تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2644 از 4428 اولاول ... 1644214425442594263426402641264226432644264526462647264826542694274431443644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,431 به 26,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی میگم مشکل نویز دارم طرف برداشته میگه اسپیلیترت خرابه !!! میگم با دوتا اسپیلیتر امتحان کردم با اینترنت مخابرات هم چندروز پیش مشکلی نداشتم میگه نه اشتباه میکنی حالا باید از میکروفیلتر استفاده کنی شده منم سریع دیگه گوشیو گذاشتم بابا میکروفیلتر که همون اسپیلیتره که فقط خروجی دیتا نداره مرتیکه احمق نمی فهمه مشکل از طرف من نیست اصلا مودم مستقیم به دم در وصل میشه SNRاش 6. خبر مرگشون با این پشتیبانیشون...
    اگر شما از دم در هم تست گرفتی و snr روی 6 هست. باید از طریق مخابرات اقدام کنی. یعنی در اصل مشکل از مخابرات تا دم در خونه شما هست.یا وقتی این مشکل بوجود می آید می تونی با مسئول شبکه پارس آنلاین نه کسی که اپراتور پشتیبانی فنی هست تماس بگیری که فرد متخصص می فرستند اول از سر خط تست می گیرند بعد خودشون می رن مرکز مخابراتی شما از آنجا مشکل رو پیگیری می کنند. اگر از این طریق هم جواب نگرفتی به نظر باید اقدام کنی که یک خط جدید بگیرید.

2. 2 کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر شما از دم در هم تست گرفتی و snr روی 6 هست. باید از طریق مخابرات اقدام کنی. یعنی در اصل مشکل از مخابرات تا دم در خونه شما هست.یا وقتی این مشکل بوجود می آید می تونی با مسئول شبکه پارس آنلاین نه کسی که اپراتور پشتیبانی فنی هست تماس بگیری که فرد متخصص می فرستند اول از سر خط تست می گیرند بعد خودشون می رن مرکز مخابراتی شما از آنجا مشکل رو پیگیری می کنند. اگر از این طریق هم جواب نگرفتی به نظر باید اقدام کنی که یک خط جدید بگیرید.
    من فکر میکنم به احتمال زیاد مشکل از اسپیلیتری هست که تو مخابرات رو پورت من گذاشتن یعنی ذره ای شک ندارم تو این مورد. میتونن عوض کنن برام؟؟؟ چون شنیدم بعضی ها که اسپیلیترشون خراب شده که عوضش کردن به درخواست ISP

کسی هم اینجا اطلاعاتی داره در موردش؟؟ اصلا تو جایی که خط من رانژه میشه همچنی چیزی هست؟؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن خطت روی 4 مگ بستن (512 محدود - تهران هستم..)
    الان که 72 ساعت از وصل شدنم میگذره سرعتم بهتر شده و 200 کیلو با IDM دانلود دارم..

در ضمن این میکروفیلتر که تو فروش تجهیزات پارس آنلاین هست چیه ؟؟ تاثیری تو برطرف کردن نویز خط تلفن داره یا نه زیاد مهم نیست ؟
    بجز پارس آنلاین از جایی میشه خرید ؟
    Last edited by ali_agha1981; 27-11-2013 at 00:09.

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز این ایمیل برای من اومده

یعنی ما هم 9 مگی شدیم ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا جدی جدی مثل اینکه 9 مگی شدیم

سرعت دانلودم رفته روی 1 مگ در ثانیه

Last edited by DJMOKHTAR; 27-11-2013 at 00:50.

7. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دانلود کن فیلم سریال بازی موزیک . وای کاش جات بودم

9. این کاربر از mrmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دانلود کن فیلم سریال بازی موزیک . وای کاش جات بودم
    اتفاقا تصمیم گرفتم تا صبح دانلود کنم فردا هم دیگه نمیرم سر کلاس فلوچارت میگیرم میخوابم اصا شوکه شودم

بعد 6 سال کار با اینترنت بلاخره سرعت 1 مگ در ثانیه رو به چشم دیدم

فقط یه چیزی زنگ زدم گفتم اپلود هم ببرید بالا گفتند نه دیگه اون خطط قطع میشه این کارو بکنیم

11. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اتفاقا تصمیم گرفتم تا صبح دانلود کنم فردا هم دیگه نمیرم سر کلاس فلوچارت میگیرم میخوابم اصا شوکه شودم

بعد 6 سال کار با اینترنت بلاخره سرعت 1 مگ در ثانیه رو به چشم دیدم

فقط یه چیزی زنگ زدم گفتم اپلود هم ببرید بالا گفتند نه دیگه اون خطط قطع میشه این کارو بکنیم
    شما به چه شماره ای زنگ زدی واسه ارتقا خط که گفتن نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟؟؟ من 6 ماه ه 512 محدود دارم بدون هیج کاهشی کل ای 6 ماه با 450 کیلو بایت دانلود میکردم اموروز نهایت 200کیلو میداد زنگ زدم پشتیبانی برام رو 9 مگ بست ولی بازم 200 بیشتر نمیده... چیکارش کردن اینا؟!!! او چیزی که رو مودم میبندن مهمه ولی از اونطرف یه اکانتینگ دیگه دارن که انگلکش میکنن زیاد نکشی درسته ؟؟؟

یعنی 6 ماه بود هر شب تا صبح امکان نداشت زیر 7گیگابایت دانلود کنم الان با این وضعیت 2-3 گیگ فک کنم بگیره..
    Last edited by Tenhi; 27-11-2013 at 01:38.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما به چه شماره ای زنگ زدی واسه ارتقا خط که گفتن نمیشه؟
    82200

زنگ زدم گفتم ایمیلی برام اومده میشه خط منو به 9 مگ ارتقا بدید ؟ طرف گفت چند لحظه صبر کنید

منم داشتم مودم رو چک میکردم دیدم از 4 مگ 1 مگ قبلی شد 8 مگ و 512 کیلوبایت . گفت خطط نویز داره تا 7 مگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی ولی گذاشتیم رو 9 مگ برات اگه مشکل قطعی داشتی بگو تا کمش کنیم

من هم تست کردم دیدم دانلودم رفت تا 1.5 مگ ولی اپلودم نصف قبلی شد . دوباره زنگ زدم که اپلودم کم شده گفت اگه اپلود و زیاد کنیم دانلودت باید بیاریم پایین که من مخالفت کردم گفت پس نویز خططت رو برطرف کن و زنگ بزن تا اونم افزایش بدیم !!

الان در به در دنبال کاهش نویزم

15. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •