تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2640 از 4428 اولاول ... 1640214025402590263026362637263826392640264126422643264426502690274031403640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,391 به 26,400 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آهان پس مثل خودمی , فقط من 2 مگ دارم شما 1 مگ ! اگه قرار باشه همه سرعتا یجور باشه پس دیگه چه کاریه آدم 512 میخره پول اضافه هم نده دیگه
    من فکر می‌کنم پارس‌آنلاین به زودی سرویس‌های 4مگابیت هم ارائه می‌کنه و اون وقت بین سرعت‌های مختلف تفاوت می‌گذاره. من که تازه سرویس 2مگابیت محدود گرفتم، سرعتم رو فیکس بسته روی 4مگابیت. به پشتیبانی هم زنگ زدم گفتم قرار بود روی 9مگ ببندین گفت: «نه. حتماً خطتون نمی‌کشه.» در حالی که از شرکت قبلی که adsl داشتم همین خط رو روی حدود 6مگابیت بسته بودن.

البته من به همینم راضیم. گر چه دوست داشتم که پهنای باند بالاتری بهم می‌دادن تا موقع دانلود راحت باشم. اما اگه همین وضعیت رو برام حفظ کنن باز هم خوبه. حتی اگه سرویس 4 مگابیت هم بدن شاید ارتقا بدم سرویسم رو.
    Last edited by bilmazlar; 24-11-2013 at 11:35.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من فکر می‌کنم پارس‌آنلاین به زودی سرویس‌های 4مگابیت هم ارائه می‌کنه و اون وقت بین سرعت‌های مختلف تفاوت می‌گذاره. من که تازه سرویس 2مگابیت محدود گرفتم، سرعتم رو فیکس بسته روی 4مگابیت. به پشتیبانی هم زنگ زدم گفتم قرار بود روی 9مگ ببندین گفت: «نه. حتماً خطتون نمی‌کشه.» در حالی که از شرکت قبلی که adsl داشتم همین خط رو روی حدود 6مگابیت بسته بودن.

البته من به همینم راضیم. گر چه دوست داشتم که پهنای باند بالاتری بهم می‌دادن تا موقع دانلود راحت باشم. اما اگه همین وضعیت رو برام حفظ کنن باز هم خوبه. حتی اگه سرویس 4 مگابیت هم بدن شاید ارتقا بدم سرویسم رو.
    اونا با توجه به نویز خطتون میگن نمیکشه , اگه بالاتر ببندن و نویزتون بالاتر بره میبینید سرعتتون از همین الان که 4 مگ بستن کمتر میشه , دوستان بعضیاشون اصرار کردن که رو 9 مگ ببندن بعدش به مشکل خوردن خودشون دوباره زنگ زدن گفتن رو 4 مگ و حتی 2 مگ ببندین برامون !!

3. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اونا با توجه به نویز خطتون میگن نمیکشه , اگه بالاتر ببندن و نویزتون بالاتر بره میبینید سرعتتون از همین الان که 4 مگ بستن کمتر میشه , دوستان بعضیاشون اصرار کردن که رو 9 مگ ببندن بعدش به مشکل خوردن خودشون دوباره زنگ زدن گفتن رو 4 مگ و حتی 2 مگ ببندین برامون !!
    snr داون استریم من اینه: 27
    snr آپ استریمم هم اینه: 10

با چیزی که من خونده بودم، snr بالای 20 یعنی کیفیت سیگنال خط خیلی خوبه در حد عالی. ضمن این که گقتم، شرکت قبلیم روی همین خط 6مگابیت بسته بود و سرعتم هم تو روز با idm و 8 کانکشن از سرورهای خارجی به حدود 700 کیلوبایت در ثانیه هم می‌رسید. فقط مشکلش این بود که شبانه رایگانش رو اکثر شبا روی 1مگابیت می‌بستن که نصف سرعت اسمی سرویسم بود و بیشتر از 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود نمی‌داد. البته بعضی شبا از دستشون در می‌رفت و همون سرعت روزانه اعمال می‌شد که من بعضاً تا 13 گیگ هم شبانه رایگان دانلود داشتم.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

snr داون استریم من اینه: 27
    snr آپ استریمم هم اینه: 10

با چیزی که من خونده بودم، snr بالای 20 یعنی کیفیت سیگنال خط خیلی خوبه در حد عالی. ضمن این که گقتم، شرکت قبلیم روی همین خط 6مگابیت بسته بود و سرعتم هم تو روز با idm و 8 کانکشن از سرورهای خارجی به حدود 700 کیلوبایت در ثانیه هم می‌رسید. فقط مشکلش این بود که شبانه رایگانش رو اکثر شبا روی 1مگابیت می‌بستن که نصف سرعت اسمی سرویسم بود و بیشتر از 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود نمی‌داد. البته بعضی شبا از دستشون در می‌رفت و همون سرعت روزانه اعمال می‌شد که من بعضاً تا 13 گیگ هم شبانه رایگان دانلود داشتم.
    وضعیتتون خوبه که , پس ربطی به نکشیدن خط نباید داشته باشه !! شاید مرکزتون پهنای باند کم داره زیاد کنن هم براتون فرقی نمیکنه مثل مهدی و ابولفضل تو قم که رو 9 مگ بستن ولی کمتر از 4 مگ فعلی شما سرعت دارن

7. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

وضعیتتون خوبه که , پس ربطی به نکشیدن خط نباید داشته باشه !! شاید مرکزتون پهنای باند کم داره زیاد کنن هم براتون فرقی نمیکنه مثل مهدی و ابولفضل تو قم که رو 9 مگ بستن ولی کمتر از 4 مگ فعلی شما سرعت دارن
    منم همین فکر رو می‌کنم. کلاً مرکز مخابرات کاشانی شلوغه و پارس‌آنلاین رو تو نوبت باید بمونی تا پورت خالی بهت بده. واسه همینم گفتم که اگه همین شرایط بمونه منم راضیم.

یه چیزی برام سؤال شده. تو لاگ مودمم که نگاه کردم دیدم مدولاسیون سرویس adsl من رو زده G.Dmt که جزو رده ADSL می‌شه. در حالی که اینا (اکثر شرکت‌های ISP) ادعا می‌کنن که دارن سرویس ADSL2+ می‌دن. این یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینم سرعت دانلود در زمان رایگان که الان گرفتم از سرور اجنبی ( به قول آرش!! )

برادر، شما تهرانی؟؟
    این سرعت دانلود سرویس شبانه کدوم سرویس پارس آنلاین هست؟
    دارم وسوسه میشم بیام پارس
    من از شاتل 4 مگ دارم و سرعت دانلودش نهایتا 500Kb هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرویس من: 2 مگ محدود خط بر روی 9 مگ بسته شده.

سرعت روزانه 980 تا 1 مگ حدودا. سرعت شبانه از ساعت 2 تا 5 روی 350 - 5 تا 6 روی 500 - 6 تا 7 روی 600

من شبانه حداکثر تونستم 4.3 گیگ دانلود کنم.

11. این کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من 256 پارس آنلاین دارم شبانه 4.69 تا 4.83 گیگ دانلود کنم با نوسان جزیی دارد متوسط 4.73 گیگه

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من تا دیروز از مخابرات اینترنت داشتم بدون هیچ مشکلی، دیروز تخلیه کردم امروز هم خطم برای پارس آنلاین رانژه شد، ولی اینترنت اصلا وصل نمیشه تایم آوت میده انگار تو مودم، چراغ ای دس اس ال روشنه خطم هم روی 9 مگ بسته شده که البته باهر بار ریست روی یه عدد 6 7 5 مگ فیکس میشه، قبلا مقدار SNR ام روی 32 بود الان شده 6 !!! وقتی هم که مودم روشن باشه روی تلفن نویز هست وقتی هم گوشی رو برمیدارم جالبه SNRام میره تا 16 و 17 و خط هم میاد روی 9 مگ فیکس میشه !! نمیدونم این چه مشکلیه من گرفتم زنگم زدم پشتیبانی گفت از مخابراته امشب درست میشه ولی نشد فکر کنم سر کارم گذاشتن. تمام گزینه های ADSL مودم هم چک کردم لینک هم حتی UP نشد فقط روی همون Automatic کار میکنه.

وقتی گوشی رو برمیدارم میتونم با کانکشن کانکت کنم ولی این دفعه Error یوزر و پس میگیرم در صورتی که یوزر و پس کاملا درسته. VPI VCI هم 0 59 وارد شده همونطوری که بهم گفتن من همیشه خودم کانفیگ میکنم مودممو.

خواهش میکنم راهنمایی کنید مشکلم از کجاست در اینکه مخابراته شکی نیست ولی نه اینکه خطم 9 مگ نمیکشه چرا مورد نداره چون تا وقتی رو مخابرات بودم SNRام رو 31 بود که خیلی قویه و تضعیف هم روی 25 . حالا چطور میخوان وضعیت منو درست کنن؟؟

اینم از Status مودم فعلی

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان من تا دیروز از مخابرات اینترنت داشتم بدون هیچ مشکلی، دیروز تخلیه کردم امروز هم خطم برای پارس آنلاین رانژه شد، ولی اینترنت اصلا وصل نمیشه تایم آوت میده انگار تو مودم، چراغ ای دس اس ال روشنه خطم هم روی 9 مگ بسته شده که البته باهر بار ریست روی یه عدد 6 7 5 مگ فیکس میشه، قبلا مقدار SNR ام روی 32 بود الان شده 6 !!! وقتی هم که مودم روشن باشه روی تلفن نویز هست وقتی هم گوشی رو برمیدارم جالبه SNRام میره تا 16 و 17 و خط هم میاد روی 9 مگ فیکس میشه !! نمیدونم این چه مشکلیه من گرفتم زنگم زدم پشتیبانی گفت از مخابراته امشب درست میشه ولی نشد فکر کنم سر کارم گذاشتن. تمام گزینه های ADSL مودم هم چک کردم لینک هم حتی UP نشد فقط روی همون Automatic کار میکنه.

وقتی گوشی رو برمیدارم میتونم با کانکشن کانکت کنم ولی این دفعه Error یوزر و پس میگیرم در صورتی که یوزر و پس کاملا درسته. VPI VCI هم 0 59 وارد شده همونطوری که بهم گفتن من همیشه خودم کانفیگ میکنم مودممو.

خواهش میکنم راهنمایی کنید مشکلم از کجاست در اینکه مخابراته شکی نیست ولی نه اینکه خطم 9 مگ نمیکشه چرا مورد نداره چون تا وقتی رو مخابرات بودم SNRام رو 31 بود که خیلی قویه و تضعیف هم روی 25 . حالا چطور میخوان وضعیت منو درست کنن؟؟

اینم از Status مودم فعلی

گوشی تلفن رو به وسیله ی اسپلیتر به پریز متصل کنید، این کار باعث کاهش نویز میشه و در نتیجه ارتباطتون قطع نمیشه ! الان وضعیت نویزتون اصلا مناسب نیست ! این کار رو بکنید بعد تست کنید ببینید اوضاع درست میشه یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •