بنویسید "نامحدود" ... بخوانید "18 گیگ"![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بنویسید "نامحدود" ... بخوانید "18 گیگ"![]()
شاتل انگار صفحه fairusepolicy اپدیت کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دقیقا همون چیزیه که چند تا صفحه قبل قول داده بودم که بگم.خب حالا که خودشون تو ستیا گذاشتن منم بگم که:
فرقی نمیکنه 128 داشته باشید یا 2 مگ
اگر به صورا متناوب از تمام ظرفیت خطتون استفاده کنید شامل این قانون مسخره میشید
اگر 2 شب کامل دانلود کردید شب سوم دانلود نکنید و شب بعد نصف اون دو شب دانلود کنید و شب بعد باز کامل دانلود کنید و شب بعد دانلود نکنید و دو شب بعدش باز کامل دانلود کنید
اینطوری تو تله این قانون نمی افتید
این دقیقا چیزی بود که به من گفند
یه سوال،اگه به جای اینکه یه شب دانلود کنیم یه شب نه،سیستمو طوری تنظیم کنیم که هر شب مثلا نصف ظرفیت دانلود کنه میشه؟
یعنی مصرف ما به طور متناوب کم باشه.
این قانون میگه اگه به طور متناوب بالا باشه محدود می کنه دیگه.یا نه؟
اینطوری هم میشه.اما اگه طوری باشه که بعد از هر چند شب دانلود یک شب اصلا دانلود نکنید مطمئن تره
اقا کسی نبود جواب مارو کامل بده؟ خواهشا
دوستان سرویس من art5 هست. سرعت دانلودم با IDM به 100 کیلوبایت هم می رسه ولی با تورنت به هیچ وجه بالاتر از 40 نمی ره(مشکل سیدر نداره تورنت هام) راهی وجود داره که بتونم این محدودیت رو دور بزنم؟
یه سوال دیگه ام داشتم. به نظرتون ارزش داره 30 تومن بیشتر بدم و سرویس art6 رو بگیرم.(خوره دانلودم!) سرعت دانلود اون چطوره؟ (مخصوصا تورنت؟) در کل سرعتش فرقی می کنه با art5؟ از لحاظ قانون FUP چطوریاست؟
تورنت رو محدود کرده.من که راه حلی نتونستم پیدا کنم.وی بی ان هم جواب نداد.
می خواین ماهی 93 هزار تومن بریزین توی حلق شرکتی که حتی اجازه نمیده از سرویستون اونطور که دوست دارین استفاده کنین؟من جای شما بودم نمی کردم این کارو.
512نا محدود رو از یه جای دیگه بگیرین که محدودیت نذاره براتون.مبین نت مثلا.
ببنید شاتل روز به روز در حال تغییر سیاست هست. قبل از اینکه شما اکو 2048 بگیرید بوده سرعت کسانی که سرعت به 250 هم میرسیده ولی وقتی شما گرفتید سرعت به 170 محدود شده و الان هم طبق گفته دوستی ککه اکو 2048 دارند سرعت بعد از 45 گیگ در ماه ظاهرا به زیر 30 میرسه. یک مدت هم کارت طلایی رو برداشته بودند و ظاهرا دوباره فعال کردند خلاصه روز به روز فرق میکنه . خود من 8 ماه اکو 128 داشتم دو ماه اولش رو فقط توانستم 28 گیگ در ماه بگیرم ماه آخر هم که اکو 512 گرفتم 1 هفته سرعت خوب بود چند روز بد میشد دوباره خوب میشد کلا نوسان داشت.
البته من تا روزی که این بازیا شروع شد از قرارداد سه ماهه ام 23 روز دانلود داشتم که می کنه تقریبا 80 گیگ.
الانم سرعت شبا 25 کیلوبایته.
اون 45 گیگ که فرمودین احتمالا مصرف ایشون بوده.چون مال من بیشتره.نمیشه استناد کرد.
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)