تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2642 از 4105 اولاول ... 1642214225422592263226382639264026412642264326442645264626522692274231423642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,411 به 26,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان اینجا مکانی هست برای مشاوره در مورد خدمت سربازی //
    اینکه مردی و مردانگی چیه و برده داری داری چیه به این تاپیک مربوط نیست !!!
    لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید !!
    پست های خارج از موضوع حذف خواهد شد !!

2. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان اینجا مکانی هست برای مشاوره در مورد خدمت سربازی //
    اینکه مردی و مردانگی چیه و برده داری داری چیه به این تاپیک مربوط نیست !!!
    لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید !!
    افتاد
    حداقل میذاشتی 1 ساعت بعد پاکشون میکردی

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان راهی هست بعد اموزشی خودمو توی همون 01 جا کنم؟؟خیلی تعریف میکنن ازش.امکانش هست با فوق لیسانس؟؟
    مثلا افسر اموزشی چیزی بشم..خوبه یا نه؟
    بله امكانش هست اما فقط با پارتى، ٠١ كه خودش نميتونه مستقيم درخواست بده ، ٠١ تابعه دستورات ستاد نيروه
    شما اگر عصاب پولادين داريد كه هم با صد و خورده اي سرباز اموزشى و هم با پرسنل كادر از فرمانده يگان و هنگ و... كنار بياين خوب بسم الله

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اصلا دنبال معاف از رزم نرو که به هیچ دردی نمیخوره! حداقل تو 02 که گفتن اینجا ما رزم نداریم که کسی بخاد ازش معاف بشه! معاف از رزمی هم هیچ ربطی به درجه نداره! فوق لیسانس تو ارتش ستوان دو میشه.

معاف از رزمی هم ربطی به تقسیمات بعدی نداره!

اگه شما خیلی مشکل حادی داشته باشی میری بهداری پادگان اونا اعزامت می کنن بیمارستان و پزشک مثلا تشخیص میده شما رژه نری یا از نگهبانی معاف باشی.

در تقسیمات بعد از آموزشی اونایی که فوق لیسانس هستند معمولا تو استان خودشون میوفتن البته هیچ چیز قطعی وجود نداره ولی به احتمال بالای 90% میوفتی تهران. این موارد برا ارتش هست

و برای جاهای دیگه رو دقیق اطلاع ندارم.
    سلام. مرسی داداش، ممنون که راهنمایی کردی.
    خیلی قشنگ و دقیق و خلاصه توضیح دادی، دمت گرم.
    نه مشکلم حاد نیست و فقط خواستم ببینم اگه مزیتی داره ازش استفاده کنم که با توجه به توضیحات شما و بقیه دوستان اصلا دیگه معاف از رزم رو کلا بی خیال میشم.
    بله هیچ چیز قطعی تو سربازی وجود نداره.
    بازم ممنون، بله منم واسه ارتش این توضیحات رو لازم داشتم دیگه.
    ممنون از شما و بقیه دوستان این انجمن که به فکر غیر خودتونم هستین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون. این یه مورد رو دیگه میدونستم که معاف از رزم ربطی به اینکه کدوم شهر بیوتی نداره! فقط از این بابت اینو گفتم چون قطعا تعداد کارهای اداری موجود تو تهران باید بیشتر از شهرهای دیگه باشه پس طبیعتا اگه یه نفر قرار باشه خدمتشو تو پادگان نباشه و تو بخش اداری قرار باشه خدمتشو بگذرونه پس اگه معاف از رزم بشه احتمال اینکه تهران بیوفته باید کمی بیشتر باشه تا شهرهای دیگه. حالا من نوعی برام تهران خوبه واسه این چنین سوالی پرسیدم!
    خیر از اون لحاظ هم ربطی نداره، تقسیمات با توجه به معاف از رزمی انجام نمیشه، شما تقسیم میشی مثلا پادگان توپخانه قوشچی بعد که رفتین اوتجا با توجه به معاف از رزمی شما میدن یه بخش مربوطه تو همون پادگان.

با اجازتون سوال من هم هست .

ایا سرباز فراری ها که 8 سال از غیبتشون میگذره هم میتونن سربازی رو بخرند ؟؟؟؟؟؟
    سوال 1000 نفر هم باشه چون آیین نامه تدوین نشده کسی نمیتونه جواب بده و جالبه با اینکه هی میگیم هنوز خودشون میگن آیین نامه تدوین نشده همه دارن هی در این مورد سوال می پرسن.

ولی نظر شخصی من اینه که شاید سربازان فراری به حساب نیان، چون بحث غیبت و فراری بودن و در کل جرم این دو متفاوت هست و این افراد کد خوردن و....

باز یه خاطره ای در این مورد بگم، در یکی از تورهای ایست بازرسی یه پسر را گرفتیم که مدارک خدمتی نداشت، می خواستیم آماده اش کنیم و دستبند بزنیم برای اعزام به نظام وظیفه به یکی از سربازان ما گفت که سرباز هست و آموزشی جدیدا تموم شده و برگ معرفی نامه خودش را نشان داد که در غیبت بود و هنوز فراری نشده بود، طرف کم مونده بود گریه کنه که حالا من با فرمانده صحبت کردم و ولش کردیم رفت ولی بهش گفتم تمام کسانی که اینجا هستن به دلخواه نیومند سربازی و همه مجبورن، تو هم که جای نسبتا خوبی افتادی سرت را بنداز و برو خدمتت را بکن.... متاسفانه بعضی ها دل خدمت را ندارن.

8. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بله امكانش هست اما فقط با پارتى، ٠١ كه خودش نميتونه مستقيم درخواست بده ، ٠١ تابعه دستورات ستاد نيروه
    شما اگر عصاب پولادين داريد كه هم با صد و خورده اي سرباز اموزشى و هم با پرسنل كادر از فرمانده يگان و هنگ و... كنار بياين خوب بسم الله

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    ممنون از راهنمایی کاملت
    قشنگ گرفتم قضیه رو
    یه چیز دیگه: فکر کنم من و چندتا از دوستان خدمتو زیادی بزرگش کردیم چون حقیقتش تمام فکر منو مشغول کرده..ایا واقعا باید انقد بهش اهمیت داد؟
    هررور تقویمو نگاه میکنم 3دی بشه زودتر برم ببینم چی هست این آموزشی؟خدمت؟یگان.....

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمایی کاملت
    قشنگ گرفتم قضیه رو
    یه چیز دیگه: فکر کنم من و چندتا از دوستان خدمتو زیادی بزرگش کردیم چون حقیقتش تمام فکر منو مشغول کرده..ایا واقعا باید انقد بهش اهمیت داد؟
    هررور تقویمو نگاه میکنم 3دی بشه زودتر برم ببینم چی هست این آموزشی؟خدمت؟یگان.....
    وقتی ادم بخواد شرایط و محیط جدیدی رو تجربه کنه که شناختی جز حرف های دیگران نداره کمی نگران یا استرس داشتن طبیعیه (بخصوص وقتی که دل خوشی از شرایطی که در ان قرار میگیره نداشته باشه).اما وارد کردن فشار عصبی و روحی از همین ابتدا شرایط را تا پایان حدمت سخت میکنه ، شما در اموزشی عملا جز سختی فیزیکی چیزی احساس نمی کنید و همچنین همه در یک شرایط هستند (یعنی از لحاظ مدت خدمت ) به جرات نه تنها من بلکه همه افرادی که خدمت رو تجربه کرده باشند میگن که بهترین دوران خدمت آموزشیه.
    اصل خدمت بعد از اموزشی است ، فشار روحی یک طرف ، شاید اخلاق نا پسند برخی پرسنل کادر هم یک طرف دیگر. من خودم یک مدتی بعد از تقسیم در یگان همیشه احساس کلافگی و خشم داشتم که این ۲۱ ماه کی تمام میشه و عملا اعصابم ضعیف شده بود اما تصمبم گرفتم هر روز صبح وقتی وارد پادگان میشم بیخیال همه چی شم و مطمن یاش که افرادی که خدمت میکنند همبن طوری اند و اگر نه هر ثانیه و دقیقه اش جهنم میشه.
    باز خوب شما سوال و مشاوره از بچه های تاپیک میگیرین ، زمانی که من دو سال و نیم قبل اعزام شدم از وجود همچین تاپیکی بی خبر بودم بک روز دفترچه رو پست کردم ، اول ماه هم ساک رو بستم رفتم ۰۱.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

2 تا سوال که تو پست اول جوابشو ندیدم

1 - مدارک لازم برای دفترچه اعزام چیه؟فردا میرم +10
    2- واسه ایثار گری و کسری خدمت کی ازت میخوان نامه رو بدی همون اول کار یا بعد اموزشی؟ اخه یکم کار داره بابام باید بره دنبالش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

2 تا سوال که تو پست اول جوابشو ندیدم

1 - مدارک لازم برای دفترچه اعزام چیه؟فردا میرم +10
    2- واسه ایثار گری و کسری خدمت کی ازت میخوان نامه رو بدی همون اول کار یا بعد اموزشی؟ اخه یکم کار داره بابام باید بره دنبالش
    دفترچه را بگیرین کامل توضیح داده، همون لحظه قرار نیست بفرستین، باید واکسن بزنید، حساب باز کنید و...

کسی نمیگه بیا کسری بگیر، اگه متولد 72 و ماقبل داشته باشین و پدرتون هم جبهه داشته باشه بعد اینکه رفتین یگان نامه میگیرین برای اقدام، خود کارگزینی / نیروی انسانی توضیح میده.

13. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال! اگه دانشگاه بنا به دلایلی (مثلا تسویه نکردن دانشجو پس از انصراف و پرداخت نکردن جریمه انصراف) حاضر نشه نامه معرفی به نظام وظیفه رو بزنه چه کار میشه کرد؟ نمیشه نظام وظیفه به استناد همون نامه معرفی به نظام وظیفه مقطع قبلی اعزام کنه؟ یا مثلا خودمون اونجا اعلام انصراف کنیم ؟ راه حل عملی سراغ دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •