اره راست میگه نفروش...من امروز تو مغازه یی بودم یکی اومد گفت آرکیدم رو چند میخرن...یارو گفت اسلیما -- شده دیگه اگه خیلی بخرن 200 250...![]()
اره راست میگه نفروش...من امروز تو مغازه یی بودم یکی اومد گفت آرکیدم رو چند میخرن...یارو گفت اسلیما -- شده دیگه اگه خیلی بخرن 200 250...![]()
دوستان سلام.
من الانlt+1.9رودارم با داشبرد13599میخوام برگردم13146 رو بریزم......چی کار کنم.......اگه بریزم فلش میشه به اصل؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه برگردی !
اه باید صبر کنیم1.91بیاد بعد20تومن دیه به فروشنده بدیم اخ یعنی چی...........................................
(براap2.5
سلام یه ایکس باکس با دو دسته و فرمون جاسپر 400خوبه به نظر من که خوبه ولی با -- اسلیم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 9504و2205 -- شده دیه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت هاشونم بگید خواهشا
ه-ک که شده
الان اسلیم 4 گیگ با درایو 0225 ، 450 تومنه
250 گیگ هم 550 تومن
سلام
قیمتش خوبه! ولی تا وقتی اسلیم هست و نو هم هست شاید رفتن دنبال جنس دست دوم و کمی قدیمی تر خیلی درست نباشه!
البته اگه پولتون جور نباشه بحثش فرق میکنه و اینجاست که عقل حکم میکنه آدم جنس ارزون ترو بخره!![]()
کافیه مایکروسافت یه آپدیت بده ! اون موقه فاتحه هرچی اسلیمه خونده می شهمجبورین 1 سال دیگه صبر کنید و 100 تومن ام خرج کنید برای کپی خور کردن مجدد.
ممکنه فت برای یه مدت قیمتش بیاد پایین ولی به محض اینکه آپدیت بیاد دوباره قیمت می ره رو میلیون
کمک ایکس باکسمو اپدیت کردم دیگه هیچ بازی رو نمیاره![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)