گفته دوستمون، ESPSV، تأیید میشه. هیچ وقت پهنای باند واقعی و مؤثر شما با تست گرفتن از اسپیدتست معلوم نمیشه. به دو دلیل: یکی این که اسپیدتست فقط یک سسشن برای دانلود یا آپلود استفاده میکنه. دیگه این که سرعت دانلود تک سشنه خیلی بستگی به وضعیت سرور مخاطب هم بستگی داره. شما نگاه کن به همین تستهایی که عکسش رو گذاشتی. انتظار میره سرعت دانلود از سرور داخل ایران بالاتر از سرور بارسلونای اسپانیا باشه؛ اما نتیجه تست شما برعکس اینه. به نظر میآد که پهنای باند دانلود شما رو روی 1.5 تا 2 مگابیت بسته باشند. در ضمن شما ساعت 12 شب تست گرفتی که ساعت شلوغی محسوب میشه. طبیعتاً سرعت تو این ساعت خیلی قابل اعتماد نیست. به نظرم بهترین زمان برای تست گرفتن ساعت 7 تا 9 صبحه که هم ساعات رایگان تموم شده و شرکتها هنوز فعال نشدن خیلی.
ظاهراً این سیاست جدید پارسآنلاین برای مشترکین جدیدشه که سرعت سرویسهای محدودش رو دیگه باز نمیذاره تا حداکثر ظرفیت خط تلفن مشترک. من هم که 2مگابیت محدود گرفتم، سرعتم رو روی 4مگابیت بسته. البته خیلی بستگی به مرکز مخابراتیت هم داره. مرکز ما خیلی شلوغه و وقتی از پشتیبانی پیگیری کردم گفتن «که حتماً خطت نمیکشه که برات رو این سرعت بستن.» اما به نظرم پارسآنلاین میخواد بین سرویسهای مختلفش تفاوت باشه حتی اگه محدود باشن. یعنی 512 محدود با 1مگابیت محدود با 2مگابیت محدود و احیاناً اینا با 4مگابیت محدود که در آینده اضافه خواهد کرد تفاوت سرعت داشته باشن تا اختلاف قیمتشون هم برای مشترکین منطقی باشه.
اینی هم که بعضی از دوستان سرعتای خیلی بالا دارن مال تنظیمات قبلی هست. اما در مورد مشترکین جدید فکر نکنم دیگه رویه قبلی رو ادامه بده پارسآنلاین.
نه. مطمئناً برای پارسآنلاین بهتره که شما حجمت رو زودتر تموم کنی تا مجبور بشی ترافیک اضافه بخری یا قرارداد جدید ببندی. به نظرم علتش همونی که بالا گفتم. برای معنادار شدن تفاوت قیمت سرعتهای مختلفه. زنگ هم بزنی خیلی احتمال نداره که تغییری تو سرعتت بده. ضمن این که شما سرویس 512 گرفتی همین الان سه برابر اون داره بهت سرعت میده. اگه نخواد اضافه کنه تو هم چیزی نمیتونی بگی. حداکثرش اینه که باید بگردی دنبال یه ISP دیگه که تقریباً همشون همین وضعیت رو دارن.