تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2641 از 3347 اولاول ... 164121412541259126312637263826392640264126422643264426452651269127413141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,401 به 26,410 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مطمئنا نظر شما هم کاملا محترم و قابل احترامه ولی وقتی کسی میاد دوتا مودم با هم ست میکنه اون هم وقتی یکیش هم میتونه سرعتای چن ده مگی بده که تا روزگاری نه خیلی دور همین پارسال خودمون یه جوری خیال بافی به نظر میرسید وامکانش در ایران صفر گفته میشد پس صحبت فقط نیاز نیست لذت نوآوری در بحث گجتهای الکترونیکی چیزیه که باعث میشه چنین هزینه هایی بشه بنده خودم تا این لحظه نزدیک به یک میلیون تومان هزینه کردم در حالی که نهایت نیازم جز همون تلگرام شاید یه فیلم یکی دو گیگی در شبانه روز باشه (ست کردن sxtlteومودم e3372وروتر4gبا یک انتن 4gولود بالانسر تی پی لینک )سرعتی حدود صد مگ توساعتای خلوت شبکه میده که فقط برام جذابیتش مهمه والا من حتی کامپیوتر هم ندارم چه برسه به دانلودهای آنچنانی
    ببخشید خیلی فک زدم
    دوست عزیز اگه بحث جذابیت و تست باشه که اون مسله دیگه ایی هست و آزمایش حساب میشه
    آزمایش خوب هزینه ایناش مهم نیست
    اما اگه قرار کاربردش به حساب بیاد که اون مسله منتفی هست چون کاربردی بدرد نمیخوره این مسئله

2. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

معلوم نیست چطوری تقارن اپلود و دانلود و ست کردن
    برای من رو باند هفت اپلود یک مگابیت هستش!!!! دانلود بالاتر اما رو باند سه اپلود بالای ده و دانلود زیر ده!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    برا من کلا هر دو باند سرعت اپلود روز و شب بالای ۲۰مگابیت هست،نمیدونم ایرانسل فازش چیه فکر کرده اینجا همه وب مسترن،بستر مناسب برای اپلود فایلو مهیا کرده!دانلودشم تعریف نداره(نسبت به بقیه دوستان)

- - - Updated - - -

سلام دوستان

مي خواستم بدونم نظرت درباره نت ايرانسل چي هستش؟
    همه چیز بسته به منطقتون و شلوغی و ساپورت ایرانسل داره،اما در کل از بقیه isp ها بصرفه تره،اتصال بیسیم هست،از نظر سرعت هم هیچ اینترنت کابلی ای تو ایران به پاش نمیرسه،در بعضی مواقع هم از از بقیه اپراتور ها(رایتلو کلا حساب نکن)،از لحاظ قیمتم بصرفه تره،شبانه رایگانی که با پول یه پفک میتونی ۳۰تا فیلم دانلود کنی وخلاصه بخاطر همینه که همه دارن کوچ میکنن به ایرانسل

4. 2 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

والا یعنی مثلا باید سرعت بهتر بشه بدتر شده!همین سایت قبلا وقتی پست رو میخاستم ارسال کنم یکم طول میداد بعد میفرستاد،الان جدیدا صفحه سفید میشه بعضی مواقع هم اصلن نمیفرسته،حالا من چطور از خوده مودم dns رو عوض کنم؟از روتر دستی زدم رو ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۲ بازم تو مودم همون ۱۰.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۴هست،چطور از ریشه عوضش کنم؟
    تو ویندوز از dns jumper هم میتونی کمک بگیری و یه dns خوب پیدا کنی و رو سیستمت استفاده کنی یبار بعد اینکار مرورگرتو بعدش کلیر کش بده
    تقریبا همه دستگاتها قابلیت تغیر dns رو دارن تنها مودم نیست
    این مشکل فروم رو من هم دارم حتی ی سری سایت ها مثل سی نما میرم واسه دانلود صفحه لود هست ولی سفیده 30 ثانیه طول میکشه از سفیدی دراد

دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون اگه منبع خوبی سراغ دارید که بشه اطلاعات خوبی ازش گرفت لطفا بفرمایید وبه نظر شما تعغیر dns بهتره یا همون اتومات باشه ؟ممنون
    بستگی داره اگر سرویس دهنده دی ان اس با کیفیت میده از نت خارجی راضی هستید سرعت بارگذاری خوب هست نیاز ندارید تغیر ندید اگه کیفیت نت خارجی افتضاح هست با نصب پلاگین روی مرورگر فایرفاکس رو ویندوز flagfox میتونید بفهمید سایت های که میرید داخلشون اگه سرور خارجی دارن سرعتش کم هست و صفحات وب خارجی کند لود میشه پینگ تون از خارج یخورده چرت پرت هست میتونید دی ان اس رو با برنامه dnsjumper تغیر بدید و وضعیت رو بهتر کنین
    من کل این اطلاعاتی رو ک دارم بر اساس تجربه و وبگردیم تو اینترنت بوده سرچ کنید مطالب زیاده

ضمن تشکر از شما دوست عزیز
    دیوایسم آیفون ۵ اس هست

البته یه سامسونگ گالاکسی اس dous مدل s7582
    هم هست که بعضی وقتها به عنوان مودم وایرلس ازش استفاده میکنم و اینترنت رو ازش به اشتراک میزارم

برای مطلع شدن از قدرت سیگنال بر روی سامسونگ کد ستاره مربع دوصفر یازده مربع مطع شین
    برروی ایفون از کد *3001#12345#* کد رو از راست به چپ وارد کنید

مخلصم داداش چون سیستمم قدیمیه سون نصب می کنم گرافیکش پایینه و چشامو می ترکونه SINRرو با نصب انتن می شه کمش کرد یا راه دگه ای هم داره؟ فقط این 5.121 رو پیدا نمی کنم
    ی سوال دگه خیلی ناشی هستم می دونم اما تفاوت باند3و7 درچی هس.؟باند 3 تری جی هستش؟

تو عکس اخری این دوتا انتن مجزا برای باند 3 و 7تعریف شده؟
    ن داستانای باند ها فرق داره تلویزیون انالوگ قدیمیارو یادتونه ؟ باید سرچ دستی میکردید رو فرکانس 500 مثلا کانال 3 بود رو فرکانس 600 کانال 4 همینطور بالاتر میرفتین؟ اما این فرکانسا تفاوتی نداشتن تو دیدن شما و برنامه؟
    اینم همونه فقط باند 3 به لحاظ اینکه فرکانسش پایین قدرت فرستندگی بیشتری داره بعد هر فرکانس پهنای باند داره این پهنای باند رو بذارید ی مثال دیگه باز با تلویزیون بزنم اگه ی فرکانس تو گیرنده دیجیتال داشته باشین دیدن پهنای باند رو زده هرچی بیشتر باشه این پهنا کانالای بیشتری میتونن بیارن رو ی فرکانس بندازن مثل این میمونه قطر لوله ای رو بزرگ کوچیک کنن توش اب ول بدن
    اما تو ایرانسل فرکانس باند 7 پهنای باند 15 مگاهرتزی داره باند 3 پهنای باند 10 مگاهرتزی داره البته هر دوی این فرکانسا قابلیت کشیدن تا 20 مگاهرتز رو دارن که ایرانسل فعلا این پهنارو در اختیار داره تجمیع که فعال باشه این پهنای باند میشه 25 مگاهرتز در نتیجه سرعت میره بالاتر
    عکستون اپلود فک نکنم شده باشه

6. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بستگی داره اگر سرویس دهنده دی ان اس با کیفیت میده از نت خارجی راضی هستید سرعت بارگذاری خوب هست نیاز ندارید تغیر ندید اگه کیفیت نت خارجی افتضاح هست با نصب پلاگین روی مرورگر فایرفاکس رو ویندوز flagfox میتونید بفهمید سایت های که میرید داخلشون اگه سرور خارجی دارن سرعتش کم هست و صفحات وب خارجی کند لود میشه پینگ تون از خارج یخورده چرت پرت هست میتونید دی ان اس رو با برنامه dnsjumper تغیر بدید و وضعیت رو بهتر کنین
    من کل این اطلاعاتی رو ک دارم بر اساس تجربه و وبگردیم تو اینترنت بوده سرچ کنید مطالب زیاده
    با تشکر از شما یه سوال دیگه دارم واون اینکه آیا dns به غیر از سرعت بارگذاری صفحات در چیز دیگه ای هم تاثیر داره؟مثلا سرعت دانلود

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

با تشکر از شما یه سوال دیگه دارم واون اینکه آیا dns به غیر از سرعت بارگذاری صفحات در چیز دیگه ای هم تاثیر داره؟مثلا سرعت دانلود
    تو پینگ سرعت همینطور قندشکن ها تاثیر گذاره

9. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان من ازین مودم 4g ها گرفتم تست کردم خیلی عالیه. با کابل تست کردم بهم اسپید تستی نجومی داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

شک نکنید که dns خیلی تاثیر داره در سرعت باز کردن و دیدن فیلم و کلیپای اینستا . الان 3 روزه که dns من تغییر کرده از 8.8.8.8 به 10.255.255.254 و من سرویس شدم . اصلا نمی تونم کلیپای اینستا رو ببینم و اینم مد نظر داشته باشین که dns چیز مهمیه و از طریق اون میتونن بحث فیلترینگ رو هم به نحوی داشته باشند و اطلاعات رو بدست بیارن از کاربر . علی ایالحال من مودمم mr200 و نمی تونم تغییر بدم dns اتصال به ایرانسل رو . در ضمن راهی برای دانگرید کردن مودم mr200 هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من اینو چسبوندم به شیشه بعد پشتشم یه کاغذ اما خاموشه و شبها استفاده دارم ولی دست زدم دیدم داغ میشه خواستم بدونم نسوزه یه وقت !؟مرسی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جالبه مودم یه متر جابجا میکنم sinr تا 22 میاد بالا اما سرعت ببشتر از ۵ مگابیت نمیشه اما با جابایی با sinr 6 سرعت ۲۲ مگابیت مییرم ، فکر کنم بین دو دکل در این یک متر جابجا میشه وگرنه با این سیگنال خوب نباید سرعت کم باشه ، اگر پهنای باند این دکل قوی میبردن بالا جه سرعت فضایی میگرفتم، الان تهران داره باد میاد سگینال هم با باد میره واسه خودش تعطلات و میاد!ثواب داره گاهی یه دستی به تجهیزاتشون بکشن شاید خراب هم بشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

چطور باند رو ميشه عوض كرد (3 و 7)
    با گوشي ميشه يا فقط مودم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •