تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2645 از 3745 اولاول ... 1645214525452595263526412642264326442645264626472648264926552695274531453645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,441 به 26,450 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان کیفیت نت همه اوکیه ؟ اگه اینقدر خوب شده تا دوباره اسیاتک بگیرم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    نه بابا سرعت مثل قبله - شبانه هم محدوده برا من
    اینجا بعضیا خوب جو میدن با تستای سرعت بالاشون ! کسی ندونه فکر میکنه همه جا از این خبراس !

3. 6 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینجا بعضیا خوب جو میدن با تستای سرعت بالاشون ! کسی ندونه فکر میکنه همه جا از این خبراس !
    والا برای منم افتضاح هست چه روزانه چه شبانه چه تایم رایگان حتی snr بنده هم از 19 پایین تر نمیاد در اکثر مواقع و باز هم دانلود از سرور خود اسیاتک 250 یا 200 هست سرورخارجی که 100 تا 150 والا میترسم معترض بشم بقیه بگن نه اینجور نیست اما در کل سوالی که برای من همیشه توی این تاپیک مطرح بوده اینه که وقتی کسی راضی هست از سرعتش میاد بیان میکنه که مثلا نمایندگان و مجموعه اسیاتک ببینن که ملت راضی هستن و برن محدودیت ایجاد کنن و پهنای باند کمتری از زیر ساخت بگیره!!

حالا که بعضی ها از حد مجازم بیشتر سرعت دارن و اگر این هدف رو ندارن پس هدف تبلیغ اسیاتکه؟ که بازم باعث مشتری اوری اسیاتک و در نتیجه شلوغی و ترافیک و کمتر شدن سرعت خودشون میشه شما از هر جهتی بخوای حساب کنی قاعدتا وقتی کسانی مشکلاتی دارن مطرح میکنن تا حل بشه نه وقتی راضی هستن

حتی شما توی انجمن و تاپیکهای خارجی هم برید در هر مورد حتی ویندوز و مشکلاتش حتی اینترنت و مشکلاتش همه اونایی که مشکل دارن مطرح میکنن و بقیه اگه راه حلی داشته باشن میگن و هیچ وقت کسی نمیاد بگه منکه سرعتم فلانه و هی پست بذاره و برای من سواله شده این قضیه شاید هم ما ایرانی ها وقتی اینترنتمون حتی با وضعیت خوبش به پای اینترنت افغانستان و عراق هم نمیرسه واقعا خوشحالی زیادی میکنیم و همیشه همینجور بودیم !!
    انشاالله امید به اینکه مشکلات حل بشه و بقیه هم در صدد حل مشکلات دیگران بر بیاد نه هی گفتن برای منکه درسته و خوبه!!
    Last edited by amin885; 25-12-2015 at 12:09.

5. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس طبق دیدگاهی که شما دارید خودتون هم که تست سرعت پایین میزارید قصد دادن جو منفی دارید و همه فکر میکنن همه جا از این خبراس
    اینجا تاپیک آسیاتکه و هر کسی حق داره از وضعیتش تست بزاره و هر تستی هم فقط مربوط به خود شخص میشه چون وضعیت نت جوریه که حتی دوتا همسایه که از یک مرکز هستن ممکنه وضعیت متفاوتی داشته باشن , باید سعی کنیم کمتر به همدیگه مظنون باشیم

7. 3 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

راستش برای من یه مدته خوب شده
    ولی نمی دونم واسه بقیه چه جوریه
    ولی این رو می دونم که اینترنت در همه جا یه جور نیست!

9. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس طبق دیدگاهی که شما دارید خودتون هم که تست سرعت پایین میزارید قصد دادن جو منفی دارید و همه فکر میکنن همه جا از این خبراس
    اینجا تاپیک آسیاتکه و هر کسی حق داره از وضعیتش تست بزاره و هر تستی هم فقط مربوط به خود شخص میشه چون وضعیت نت جوریه که حتی دوتا همسایه که از یک مرکز هستن ممکنه وضعیت متفاوتی داشته باشن , باید سعی کنیم کمتر به همدیگه مظنون باشیم
    سوال منم همینجاست که چرا وقتی کسی راضی هست هی میاد هر روز پست میده راضی هستم خب راضی هستی بذار مشکل بقیه حل بشه چرا که همون بنده خدایی که از نماینده اسیاتک میاد نگاه میکنه وقتی پست شما رو میبینه میگه پس خوبه اینهایی هم که میگن بد هست حتما مشکل از خودشونه ! پس اگر مشکل از خودشونه چرا Snr خوبی دارن؟؟!! مگه پشتیبانی اسیاتک رو گذاشتن که شما مثلا هی تماس بگیری بگی برای من خوبه!! نه خیر پشتیبانی رو گذاشتن برای اینکه مشکلات کاربران حل بشه همین تاپیک هم همینطور اگه غیر از اینه که لطفا مدیران بیان بگن که ما به دوستان بگیم هر روز بیان پست بذارن هی بگن برای ما خوبه هم تبلیغ اسیاتکه هم پست ها هر روز بیشتر میشه هم انجمن شلوغ میشه والا!! شاید یه پورسانتی گیر ما اومد!!

11. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

راستش برای من یه مدته خوب شده
    ولی نمی دونم واسه بقیه چه جوریه
    ولی این رو می دونم که اینترنت در همه جا یه جور نیست!
    سپاس از شما که هم خوبیشو میگید هم مشکلاتشو حداقل اینجوری قابل قبوله اما وقتی هی میان عکس میذارن این تایم رایگان من این سرعت من فقط هدف اینه اونایی که مشکل دارن حسرشون بیشتر دربیاد که چرا برای من اینجوره!!

13. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اینم تست سرعت 512 محدود تایم رایگان

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اصلا بحث مظنون بودن نیست !
    من فقط منظورم این بود بعضی از دوستان مثل شما سرعتش همیشه خوبه و برای خیلی ها شرایط این جوری نیست ! ( شما خودتم قبول داری شاید 5 درصد باشی که سرعتش اینه )
    البته من خودم راضیم ، فقط سر شب ها سرعت میاد پایین برام ، تو 195 هم دیروز شکایت کردم برای این موضوع - زنگ هم زدن بهم - احساس کردم دیشب یه خرده بهتر بود - و همینطور آپلودم هم روی 762 گذاشتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

برای من سرویس ۴ مگ را

روی ۵ مگ بستن و آپلود هم به درخواست خودم روی ۱ مگ بستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •