کسی از دوستان میدونه چطوری در مودم تی پی لینک mr200 میشه dns رو تغییر داد . از طریق گوشی و لن کامپیوتر تغییر دادم اما باز هم تو قسمت استاتوس مودم همون دی ان اس کذایی ایرانسل![]()
کسی از دوستان میدونه چطوری در مودم تی پی لینک mr200 میشه dns رو تغییر داد . از طریق گوشی و لن کامپیوتر تغییر دادم اما باز هم تو قسمت استاتوس مودم همون دی ان اس کذایی ایرانسل![]()
با نصف قدرت rssi 90 و sinr 20
سرعت خیلی رواله شده اینوربیزحمت اگه ایرانسل تجمیع فعال کنه خیلی اقایی میکنه
باید تو قست advaced بری تو lan settings اونجا dhcp رو فعال کنی بعد save کنی بعد هر جا dhcp اومد همونجا بری dns ست کنی ..
دیشب گذاشتم فیفا 2017 برای یه بنده خدایی دانلود بشه و با icecream screen recorder گذاشتم از اسکرین فیلم بگیره توی ساعت 5 به بعد سرعت خیلی پایدار شده و همون اوئلش بالاترین سرعت رو ثبت کرده حدود 93 - 94 مگ
توی قسمت استفاده از نت ورک چون لن من یک گیگابیت هست عدد رو ده برار گنید یعنی 9.2 یعنی 92 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوسانش توی عکس معلوم نزدیک ده درصد ( صد مگ سیر کرده )
یعنی اگر دو سال پیش می گفتن اقا باورت میشه دو هزار تومن بدی نهایت سه ساعته 60 گیگ دانلود کنی باور نمی کردم
چقدر با شبانه پارس آنلاین و فن آوا خاطره داشتیم . خدا خدا می کردم مثل از 2 تا 7 با اکانت 512 اسمی که برست داره دو گیگ سه گیگ دانلود کنم . گرفتن یه فایل 5 -6 گیگی بعضی وقتها سه شب زمان می برد. اخرشم که نامردی کرد و شبانشو جمع کرد ( حرف چند سال پیشه البته)
![]()
Last edited by ak313; 12-12-2016 at 18:36.
دوست عزیز مودم شما از چه نوعی است
مودم 3372رو ب پشت کيس وصل مى کنم خيلى داغ مى کنه علتش چيه؟
اگه هواووی ایرانسل ه همشون داغ میکنن , مال من انقدر داغ میکنه که درشو نمیشه باز کرد سیم کارت رو برداشت
دوستان کسی از طرح حساب چند کاربره استفاده کرده؟ بسته های خاص خودشو داره یا بسته های یک ماه به بالا هم میشه روش فعال کرد؟
اره نمی دونم چرا اینجوری هس..اسیب نمی بینه؟
فقط دو تا بسته 5 گیگ و 20 گیگ ماهانه داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)