تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2642 از 4428 اولاول ... 1642214225422592263226382639264026412642264326442645264626522692274231423642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,411 به 26,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من دقایقی هست که به جمع مشترکان پارس آنلاین پیوسته ام....و نیم ساعتی میشه وصل شدم..
    تهران هستم و یکساله 512 محدود خریدم....
    نظرتون درباره سرعتم چیه ؟؟ من به شخصه توقع سرعت خیلی بالاتر داشتم....
    دوست عزیز من مشترک پارس نیستم
    ولی شما برای تست دانلود از IDM استفاده کنین و تست کنین
    روی اسپید تست ، تک سشن تست میشه ممکنه سرعت دانلود واقعی رو نده
    گفته دوستمون، ESPSV، تأیید می‌شه. هیچ وقت پهنای باند واقعی و مؤثر شما با تست گرفتن از اسپیدتست معلوم نمی‌شه. به دو دلیل: یکی این که اسپیدتست فقط یک سسشن برای دانلود یا آپلود استفاده می‌کنه. دیگه این که سرعت دانلود تک سشنه خیلی بستگی به وضعیت سرور مخاطب هم بستگی داره. شما نگاه کن به همین تست‌هایی که عکسش رو گذاشتی. انتظار می‌ره سرعت دانلود از سرور داخل ایران بالاتر از سرور بارسلونای اسپانیا باشه؛ اما نتیجه تست شما برعکس اینه. به نظر می‌آد که پهنای باند دانلود شما رو روی 1.5 تا 2 مگابیت بسته باشند. در ضمن شما ساعت 12 شب تست گرفتی که ساعت شلوغی محسوب می‌شه. طبیعتاً سرعت تو این ساعت خیلی قابل اعتماد نیست. به نظرم بهترین زمان برای تست گرفتن ساعت 7 تا 9 صبحه که هم ساعات رایگان تموم شده و شرکت‌ها هنوز فعال نشدن خیلی.

ظاهراً این سیاست جدید پارس‌آنلاین برای مشترکین جدیدشه که سرعت سرویس‌های محدودش رو دیگه باز نمی‌ذاره تا حداکثر ظرفیت خط تلفن مشترک. من هم که 2مگابیت محدود گرفتم، سرعتم رو روی 4مگابیت بسته. البته خیلی بستگی به مرکز مخابراتیت هم داره. مرکز ما خیلی شلوغه و وقتی از پشتیبانی پیگیری کردم گفتن «که حتماً خطت نمی‌کشه که برات رو این سرعت بستن.» اما به نظرم پارس‌آنلاین می‌خواد بین سرویس‌های مختلفش تفاوت باشه حتی اگه محدود باشن. یعنی 512 محدود با 1مگابیت محدود با 2مگابیت محدود و احیاناً اینا با 4مگابیت محدود که در آینده اضافه خواهد کرد تفاوت سرعت داشته باشن تا اختلاف قیمتشون هم برای مشترکین منطقی باشه.

اینی هم که بعضی از دوستان سرعتای خیلی بالا دارن مال تنظیمات قبلی هست. اما در مورد مشترکین جدید فکر نکنم دیگه رویه قبلی رو ادامه بده پارس‌آنلاین.

آِیا احتمال داره چون 512 محدود 2gig گرفتم سرعت رو پایین بستن ؟ (مثلا خواستن حجمم زود تموم نشه ؟! )

اگه تا 24 ساعت دیگه درست نشه حتما زنگ میزنم..
    نه. مطمئناً برای پارس‌آنلاین بهتره که شما حجمت رو زودتر تموم کنی تا مجبور بشی ترافیک اضافه بخری یا قرارداد جدید ببندی. به نظرم علتش همونی که بالا گفتم. برای معنادار شدن تفاوت قیمت سرعت‌های مختلفه. زنگ هم بزنی خیلی احتمال نداره که تغییری تو سرعتت بده. ضمن این که شما سرویس 512 گرفتی همین الان سه برابر اون داره بهت سرعت می‌ده. اگه نخواد اضافه کنه تو هم چیزی نمی‌تونی بگی. حداکثرش اینه که باید بگردی دنبال یه ISP دیگه که تقریباً همشون همین وضعیت رو دارن.
    Last edited by bilmazlar; 25-11-2013 at 09:01.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هنوز نفهمیدم اگه شرکت‌های ISP ادعا می‌کنن که دارن اینترنت ADSL2+ می‌دن پس چرا مودم من G.Dmt نشون می‌ده که جزو رده ADSL1 محسوب می‌شه؟ پارس‌آنلاین تازه مراکز مخابراتی تحت پوششش رو برده رو 9مگابیت که اونم ظاهراً برای همه جواب نمی‌ده بعد چند سال تبلیغ ADSL2+ رو می‌کنه. بر اساس اون چیزی که من دیدم مگه نه این که ADSL2+ به راحتی برای اکثر کاربرا باید بتونه تا 15مگابیت سرعت داون استریم بده و حداکثر تا 25مگابیت؟ چرا پس هیچ کدوم از این شرکت‌هایی که ادعا می‌کنن ADSL2+ هستن، سرعتا از 8 تا 10 مگابیت بالاتر نمی‌ره. الآن شاتل رسماً تا 8مگابیت رو تو سرویس‌هاش می‌فروشه.

یکی این و واسه من توضیح بده ممنون می‌شم.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان همه رو رو 9 مگ بستن !؟
    واسه من که هنوز همون 4 مگ هست ! ولی یه ایمیل اومده که همه رفتن رو 9 مگ

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان همه رو رو 9 مگ بستن !؟
    واسه من که هنوز همون 4 مگ هست ! ولی یه ایمیل اومده که همه رفتن رو 9 مگ
    اگر شهر شما 9مگ رفته باشه و خط شما هنوز رو 9مگ بسته نشده باشه کافیه به نمایندگی یا پشتیبانی تهران زنگ بزنید تا درخواست بدید براتون رو 9مگ ببندن!

6. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من هنوز نفهمیدم اگه شرکت‌های ISP ادعا می‌کنن که دارن اینترنت ADSL2+ می‌دن پس چرا مودم من G.Dmt نشون می‌ده که جزو رده ADSL1 محسوب می‌شه؟ پارس‌آنلاین تازه مراکز مخابراتی تحت پوششش رو برده رو 9مگابیت که اونم ظاهراً برای همه جواب نمی‌ده بعد چند سال تبلیغ ADSL2+ رو می‌کنه. بر اساس اون چیزی که من دیدم مگه نه این که ADSL2+ به راحتی برای اکثر کاربرا باید بتونه تا 15مگابیت سرعت داون استریم بده و حداکثر تا 25مگابیت؟ چرا پس هیچ کدوم از این شرکت‌هایی که ادعا می‌کنن ADSL2+ هستن، سرعتا از 8 تا 10 مگابیت بالاتر نمی‌ره. الآن شاتل رسماً تا 8مگابیت رو تو سرویس‌هاش می‌فروشه.

یکی این و واسه من توضیح بده ممنون می‌شم.
    gdmt بیشتر برای خطهایی هست که نویزشون بالاست اگر شما مشکل نویز نداری بگو پروفایلت رو عوض کنن. ضمنا مطمئن شو تو تنظیمات مودم فقط گزینه gdmt تیک نخورده باشه

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا جواب سوال مارم یکی بده، رو خطم نویز هست نتم وصله ولی با SNR 6 دیتاریت هی تغییر میکنه از 6 مگ تا 7 8 مگ وقتی گوشی تلفن رو هم برمیدارم یه لحظه SNR میره تا 15 خط هم میره رو 9 مگ !! وقتی لینک وصله تلفن خش خش داره. مشکل هم از سیم کشی من نیست چون چندروز پیش مخابرات داشتم همیشه هم SNR ام رو 30 بوده (البته اون موقع خط رو دو مگ بود)، نمایندگی هم گفت پیگیری میکنیم دیروز ولی هنوز هیچ کاری نکرده تا الان.

به نظر شما چکار کنم؟ ممکنه از نکشیدن خط روی 9 مگ باشه این نویز؟ کسی همچین تجربه ای داشته؟؟ یا علت دیگه ای داره (مشکل پورت تو مخابرات و ...)؟؟؟؟
    Last edited by Memonex; 25-11-2013 at 14:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان، من امروز با بخش فروش تهران که حرف میزدم، یه سری حرف ها زد که نمیدونم درسته یا نه؟

- سرعت دانلود روزانه و شبانه (تایم رایگان) هیچ فرقی با هم ندارند و مثلا اگر شما در روز 1 مگ سرعت دریافت کنید، شب هم همون مقدار هست!
    - حداقل سرعت دانلود سرویس 2 مگ، 256 کیلو هست در ساعات اوج مصرف و امکان نداره از این پایین تر بیاد

مشترکین فعلی تهران، آیا درسته؟؟
    دوستانی که 2 مگ دارند و روی 9 مگ براشون بسته شده، لطفا سرعتشون رو بگند که ببینیم ارزش داره از شاتل بیرون بیایم و بریم به سمت پارس؟؟

11. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

دوستان، من امروز با بخش فروش تهران که حرف میزدم، یه سری حرف ها زد که نمیدونم درسته یا نه؟

- سرعت دانلود روزانه و شبانه (تایم رایگان) هیچ فرقی با هم ندارند و مثلا اگر شما در روز 1 مگ سرعت دریافت کنید، شب هم همون مقدار هست!
    - حداقل سرعت دانلود سرویس 2 مگ، 256 کیلو هست در ساعات اوج مصرف و امکان نداره از این پایین تر بیاد

مشترکین فعلی تهران، آیا درسته؟؟
    دوستانی که 2 مگ دارند و روی 9 مگ براشون بسته شده، لطفا سرعتشون رو بگند که ببینیم ارزش داره از شاتل بیرون بیایم و بریم به سمت پارس؟؟

من 2 مگ ندارم من 128 هستم
    سرعت روز 850 تا 1.2 مگ در ثانیه
    شب هم به نسبت سرورهایی که ازش دانلود می کنم 400 تا 800 البته بعضی شب ها سرعت برا من خیلی داغونِ خاموش می کنم میرم.
    سرعت شبانه بسیار به مرکز مخابراتیتون بستگی داره ، که شلوغ باشه یا خلوت.
    Last edited by M.Sadegh.M; 25-11-2013 at 15:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من 2 مگ ندارم من 128 هستم
    سرعت روز 850 تا 1.2 مگ در ثانیه
    شب هم به نسبت سرورهایی که ازش دانلود می کنم 400 تا 800 البته بعضی شب ها سرعت برا من خیلی داغونِ خاموش می کنم میرم.
    سرعت شبانه بسیار به مرکز مخابراتیتون بستگی داره ، که شلوغ باشه یا خلوت.
    پس وقتی که 128، این سرعتو بده، 2 مگ باید حداقلش همون باشه که گفتید
    الان مرکز مخابراتی ما، 2 مگش پر بود و ظرفیت نداشت. فکر کنم اگه یه دونه هم خالی بشه، نمی ارزه بگیرم. درسته؟؟
    چون کاملا ظرفیت 2 مگ پر هست و فقط 512 یک ساله خالی داشت
    محدودیت سرعت که تو کار پارس نیست؟؟ مثل شاتل نباشه که دو روز زیاد دانلود کنیم، بزنند سرعت رو نابود کنند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

gdmt بیشتر برای خطهایی هست که نویزشون بالاست اگر شما مشکل نویز نداری بگو پروفایلت رو عوض کنن. ضمنا مطمئن شو تو تنظیمات مودم فقط گزینه gdmt تیک نخورده باشه
    نویز که فکر نمی‌کنم داشته باشم. snr داون استریمم 27 اه. یعنی نویزش خیلی کمه. تو تنظیمات مودم هم مدولاسیون رو حالت multimode اه که به طور خودکار این مدولاسیون رو می‌گیرده. روی adsl2 هم گذاشتم اما باز هم همین مدولاسیون رو گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •