KB/s بیشتر در تایم رایگان دانلود کنید؟
    از شب 13 آبان سرعت شبانه 15 کیلوبایت شد.دو سه روز 15 تا بود بعد 25 شد الانم هنوز 25 مونده.
    از دوستان یکی بود که دقیقا 8 روز بود سرویسشو تحویل گرفته بود مال اونم 15 کیلوبایت شد.تبلیغاتم باعث شد سرویس عین دسته گلشو ول کنه بیاد 2048 شاتل بگیره،مال اونم اینجوری شد.

3. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تورنت رو محدود کرده.من که راه حلی نتونستم پیدا کنم.وی بی ان هم جواب نداد.
    می خواین ماهی 93 هزار تومن بریزین توی حلق شرکتی که حتی اجازه نمیده از سرویستون اونطور که دوست دارین استفاده کنین؟من جای شما بودم نمی کردم این کارو.
    512نا محدود رو از یه جای دیگه بگیرین که محدودیت نذاره براتون.مبین نت مثلا.
    من ساکن قم هستم و اینجوری که توی سایتش دیدم اینجا خدمات نمیده. بعدم انگار نوشته کلا برای خانگی 128 به بالا نمیده.
    نمی دونم اینجا جا هست یا نه ولی می خواستم بپرسم کسی می تونه بگه برای مشترک شدیدا پرمصرفی مثله من(ماهیانه بیشتر از 200 گیگ حجم دانلود رایگان و غیر رایگان نیاز دارم) از کدوم شرکت می تونم زیر 90تومن یک سرویس خوب بگیرم. ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من ساکن قم هستم و اینجوری که توی سایتش دیدم اینجا خدمات نمیده. بعدم انگار نوشته کلا برای خانگی 128 به بالا نمیده.
    نمی دونم اینجا جا هست یا نه ولی می خواستم بپرسم کسی می تونه بگه برای مشترک شدیدا پرمصرفی مثله من(ماهیانه بیشتر از 200 گیگ حجم دانلود رایگان و غیر رایگان نیاز دارم) از کدوم شرکت می تونم زیر 90تومن یک سرویس خوب بگیرم. ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که سرویسای اکو رو هم محدودیت گذاشته براش نمیشه این حرفو زد ولی اگه اینجوری نمی شد،شما یه سرویس 2048 از شاتل می گرفتین،بعد یه سرویس 2048 یک ساله هم فقط برای دانلود شبانه تون.اون یک ساله رو روزا استفاده نمی کردین.شبا دو تا سرویس با هم همزمان دانلود می کردن.هم هزینش پایین می شد هم دانلودتون زیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از شب 13 آبان سرعت شبانه 15 کیلوبایت شد.دو سه روز 15 تا بود بعد 25 شد الانم هنوز 25 مونده.
    از دوستان یکی بود که دقیقا 8 روز بود سرویسشو تحویل گرفته بود مال اونم 15 کیلوبایت شد.تبلیغاتم باعث شد سرویس عین دسته گلشو ول کنه بیاد 2048 شاتل بگیره،مال اونم اینجوری شد.
    مال من هم از ۱۳ آبان خراب شده بود. اما چند روزیه که درست شده

این جدول رو ببینید:
    Last edited by hadiceberg; 15-11-2010 at 14:48.

7. این کاربر از hadiceberg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مال من هم از ۱۳ آبان خراب شده بود. اما چند روزیه که درست شده

این گراف رو ببینید:

طبق این عکستون مال شما از 20 ام درست شده.
    مال منم دقیقا از 20 ام 25 کیلوبایت شده.
    نتیجه می گیریم که از روز 20 ام محدودیت رو برداشتن،مال شما برگشته به حالت طبیعی،ولی مال من که بالای 80 گیگ دانلود داشتم،مشمول همون قانون مسخره شده و سرعتش به همین خاطره که از 25 کیلو بایت بالاتر نمیره.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اتفاقا شاتل تو قم هم سرویس اکو 2048 میده و باید با نماینده فروشش صحبت کنید این رو هم بگم قبلا که شاتل سرویسها رو محدود میکرد با V p n میشد دورش زد یکی از همشهریان شما دانلودش خیلی زیاد شده بوده و شاتل نمیتونسته جلوش رو بگیره Down stream رو واسش آورده بودند پایین. اگر می تونید از شرکتی نامه جور کنید بهتره 1 مگ از مخابرات قم بگیرید که قیمتش حدودا 40 تومن هست و نامحدوده.شما می تونید داخل تاپیک زیر زودتر به نتیجه برسید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با توجه به این توضیحات اخیر این قانون مسخره تا چند روز دیگه باید تو این محدودیت بمونیم تا درست بشه؟ اصلا درست میشه یا موکول میشه به بعد از تمدید دوره؟

در آغاز فعالیت ssevda2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Iran-Rasht

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان مفید بود

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاتل انگار صفحه fairusepolicy اپدیت کرده

بگذارید خیال همتون را راحت کنم تا وقتی که شرکت زیر ساخت این قدر اینترنت را گران می فروشد از فکر اینترنت پرسرعت و دانلود نامحدود بیایید بیرون .

این پهنای باند اینترنت که شاتل می فروشه اشتراکی هست shared bandwidth

وقتی یک نفر دانلود می کنه همه پهنای باند مصرف میشه چیز زیادی به بقیه نمی رسه و بقیه افراد ی که از اون پهنای باند استفاده می کنند سرعتشون وحشتناک پایین میاد و پینگشون هم وحشتناک بالا میره.

خیلی ساده هست . حالا اگر در این زمان شاتل پهنای باند را زیاد کنه همه چیز درست میشه ولی زیاد نمی کنه برای چی برای این که پهنای باند گرون هست دیگه براش صرف نمی کنه.

تا وقتی اینترنت که شرکت زیر ساخت و مخابرات می فروشن به شرکتها ارزون نشه وضع درست نمیشه

اینطور که معلومه اصلاً یک عده نمی خوان اینترنت ارزون بشه.

شاتل هم البته اینترنت را ارزون نمی فروشه از سود خودش نمی گذره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •