دوستان اینجا مکانی هست برای مشاوره در مورد خدمت سربازی //
اینکه مردی و مردانگی چیه و برده داری داری چیه به این تاپیک مربوط نیست !!!
لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید !!
پست های خارج از موضوع حذف خواهد شد !!
دوستان اینجا مکانی هست برای مشاوره در مورد خدمت سربازی //
اینکه مردی و مردانگی چیه و برده داری داری چیه به این تاپیک مربوط نیست !!!
لطفا به موضوع تاپیک دقت کنید !!
پست های خارج از موضوع حذف خواهد شد !!
افتاد
حداقل میذاشتی 1 ساعت بعد پاکشون میکردی![]()
بله امكانش هست اما فقط با پارتى، ٠١ كه خودش نميتونه مستقيم درخواست بده ، ٠١ تابعه دستورات ستاد نيروه
شما اگر عصاب پولادين داريد كه هم با صد و خورده اي سرباز اموزشى و هم با پرسنل كادر از فرمانده يگان و هنگ و... كنار بياين خوب بسم الله
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام. مرسی داداش، ممنون که راهنمایی کردی.
خیلی قشنگ و دقیق و خلاصه توضیح دادی، دمت گرم.
نه مشکلم حاد نیست و فقط خواستم ببینم اگه مزیتی داره ازش استفاده کنم که با توجه به توضیحات شما و بقیه دوستان اصلا دیگه معاف از رزم رو کلا بی خیال میشم.
بله هیچ چیز قطعی تو سربازی وجود نداره.
بازم ممنون، بله منم واسه ارتش این توضیحات رو لازم داشتم دیگه.
ممنون از شما و بقیه دوستان این انجمن که به فکر غیر خودتونم هستین![]()
خیر از اون لحاظ هم ربطی نداره، تقسیمات با توجه به معاف از رزمی انجام نمیشه، شما تقسیم میشی مثلا پادگان توپخانه قوشچی بعد که رفتین اوتجا با توجه به معاف از رزمی شما میدن یه بخش مربوطه تو همون پادگان.
سوال 1000 نفر هم باشه چون آیین نامه تدوین نشده کسی نمیتونه جواب بده و جالبه با اینکه هی میگیم هنوز خودشون میگن آیین نامه تدوین نشده همه دارن هی در این مورد سوال می پرسن.
ولی نظر شخصی من اینه که شاید سربازان فراری به حساب نیان، چون بحث غیبت و فراری بودن و در کل جرم این دو متفاوت هست و این افراد کد خوردن و....
باز یه خاطره ای در این مورد بگم، در یکی از تورهای ایست بازرسی یه پسر را گرفتیم که مدارک خدمتی نداشت، می خواستیم آماده اش کنیم و دستبند بزنیم برای اعزام به نظام وظیفه به یکی از سربازان ما گفت که سرباز هست و آموزشی جدیدا تموم شده و برگ معرفی نامه خودش را نشان داد که در غیبت بود و هنوز فراری نشده بود، طرف کم مونده بود گریه کنه که حالا من با فرمانده صحبت کردم و ولش کردیم رفت ولی بهش گفتم تمام کسانی که اینجا هستن به دلخواه نیومند سربازی و همه مجبورن، تو هم که جای نسبتا خوبی افتادی سرت را بنداز و برو خدمتت را بکن.... متاسفانه بعضی ها دل خدمت را ندارن.
ممنون از راهنمایی کاملت
قشنگ گرفتم قضیه رو
یه چیز دیگه: فکر کنم من و چندتا از دوستان خدمتو زیادی بزرگش کردیم چون حقیقتش تمام فکر منو مشغول کرده..ایا واقعا باید انقد بهش اهمیت داد؟
هررور تقویمو نگاه میکنم 3دی بشه زودتر برم ببینم چی هست این آموزشی؟خدمت؟یگان.....![]()
وقتی ادم بخواد شرایط و محیط جدیدی رو تجربه کنه که شناختی جز حرف های دیگران نداره کمی نگران یا استرس داشتن طبیعیه (بخصوص وقتی که دل خوشی از شرایطی که در ان قرار میگیره نداشته باشه).اما وارد کردن فشار عصبی و روحی از همین ابتدا شرایط را تا پایان حدمت سخت میکنه ، شما در اموزشی عملا جز سختی فیزیکی چیزی احساس نمی کنید و همچنین همه در یک شرایط هستند (یعنی از لحاظ مدت خدمت ) به جرات نه تنها من بلکه همه افرادی که خدمت رو تجربه کرده باشند میگن که بهترین دوران خدمت آموزشیه.
اصل خدمت بعد از اموزشی است ، فشار روحی یک طرف ، شاید اخلاق نا پسند برخی پرسنل کادر هم یک طرف دیگر. من خودم یک مدتی بعد از تقسیم در یگان همیشه احساس کلافگی و خشم داشتم که این ۲۱ ماه کی تمام میشه و عملا اعصابم ضعیف شده بود اما تصمبم گرفتم هر روز صبح وقتی وارد پادگان میشم بیخیال همه چی شم و مطمن یاش که افرادی که خدمت میکنند همبن طوری اند و اگر نه هر ثانیه و دقیقه اش جهنم میشه.
باز خوب شما سوال و مشاوره از بچه های تاپیک میگیرین ، زمانی که من دو سال و نیم قبل اعزام شدم از وجود همچین تاپیکی بی خبر بودم بک روز دفترچه رو پست کردم ، اول ماه هم ساک رو بستم رفتم ۰۱.
2 تا سوال که تو پست اول جوابشو ندیدم
1 - مدارک لازم برای دفترچه اعزام چیه؟فردا میرم +10
2- واسه ایثار گری و کسری خدمت کی ازت میخوان نامه رو بدی همون اول کار یا بعد اموزشی؟ اخه یکم کار داره بابام باید بره دنبالش
دفترچه را بگیرین کامل توضیح داده، همون لحظه قرار نیست بفرستین، باید واکسن بزنید، حساب باز کنید و...
کسی نمیگه بیا کسری بگیر، اگه متولد 72 و ماقبل داشته باشین و پدرتون هم جبهه داشته باشه بعد اینکه رفتین یگان نامه میگیرین برای اقدام، خود کارگزینی / نیروی انسانی توضیح میده.
دوستان یه سوال! اگه دانشگاه بنا به دلایلی (مثلا تسویه نکردن دانشجو پس از انصراف و پرداخت نکردن جریمه انصراف) حاضر نشه نامه معرفی به نظام وظیفه رو بزنه چه کار میشه کرد؟ نمیشه نظام وظیفه به استناد همون نامه معرفی به نظام وظیفه مقطع قبلی اعزام کنه؟ یا مثلا خودمون اونجا اعلام انصراف کنیم ؟ راه حل عملی سراغ دارید؟
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)