مته شکرم پلنگ صورتی ........
سلام چمعیت
خوبید همه ؟
من چند تا سوال داشتم یکی اینه که چطوری می شه با یک دختر دوست شد آخه وقتی می رم کنارشون می گن که وزنت کمه اما وقتی غذا می خورم می گن زیاد خوردی. چیکار کنم؟
بعد هم اینکه کچا می تونم پیداشون کنم منظورم بقیه ی اونهاست
و اینکه هر کدوم چه چیزی دوست دارن یعنی برای دوستی با اونها چه خصوصیتی باید داشته باشم؟
این راهنما:
یک قسمت کامل برای دوست دخترها داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لذت ببر.
راستی بگو کدومشونه؟4تا هستن که خودت باید باهاشون دوست بشی.
اگه كسي لينك پچ Hot Coffee رو داره بذاره
دوستان یکم ملاحظه و سرچ کنید خفه شدم از بس لینک دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من يه مرجله گير كردم كه اسمشو نميدونم و با هواپيما هست و روي نقطه كه ميرسم نميدونم كجا بايد برم
اين هم عكس توضيحات مرحله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكس توي نقشه:
اين هم سيو اين مرحله كه يكي زحمت رفتنش رو بكشه
سلام.
توی اون مرحله اونقدر برید بالا تا اون مثلثه مربع شه.
در واقع یک حلقه ی قرمز روی آسمون هست.
وقتی بهش رسیدید از وسطش رد شید و سریع بپرید.
این بازی واقعا آدم رو معتاد می کنه هیچ وقت از بازی کردنش خسته نمی شی حتی وقتی تمومش کنی بازم از بازی کردنش لذت می بری
به نظرم سخترین مرحلش گواهی نامه پروازش بود
روي اون نقطه كه ميرم بالا هواپيما سقوط ميكنه
سلام ، در مرحله ی Stowaway وقتی که با موتور سیکلت وارد هواپیمایی که در حال پروازه میشم ، بلافاصله بعد از اینکه یه بشکه غلط می خوره و با موتورسیکلت از هواپیما می افتن بیرون ، زیر تصویر می نویسه شما به یک چتر نجات جهت بیرون پریدن از هواپیما احتیاج دارید ، من هم چتر نجات رو آماده می کنم و از هواپیما می پرم پایین ولی می میرم !!! داستان این مرحله چیه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)