دوست عزیز اگه بحث جذابیت و تست باشه که اون مسله دیگه ایی هست و آزمایش حساب میشه
آزمایش خوب هزینه ایناش مهم نیست
اما اگه قرار کاربردش به حساب بیاد که اون مسله منتفی هست چون کاربردی بدرد نمیخوره این مسئله
دوست عزیز اگه بحث جذابیت و تست باشه که اون مسله دیگه ایی هست و آزمایش حساب میشه
آزمایش خوب هزینه ایناش مهم نیست
اما اگه قرار کاربردش به حساب بیاد که اون مسله منتفی هست چون کاربردی بدرد نمیخوره این مسئله
برا من کلا هر دو باند سرعت اپلود روز و شب بالای ۲۰مگابیت هست،نمیدونم ایرانسل فازش چیه فکر کرده اینجا همه وب مسترن،بستر مناسب برای اپلود فایلو مهیا کرده!دانلودشم تعریف نداره(نسبت به بقیه دوستان)
همه چیز بسته به منطقتون و شلوغی و ساپورت ایرانسل داره،اما در کل از بقیه isp ها بصرفه تره،اتصال بیسیم هست،از نظر سرعت هم هیچ اینترنت کابلی ای تو ایران به پاش نمیرسه،در بعضی مواقع هم از از بقیه اپراتور ها(رایتلو کلا حساب نکن)،از لحاظ قیمتم بصرفه تره،شبانه رایگانی که با پول یه پفک میتونی ۳۰تا فیلم دانلود کنی وخلاصه بخاطر همینه که همه دارن کوچ میکنن به ایرانسل
تو ویندوز از dns jumper هم میتونی کمک بگیری و یه dns خوب پیدا کنی و رو سیستمت استفاده کنی یبار بعد اینکار مرورگرتو بعدش کلیر کش بده
تقریبا همه دستگاتها قابلیت تغیر dns رو دارن تنها مودم نیست
این مشکل فروم رو من هم دارم حتی ی سری سایت ها مثل سی نما میرم واسه دانلود صفحه لود هست ولی سفیده 30 ثانیه طول میکشه از سفیدی دراد
بستگی داره اگر سرویس دهنده دی ان اس با کیفیت میده از نت خارجی راضی هستید سرعت بارگذاری خوب هست نیاز ندارید تغیر ندید اگه کیفیت نت خارجی افتضاح هست با نصب پلاگین روی مرورگر فایرفاکس رو ویندوز flagfox میتونید بفهمید سایت های که میرید داخلشون اگه سرور خارجی دارن سرعتش کم هست و صفحات وب خارجی کند لود میشه پینگ تون از خارج یخورده چرت پرت هست میتونید دی ان اس رو با برنامه dnsjumper تغیر بدید و وضعیت رو بهتر کنین
من کل این اطلاعاتی رو ک دارم بر اساس تجربه و وبگردیم تو اینترنت بوده سرچ کنید مطالب زیاده
برای مطلع شدن از قدرت سیگنال بر روی سامسونگ کد ستاره مربع دوصفر یازده مربع مطع شینبرروی ایفون از کد *3001#12345#* کد رو از راست به چپ وارد کنید
ن داستانای باند ها فرق داره تلویزیون انالوگ قدیمیارو یادتونه ؟ باید سرچ دستی میکردید رو فرکانس 500 مثلا کانال 3 بود رو فرکانس 600 کانال 4 همینطور بالاتر میرفتین؟ اما این فرکانسا تفاوتی نداشتن تو دیدن شما و برنامه؟
اینم همونه فقط باند 3 به لحاظ اینکه فرکانسش پایین قدرت فرستندگی بیشتری داره بعد هر فرکانس پهنای باند داره این پهنای باند رو بذارید ی مثال دیگه باز با تلویزیون بزنم اگه ی فرکانس تو گیرنده دیجیتال داشته باشین دیدن پهنای باند رو زده هرچی بیشتر باشه این پهنا کانالای بیشتری میتونن بیارن رو ی فرکانس بندازن مثل این میمونه قطر لوله ای رو بزرگ کوچیک کنن توش اب ول بدن
اما تو ایرانسل فرکانس باند 7 پهنای باند 15 مگاهرتزی داره باند 3 پهنای باند 10 مگاهرتزی داره البته هر دوی این فرکانسا قابلیت کشیدن تا 20 مگاهرتز رو دارن که ایرانسل فعلا این پهنارو در اختیار داره تجمیع که فعال باشه این پهنای باند میشه 25 مگاهرتز در نتیجه سرعت میره بالاتر
عکستون اپلود فک نکنم شده باشه
با تشکر از شما یه سوال دیگه دارم واون اینکه آیا dns به غیر از سرعت بارگذاری صفحات در چیز دیگه ای هم تاثیر داره؟مثلا سرعت دانلود
تو پینگ سرعت همینطور قندشکن ها تاثیر گذاره
دوستان من ازین مودم 4g ها گرفتم تست کردم خیلی عالیه. با کابل تست کردم بهم اسپید تستی نجومی داد.
شک نکنید که dns خیلی تاثیر داره در سرعت باز کردن و دیدن فیلم و کلیپای اینستا . الان 3 روزه که dns من تغییر کرده از 8.8.8.8 به 10.255.255.254 و من سرویس شدم . اصلا نمی تونم کلیپای اینستا رو ببینم و اینم مد نظر داشته باشین که dns چیز مهمیه و از طریق اون میتونن بحث فیلترینگ رو هم به نحوی داشته باشند و اطلاعات رو بدست بیارن از کاربر . علی ایالحال من مودمم mr200 و نمی تونم تغییر بدم dns اتصال به ایرانسل رو . در ضمن راهی برای دانگرید کردن مودم mr200 هست؟
دوستان من اینو چسبوندم به شیشه بعد پشتشم یه کاغذ اما خاموشه و شبها استفاده دارم ولی دست زدم دیدم داغ میشه خواستم بدونم نسوزه یه وقت !؟مرسی
جالبه مودم یه متر جابجا میکنم sinr تا 22 میاد بالا اما سرعت ببشتر از ۵ مگابیت نمیشه اما با جابایی با sinr 6 سرعت ۲۲ مگابیت مییرم ، فکر کنم بین دو دکل در این یک متر جابجا میشه وگرنه با این سیگنال خوب نباید سرعت کم باشه ، اگر پهنای باند این دکل قوی میبردن بالا جه سرعت فضایی میگرفتم، الان تهران داره باد میاد سگینال هم با باد میره واسه خودش تعطلات و میاد!ثواب داره گاهی یه دستی به تجهیزاتشون بکشن شاید خراب هم بشه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
چطور باند رو ميشه عوض كرد (3 و 7)
با گوشي ميشه يا فقط مودم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)