تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2641 از 4105 اولاول ... 1641214125412591263126372638263926402641264226432644264526512691274131413641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,401 به 26,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام. دوستان بعد از دوره آموزشي در 05 كرمان تقسيمات به چه طريقي هست؟
    مثلا بستگي به مورد خاصي داره؟ وضعيتمون تو دوره آموزشي يا ...؟
    همه ي دوره ديده هاي 05 رو بعد آموزشي ميفرستن دم مرز؟ يا شانسيه؟
    من خودم كاشان هستم ولي افتادم 05 كرمان بعد از آموزشي چند درصد احتمال داره استان خودم (اصفهان) يا مثلا تهران بيافتم؟ [تك فرزند نيستم- تك پسر نيستم - هيچ موردي هم كه كمك كنه مثل متعهلي و پدر سن بالا و اينها رو ندارم.]
    * و اينكه حدودي ميتونيد بگيد آموزش ديدهاي 05 رو براي ادامه خدمت بيشتر به كدوم استانها ميفرستند؟
    دوست عزیز نیاز به تکرار مداوم سوال نیست.

بله تقسیمات بستگی به موارد داره، افرادی که موارد خاص هستند استان و یا شهر خود خدمت میکنند، بقیه احتمال دار ههر جای کشور تقسیم بشن احتمال داره شانس بیارن و استان همجوار و... تقسیم بشن.

ارتش در اون شکلی که شما مد نظرتون هست دم مرز مثل ناجا و سپاه کمتر مستقر هست ولی به هر حال مناطق درگیر حضور چشمگیر دارن.

ما اهل پیشگویی نیستیم و نمی تونیم درصد بگم ولی خوب وقتی موردی ندارین احتمالش کم هست ولی غیر ممکن (برای ارتش)نیست.

تقسیمات هم به نسبت نیاز متفاوت هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سوال دارم درباره این قانون خرید خدمت سربازی
    کسی سال 84 رفته خدمت بعد یک سال رها کرده و سرباز فراری حساب میشه
    تاریخ اعزام 18/12/1384
    حالا بعد این همه سال تکلیفش چه شکلی میشه

با این قانون میتونه استفاده کنه و کارت را بخره یا نه

سرباز غایب بعد 8 سال فراری حساب میشه یا نه

سرباز فراری میتونه با این قانون کارت بگیره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

در مورد سوالتون من این مورد را میتونم جواب بدم که اگه فکر میکنید معاف از رزم را می اندازن شهر خودش اشتباهه.
    ممنون بابت راهنماییتون. این یه مورد رو دیگه میدونستم که معاف از رزم ربطی به اینکه کدوم شهر بیوتی نداره! فقط از این بابت اینو گفتم چون قطعا تعداد کارهای اداری موجود تو تهران باید بیشتر از شهرهای دیگه باشه پس طبیعتا اگه یه نفر قرار باشه خدمتشو تو پادگان نباشه و تو بخش اداری قرار باشه خدمتشو بگذرونه پس اگه معاف از رزم بشه احتمال اینکه تهران بیوفته باید کمی بیشتر باشه تا شهرهای دیگه. حالا من نوعی برام تهران خوبه واسه این چنین سوالی پرسیدم!

اگه نگران درجه هستی باید بگم که تو هر مرحله از خدمت از جمله داخل آموزشی یا حتی بعد از این که درجه را گرفتی و تقسیم شدی میتونی برای معاف از رزمی اقدام کنی.
    مرسی از راهنماییت عزیز. خوب داداش من بخوام بعد از آموزشی معاف از رزم بگیرم که دیگه چه فایده ای داره! معاف از رزم رو میگیرن که مثلا تو آموزشی راحت تر باشن و یا نهایتش واسه تقسیم تو پادگان نگرمون ندارن وگرنه دیگه مزیتی نداره!

سلام سالار@
    والا بلا به پیر به پیغمبر معاف از رزم به درد لای جرز هم نمیخوره خودم 16 ماه تو ستاد فرماندهی بودم از همه جیک و پوک پادگان هم خبر داشتم اصلا بگی معاف از رزم هستم بیشتر باهات لج میکنن
    زمان ما تو آموزشی میگفتن معاف ار رزم برای جنگه الانم که جنگ نیست،تو یگان هم میگفتن هر کس معاف از رزمه فقط پاسداری نمی فرستنش و نگهبانی با سر نیزه یا با فانوسقه باید بده!
    رییس بازرسی هم میگفت هر کس معاف از رزم بود و بهش گفتن بره بالا برجک بیاد شکایت کنه وگرنه بقیه انواع نگهبانی هیج فرقی بین معاف از رزم و غیر معاف نیست!
    صبحگاه هم میومدن اگه نمیتونستن رژه برن با قدم زدن از جلوی جایگاه رد می شدن،ورزش هم میومدن اگه نمی تونستن بدون راه می رفتن
    پس نتیجه میگیرم معاف از رزم یعنی کشک یعنی دوغ یعنی ماست کم چرب
    ممنون بابت جوابی که دادی. داداش حالا چرا میزنی؟! شما 16 ماه تو ستاد بودی من که هنوز یه روزم نبودم تا بدونمخوب سوال پرسیدم تا همین چیزایی که شما تجربشو داری بدونم! پس با این اوصاف صداشو در نمیارم.

بازم ممنون از همه بچه ها، باز سوالی بود مزاحم دوستان با تجربه میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام داداش من بزار برات یه چیز تعریف کنم
    به منم گفتن 4-5 بدی میتونن برات معافیت پزشکی بگیرن.اما من یک لحظه هم فک نکردم وگفتم نمیخوام..چون به ادم کار نمیدن واگه بگیرن چوب تو استین ادم میکنن!
    حالا چند روز پیش یکی یه چیز تعریف کرد که مطمن شدم.میگفت طرف 40 سالش بوده بود ومیرن دم خونش وگوششو میگیرن میارن .تازه حدود 50 میلیون خرج کرده بودتا براش معافیت پزشکی بگیرن!
    شما حساب کن بعد 12 سال رفتن دنبالش
    اون طرف هم چرت گفته بود!!!چون متولدين 54 به قبل معاف هستند!!!مگه اينكه طرف پزشكي چيزي باشه..معاف پزشكي قديمي زياد نميشه پيگيري كرد،چون اونزمان درست حسابي ثبت نميشده و واقعا خيلي راه براي زبرآبي داشته..اينها كه بهشون گير دادند همه جديد بودند،درضمن مگه كار دولتي ريخته،ميگن بفرماييد!!!تازه همونم دروغه؛من رفيقام چندتاشون با معافيت پزشكي دارند بهترين جا كار ميكنند،پارتي همه مشكلات را حل ميكنه+پول كه ديديد،خريد مقدسات را هم حل ميكنه
    در مورد معافي پزشكي اگه به طرف اعتماد داري، ضرر نميكني ولي اگه مطمئن نيستي ريسكش بالاست.ولي بنظرم قيمتش را يارانه اي حساب كرده.درضمن برخي معافي ها هم ظاهرا يك عمل كوچك ميكنند و ميگن مثلا فلان جات ناقصه و بعد گرفتن معافي،مشكل را برطرف ميكنند!!!اينم شنيدم و تاييد نميكنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

مرکز آموزش شهید رجایی کرمانشاه چجور جاییه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازم سلام.
    دوستان کسی سوالمو جواب نداد. من افتادم پادگان شهید انشائی یا همون 02 ارتش. شرایط معاف از رزم گرفتن رو دارم ولی نمیدونم این کارو کنم یا نه، یعنی ارزششو داره یا نه؟ مدرکمم فوق لیسانس هست. واقعا در تمام ارگان ها معاف از رزم باعث کاهش درجه میشه؟ و اینکه بعضیا میگن کسی که معاف از رزم باشه بعد از آموزشی واسه تقسیم دیگه پادگان نمیندازنش درسته؟ راستش من حاضرم درجم کم بشه ولی واسه تقسیم تو تهران بندازنم. بچه ها لطفا تجربتون از معاف از رزم رو بگید مخصوصا اگه ارتش و یا 02 باشه که بهتر.
    مرسی
    اصلا دنبال معاف از رزم نرو که به هیچ دردی نمیخوره! حداقل تو 02 که گفتن اینجا ما رزم نداریم که کسی بخاد ازش معاف بشه! معاف از رزمی هم هیچ ربطی به درجه نداره! فوق لیسانس تو ارتش ستوان دو میشه.

معاف از رزمی هم ربطی به تقسیمات بعدی نداره!

اگه شما خیلی مشکل حادی داشته باشی میری بهداری پادگان اونا اعزامت می کنن بیمارستان و پزشک مثلا تشخیص میده شما رژه نری یا از نگهبانی معاف باشی.

در تقسیمات بعد از آموزشی اونایی که فوق لیسانس هستند معمولا تو استان خودشون میوفتن البته هیچ چیز قطعی وجود نداره ولی به احتمال بالای 90% میوفتی تهران. این موارد برا ارتش هست

و برای جاهای دیگه رو دقیق اطلاع ندارم.

7. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

لطفا اطلاعاتی در مورد پادگان شهید رجایی کرمانشاه بدید و اینکه بعد از دوره حتما می افتم مرزبانی؟؟ از مطالب قبلی هم گذاشتید ممنون میشم من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان راهی هست بعد اموزشی خودمو توی همون 01 جا کنم؟؟خیلی تعریف میکنن ازش.امکانش هست با فوق لیسانس؟؟
    مثلا افسر اموزشی چیزی بشم..خوبه یا نه؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تاریخ اعزام 18/12/1384

این دقیقا سوال منم هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تاریخ اعزام 18/12/1384

این دقیقا سوال منم هست
    با اجازتون سوال من هم هست .

ایا سرباز فراری ها که 8 سال از غیبتشون میگذره هم میتونن سربازی رو بخرند ؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •