تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2644 از 4105 اولاول ... 1644214425442594263426402641264226432644264526462647264826542694274431443644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,431 به 26,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کسی که بلد نبود پادگان شهید رجایی کرمانشاه چجوریه مثل اینکه اولین نفرم توی این انجمن که میخام برم این پادگان. بگذریم...
    یه سئوال دیگه قانون سه شاهدی هنوز برقراره؟ منظروم اینه که مثلا یکی پدرش جبهه بوده ولی سابقه اش ثبت نشده و سه تا از همرزماش میومدند امضا می کردند که طرف جبهه بوده با فلان سابقه. این طرح هنوز پابرجاست؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

چه طوری میشه 1 نفررو لو داد؟ بگیم این طرف از 30 کیلومتر ی پادگان هم رد نشده ولی کارت پایان خدمت دستشه برن سوابقش رو چک کنن بفهمن .کارت پایان خدمتشو ابتال کنن .
    حالا چه کاریه بزار طرف زندگیشو بکنه به کار مردم چیکار داری

sent from my android phone

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

البته اینم بگم همسایه ما یه پسر مشروبخور دختر باز عوضی داشت محله ازردستش زله بود زنگ زدیم 110بردنش دو سال سربازی ادمش کردن خدایییش

4. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

حالا چه کاریه بزار طرف زندگیشو بکنه به کار مردم چیکار داری

نمیشه که داداش 1 نفر راست راست راحت بچرخه بدون خدمت رفتن کارت پایان خدمت دستش باشه. ما تو دلمون ترس از برجک و بازداشت باشه؟

6. 2 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

من بدبخت همین ترسه که باعث شده تا فوق خوندم الانم از ترس سربازی کنکور دکتری ثبت نام کردم ای دست رو دلم نزار خونه ولی اگه ادم مزاحم و مردم ازاری نیست خدا رو خوش نمیاد کاریش نداشته باش تو مملکت ما طرف میلیون بشکه نفت میخوره صداش در نمیاد حالا یکی نرفته سربازی که نرفته به ما چ ه

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من 20 روز پیش خدمتم تموم شد 21 ماه تمام خدمت کردم اعرامی 1391/12/01- مرکز آموزش: مالک اشتر اراک-یگان خدمتی: ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان....- معاف از رزم بودم- ماشین تحویلم بود- با مدرک لیسانس اعزام شدم. خوشحال میشم بتونم به دوستان کمک کنم چون خودم موقع اعزام( دوسال پیش همین مواقع) خیلی از دوستان در همین تاپیک کمک گرفتم. راستی این قضیه فروش خدمت من رو که دو سال از عمرم رو تو خدمت بودم و شب و روز گشت میزدم. بسیار عصبانی کرده. احساس میکنم پشت گوشام مخملی بوده که خدمت رفتم. از موقعی که -به قول آقایون -خدمت مقدس سربازی رو میفروشن. معلوم شد که مقدسات هم قیمتی دارن
    سلام مبارکه. منم برای آموزش مجدد ، دی ماه اعزام میشم مالک اشتر اراک. ممنون میشم یه سری توضیحات بدید. قربانت

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

من 10 روز دیگه اعزامم
    نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان
    معاف از رزم هم هستم
    لیسنانس هم دارم
    نمیدونم معاف از رزمی به دردم میخوره یا نه ولی برام مهم نیست شاید اگر به عقب بر میگشتم اصلا سراغ معافی نمیرفتم
    همه میگن همون کارهای سرباز های عادی رو میکنی فقط اسمت بد در میره
    کلا از نیرو انتظامی میترسیدم صاف هم نیرو انتظامی افتادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

وقتی ادم بخواد شرایط و محیط جدیدی رو تجربه کنه که شناختی جز حرف های دیگران نداره کمی نگران یا استرس داشتن طبیعیه (بخصوص وقتی که دل خوشی از شرایطی که در ان قرار میگیره نداشته باشه).اما وارد کردن فشار عصبی و روحی از همین ابتدا شرایط را تا پایان حدمت سخت میکنه ، شما در اموزشی عملا جز سختی فیزیکی چیزی احساس نمی کنید و همچنین همه در یک شرایط هستند (یعنی از لحاظ مدت خدمت ) به جرات نه تنها من بلکه همه افرادی که خدمت رو تجربه کرده باشند میگن که بهترین دوران خدمت آموزشیه.
    اصل خدمت بعد از اموزشی است ، فشار روحی یک طرف ، شاید اخلاق نا پسند برخی پرسنل کادر هم یک طرف دیگر. من خودم یک مدتی بعد از تقسیم در یگان همیشه احساس کلافگی و خشم داشتم که این ۲۱ ماه کی تمام میشه و عملا اعصابم ضعیف شده بود اما تصمبم گرفتم هر روز صبح وقتی وارد پادگان میشم بیخیال همه چی شم و مطمن یاش که افرادی که خدمت میکنند همبن طوری اند و اگر نه هر ثانیه و دقیقه اش جهنم میشه.
    باز خوب شما سوال و مشاوره از بچه های تاپیک میگیرین ، زمانی که من دو سال و نیم قبل اعزام شدم از وجود همچین تاپیکی بی خبر بودم بک روز دفترچه رو پست کردم ، اول ماه هم ساک رو بستم رفتم ۰۱.
    ایول پس شما هم 01بدین.من هم اعزام دیماه به همینجام
    اگه میشه یه مقدار منو راهنمایی کنید راجع به این پادگان
    چیا باخودم ببرم؟کدوم هنگ و گروهان و ... خودومو جا کنم؟؟چه مسئولیتی رو قبول کنم که کمتر تو سرما باشم؟اعم از نظافت و .. .5شنبه جمعه تعطیله رژه و اینا؟مثلا بخوایم یه دوری تو شهر بزنیم میزارن لباس شخصی خارج بشیم؟
    و مهمترین نکته:موبایل ساده 1100میشه ببرم دم در تحویل بدم بعد هروقت خواستم تماس بگیرم؟
    خدا عوضت بده که راهنمایی میکنی داداش

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این درسته که هر کس به مشمولان غایب کار بده باید هزینه 1 سال یک سرباز رو جریمه بده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام

دوستان فکر کنم شامل سرباز فراری ها هم بشه . به چند دلیل :

1- فوتبالیست ها هم که دروغ گفتن و کارت معافیت پزشکی قطع نخاعی گرفتن و ... به عبارتی جرم کردن . در صورتی که گفتن که میتونن بخرن سربازی شون رو. ... . پس سربازی فراری ها هم میتونن .

2- دولت شدیدا کسر بودجه داره و باید بودجه رو از راهی تامین کنه . و فکر کنم این شامل تمام افراد بشه .

واسلاتم ...
    این مورد برای بودجه 94 در نظر گرفته شده، بودجه ای که هنوز تصویب و اجرایی نشده باشه چطور میتونه کسری بودجه بیاره؟

در ضن گفتیم باید تصویب بشه آیین نامه و... تا اون موقع 100 بار نظر عوض میکنند.

این فروش سربازی که هنوز طرحه ولی 2 تا از پسر عمه هام که تازه دیپلم هم ندارن سیکلن. سربازیشون رو خریدن یکی با معافیت یکی هم نمیدونم جدیدا خرید 1 ماه پیش.

اینا چه طوری میخرن؟ اون رابطه کیه؟ اون فرد کیه که کارت پایان خدمت میده ؟ تازه 1 هفته پیش از هند هم برگشتن 2 نفره پس کارتشون کاملا قانونیه.ولی کار غیر قانونیه ولی اون کارت که بهشون داده کاملا معتبره
    خلاف همیشه میشه ولی به هر حال ریسک داره، البته بعد کارت های هوشمند کمتر شده ولی باز هست....

چه طوری میشه 1 نفررو لو داد؟ بگیم این طرف از 30 کیلومتر ی پادگان هم رد نشده ولی کارت پایان خدمت دستشه برن سوابقش رو چک کنن بفهمن .کارت پایان خدمتشو ابتال کنن .
    بازرسی نظام وظیفه.

این درسته که هر کس به مشمولان غایب کار بده باید هزینه 1 سال یک سرباز رو جریمه بده؟
    والله شما چسبیدین از قانون هایی که هنوز قراره اجرایی بشه.

البته این مورد دیگه نیاز به تصویب نداره و سردار کمالی گفتن که از مهر 94 اجرایی میشه و غیر اون دستگیری و... هم خواهند داشت.

االمن همیشه کارت پایان خدمتم پیشم هست، دوستان میگن با خودت نگردون گم میشه ولی من میگم وقتی خودمون در تورهای ایست و بازرسی کسانی که کارت نداشتن را می بردیم برای استعلام و اگه امکان استعلام نداشتیم مدارک نگه میداشتیم و هزار مصیبت دیگه باید حداقل خودم مدارکم پیشم باشه.

13. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •