جا داره یادی کنم از سربازان اعزامی ۱/۸ اعزام سمنان هنوز هیچ مرخصی بهشون ندادن..۷روز مونده..خدا صبرشون بده
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
جا داره یادی کنم از سربازان اعزامی ۱/۸ اعزام سمنان هنوز هیچ مرخصی بهشون ندادن..۷روز مونده..خدا صبرشون بده
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
بابا تو رو خدا یک جواب ما رو بده.
مرکز آموزش شهید رجایی کرمانشاه نیروی انتظامی چجور جاییه؟ راست میگن حتما بعدش مرزبانی تقسیم میشیم؟ با تکمیلی بسیج دو هفته آموزشی میریم.
خواهشا دوستان جواب بدن مدیران انجمن دسترسی دارند از پست ها قبل جواب منو بدن توی سرچ انجمن فقط این تاپیک رو نشون میده با 2643 صفحه که واقعا نمیشه پیداش کرد.ممنون
در مورد این مرکز آموزش اطلاعی ندارم ولی اینکه بعدش مرزبانی بیوفتی اصلا ربطی نداره و معلوم نیست. هر دوره متفاوته شاید یه دوره نیرو زیاد میخاستم بیشتر تقسیم شدن مرزبانی ولی قانون کلی نداره که هر کی آموزش اینجا بود پس بعدش مرزبانی تقسیم میشه!
برای استفاده از تکمیلی دوره بسیج باید حتما یه جایی امریه گرفته باشی. اگه امریه گرفته باشی 2 هفته میری آموزشی و ترخیص میشی ولی اگه امریه نداری تکمیلی به دردتون نمیخوره.
دوستان در مورد سرباز فراری ها من پرسیدم برای خرید خدمت از یه کارمند نظام وظیفه پرسیدم گفت اول باید خودشون رو معرفی کنن پادگانی که بودن بعد میدنشون دادسرای نظام حالا یا جریمه یا زندان یا هر چی بعدش میتونن برای خرید خدمت اقدام کنن
به نظرتون درست گفته این آدم؟
دوست عزیز!
موصوع طرح خرید سربازان غایب هموز تدوین و تصویب نشده و عملا هنوز یک طرحه!
اما این فرد به شما درست گفته ، سرباز فراری با غایب فرق داره، در مورد سرباز فراری دادسرای نظامی تصمیم گیرنده است که یا جزای نقدی داره و یا زندان .
همونطور که mani6606 گفت این موضوع در لایحه دولت هست که هنوز در مجلس بررسی نشده پس دوستان فعلا روش حساب باز نکنن. شاید مجلس به کل ردش کنه. شاید هم تغییراتی تو شرایطش بده.
سلام
دوستان فکر کنم شامل سرباز فراری ها هم بشه . به چند دلیل :
1- فوتبالیست ها هم که دروغ گفتن و کارت معافیت پزشکی قطع نخاعی گرفتن و ... به عبارتی جرم کردن . در صورتی که گفتن که میتونن بخرن سربازی شون رو. ... . پس سربازی فراری ها هم میتونن .
2- دولت شدیدا کسر بودجه داره و باید بودجه رو از راهی تامین کنه . و فکر کنم این شامل تمام افراد بشه .
واسلاتم ...
این فروش سربازی که هنوز طرحه ولی 2 تا از پسر عمه هام که تازه دیپلم هم ندارن سیکلن. سربازیشون رو خریدن یکی با معافیت یکی هم نمیدونم جدیدا خرید 1 ماه پیش.
اینا چه طوری میخرن؟ اون رابطه کیه؟ اون فرد کیه که کارت پایان خدمت میده ؟ تازه 1 هفته پیش از هند هم برگشتن 2 نفره پس کارتشون کاملا قانونیه.ولی کار غیر قانونیه ولی اون کارت که بهشون داده کاملا معتبره
پاک شود لطفا
sent from my android phone
چه طوری میشه 1 نفررو لو داد؟ بگیم این طرف از 30 کیلومتر ی پادگان هم رد نشده ولی کارت پایان خدمت دستشه برن سوابقش رو چک کنن بفهمن .کارت پایان خدمتشو ابتال کنن .
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)