دوستان، تعجیلم تعجیلای قدیم! به ما گفتن دو روزه جوابش میاد توی برگه پرینت شده هم نوشته حداکثر یک هفته
اما الان یک ماه از نتیجه تعجیلم میگذره وجوابش نیومده.زیاد به تعجیلا مخصوصا تا دم عید دل خوش نکنید که میگن جا نیست!
دوستان، تعجیلم تعجیلای قدیم! به ما گفتن دو روزه جوابش میاد توی برگه پرینت شده هم نوشته حداکثر یک هفته
اما الان یک ماه از نتیجه تعجیلم میگذره وجوابش نیومده.زیاد به تعجیلا مخصوصا تا دم عید دل خوش نکنید که میگن جا نیست!
منظور برج 2،سال بعد
داداش شماا از درجه های ارتش نیروی زمینی هم خبر داری؟من فوق دیپلم دارم درجم چی میشه تو ارتش؟
کلا کسی چجوری میتونه درجشو ببره بالاتر؟
ضمنا کسی واسه اول دی آموزشگاه امام رضا 04 بیرجند افتاده اینجا؟
به فوق دیپلم ها درجه گروهبان یا گروهباندومی میدن. که اگه شما معاف از رزم نباشی به احتمال زیاد گروهبان خواهید شد. امکان بالا بردن درجه هم نیست. مگر این که تو آموزشی دوره کد بخورید و حدود یک ماه دیگه دوباره آموزش تخصصی ببینید یا در طول خدمت سرباز نمونه بشید.
فقط چون تو فصل سرما دارید به مکان دست جمعی میرید و احتمال این که سرما بخورید یا ویروسش رو از دیگران بگیرید 100% هست چند خشاب قرص سرما خوردگی و استامینوفن با خودتون ببرید.
موفق باشید![]()
سال 89 گروهبان یک بود که با سرباز صفر هم فرقی نداشت تو پادگان ما(توپخانه پرندک)!
الان که فکر کنم درجه دیگه به درد هیجی نخوره!
در واقع پادگان و یگان شما مهم تر از درجه شماست که اونم کاملا رندوم هستش!
و البته مهمترین چیز یگانه@
مثلا ممکنه شما بیوفتی ستاد آجا ولی پاسدار بشی که کارت خیلی سخته و بر عکسش ممکنه بیوفتی یه تیپ تکاور ولی در عقیدتی یا حفاظتش خدمت کنی که کارت خیلی راحته![]()
بازم سلام.
دوستان کسی سوالمو جواب نداد. من افتادم پادگان شهید انشائی یا همون 02 ارتش. شرایط معاف از رزم گرفتن رو دارم ولی نمیدونم این کارو کنم یا نه، یعنی ارزششو داره یا نه؟ مدرکمم فوق لیسانس هست. واقعا در تمام ارگان ها معاف از رزم باعث کاهش درجه میشه؟ و اینکه بعضیا میگن کسی که معاف از رزم باشه بعد از آموزشی واسه تقسیم دیگه پادگان نمیندازنش درسته؟ راستش من حاضرم درجم کم بشه ولی واسه تقسیم تو تهران بندازنم. بچه ها لطفا تجربتون از معاف از رزم رو بگید مخصوصا اگه ارتش و یا 02 باشه که بهتر.
مرسی
بله به دلیل تک فرزندی استان خودتون خدمت می کنید، اگه سپاه و یا ارتش باشین می تونید امیدوار باشین که شهر خودتون و بعد ساعت اداری برین خونه، اگه ناجا باشین و حتی شهر خودتون باشین، هیچ بایدی نیست که کارتون اداری باشه و یا اداری خدمت کنید و حتی در کار اداری خدمت کنید بعد ساعت اداری برید خونتون.
- گفتم درجه اهمیت زیادی نداره
- من برای لیسانس اس 1 را بهترین می دونم.
- درجه درسته از امتخانات هست ولی زیاد هم دست شما نیست، شما دفترچه را خوب بخون، کلاس ها را خوب گوش کن شانست را امتحان کن.
- بعضی کارها به استعداد خود فرد بستگی داره مثل مهارت در تیراندازی
- در ضمن اینکه مثلا شما س 3 بشین به این معنی نیست که خدمتتون خوب شاه، دیدی یه سرباز صفر یا گروهبان بهتر و راحت تر از شما خدمت میکنه.
- کسی که افسر بشه 90% باید خودش را آماده کنه که یا راهور باشه یا پلیس راه، برای بعضی ها اینجاها بودن خوبه چون یه عده زیاد دل و جرات و... خدمت در انتظامی و مرزبانی ندارن ولی من انتظامی را به اینها ترجیح میدم (خود من 2.5 ماه کمکی پلیس راه بودم)
در ضمن یگان ویژه هم بودم، اونجا هم جای خیلی مسخره ای هست.
در مورد سوالتون من این مورد را میتونم جواب بدم که اگه فکر میکنید معاف از رزم را می اندازن شهر خودش اشتباهه.
Last edited by ice_man_sh; 12-12-2014 at 23:30.
سلام سالار@
والا بلا به پیر به پیغمبر معاف از رزم به درد لای جرز هم نمیخوره خودم 16 ماه تو ستاد فرماندهی بودم از همه جیک و پوک پادگان هم خبر داشتم اصلا بگی معاف از رزم هستم بیشتر باهات لج میکنن
زمان ما تو آموزشی میگفتن معاف ار رزم برای جنگه الانم که جنگ نیست،تو یگان هم میگفتن هر کس معاف از رزمه فقط پاسداری نمی فرستنش و نگهبانی با سر نیزه یا با فانوسقه باید بده!
رییس بازرسی هم میگفت هر کس معاف از رزم بود و بهش گفتن بره بالا برجک بیاد شکایت کنه وگرنه بقیه انواع نگهبانی هیج فرقی بین معاف از رزم و غیر معاف نیست!
صبحگاه هم میومدن اگه نمیتونستن رژه برن با قدم زدن از جلوی جایگاه رد می شدن،ورزش هم میومدن اگه نمی تونستن بدون راه می رفتن
پس نتیجه میگیرم معاف از رزم یعنی کشک یعنی دوغ یعنی ماست کم چرب![]()
اگه نگران درجه هستی باید بگم که تو هر مرحله از خدمت از جمله داخل آموزشی یا حتی بعد از این که درجه را گرفتی و تقسیم شدی میتونی برای معاف از رزمی اقدام کنی.
سلام. دوستان بعد از دوره آموزشي در 05 كرمان تقسيمات به چه طريقي هست؟
مثلا بستگي به مورد خاصي داره؟ وضعيتمون تو دوره آموزشي يا ...؟
همه ي دوره ديده هاي 05 رو بعد آموزشي ميفرستن دم مرز؟ يا شانسيه؟
من خودم كاشان هستم ولي افتادم 05 كرمان بعد از آموزشي چند درصد احتمال داره استان خودم (اصفهان) يا مثلا تهران بيافتم؟ [تك فرزند نيستم- تك پسر نيستم - هيچ موردي هم كه كمك كنه مثل متعهلي و پدر سن بالا و اينها رو ندارم.]
* و اينكه حدودي ميتونيد بگيد آموزش ديدهاي 05 رو براي ادامه خدمت بيشتر به كدوم استانها ميفرستند؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)